Zimske pripreme za avanture godine

Zimski period često služi za planiranje važnih događaja tijekom godine. Od željenog plana dobivam puno toga. Najprije motivaciju za treniranje, zatim osmijeh na licu za slučaj da netko ili nešto želi poremetiti moje stanje duha, a najljepše je to iščekivanje datuma, tog jutra, Starta i Cilja. Moj plan za ovu godinu upisan je u mojoj glavi crvenim flomasterom, a u očima sjaji ushit i uzbuđenje. Zatim je zabilježen u mobitelu, a na kompjuteru krasi pozadinu radne površine.

I počinje…

6. svibnja: Wings for life – ta originalna humanitarna priča o onima koji trče da bi jednog dana mogli i oni koji to sada ne mogu. Pozitivna energija bruji poput strujnog dalekovoda između trkača. To je nešto što se ne propušta!

Zatim, 13. svibnja: Montenegro Ocean Lava – triatlonska utrka dužine 113 km. Prelijepi pejzaži, odlični domaćini i dragi prijatelji. S ovom utrkom otvaram sezonu triatlona. Trek će tamo imati premijeru.

1. srpnja: Edinburgh Ironman 70.3 – U danima poput ovog, utopljenog u kišu i jugo, sanjarim o hladnom škotskom moru, brdima uz koja ću kratkog daha okretati pedale i protrčati Harry Potterovskim gradom do Cilja.

AJ Bell London triathlon – najmasovnija svjetska utrka u triatlonu (u tom vikendu kroz različite discipline prođe 12 000 triatlonaca). Prošle godine sam bila toliko iznenađena tom gomilom bajkova, neoprena, užasno velike tranzicije, smeđe Temze, Big Bena i vožnje londonskim ulicama zatvorenima za promet, da to ove godine moram malo svjesnije odraditi, bez pada i greške.

 

To je prvi dio godine! Plan je sastavljen i završava tek u prosincu.

I tako… neka je svima puno zdravlja i lijepih planova, a ja sam spremna isploviti na Veliku uzbudljivu godišnju avanturu.

Vaša IronWitch

 

Foto: iz privatnog albuma

WordPress Ads