Vrhunska kvaliteta NATURAL ELEMENTS suplemenata

Naša FB grupa To nisam ja-to je moja štitnjača od samog početka zagovarala je važnost upotrebe kvalitetnih suplemenata vitamina i minerala. Spoznaja o dobrim kemijskim oblicima i količini potrebnih suplemenata bila je postupna i razvijala se godinama. Bazirana je bila na najnovijim medicinskim studijama, kao i na empirijski ustanovljenim obrascima, iskušanima na tisućama članova grupe. I zaista, širok izbor oblika i količina suplemenata raznih proizvođača, kroz savjete i članke u datoteci grupe pomogao je svima. I što je najvažnije – nikome nikada nije naštetio ni na koji način.

Međutim, pokazalo se kako niti jedan lako dostupan proizvođač suplemenata nema kompletnu ponudu esencijalnih suplementa. Baš onakvu kakvu smo savjetovali u našoj FB grupi. Ponekad su problematični pojedini oblici, a ponekad su premale količine. Ponekad je pak previše štetnih sastojaka i pomoćnih tvari kombiniranih s dobrim kemijskim oblicima. Stoga smo prisiljeni tražiti suplemente na raznim stranama, često i iz uvoza.

Zbog čistih i pažljivo biranih supstanci koje ne sadrže magnezijev stearat, laktozu, fruktozu, gluten i aditive, zajamčena je vrhunska kvaliteta i najviša razina sigurnosti Natural elements proizvoda.


Bolje zdravlje, više energije

Takva je situacija potrajala sve dok se na tržištu nije pojavio proizvođač suplemenata Natural Elements Croatia koji je kvalitetnim sastavom i kemijskim oblicima iznenadio i članove i moderatore grupe. Štoviše, ovaj je proizvodač spremno modificirao ponudu svojih suplemenata te u u nju uvrstio i neke nove, u grupi tražene suplemente kao što je npr. bakrov glicinat.

Kod velikog broja članova grupe suplementi Natural Elements dokazali su se kao izuzetno efikasni poboljšavajući zdravlja. I to ne samo kroz subjektivan osjećaj boljeg općeg stanja i višeg nivoa energije, već i naobjektivnim, biokemijskim laboratorijskim nalazima.

Prvenstveno je potrebno istaknuti kombinacije suplemenata Iron & Vitamin C/Zinc Picolinate/Copper bisglycinate/B Complex Strong kao vrlo učinkovite u rješavanju problema niskog feritina i anemije. Tu je i kombinacija Vitamin D3 strong/Vitamin K2 MK-7/Magnesium Glycinate kao velika pomoć u liječenju osteopenije i osteoporoze.


Vrhunska kvaliteta

Natural Elements dodaci prehrani proizvodi su vrhunske kvalitete. Dobiveni su od najkvalitetnijih sirovina 100%-tne čistoće te biološki aktivnih oblika tvari poboljšanih svojstava u terapijski učinkovitim dozama.

Koristeći u proizvodnji isključivo vitamine, minerale i ostale elemente u tragovima identične aktivnim oblicima u metabolizmu, odnosno samo one sirovine koje naš organizam može optimalno iskoristiti, Natural Elements garantira izvanrednu bioraspoloživost.

Proizvodnja se temelji isključivo na principu kapsuliranja kako bi se izbjegla primjena dodatnih, a nepotrebnih tvari, nužnih u proizvodnji raznih tableta. HPMC (Hidroksipropil metil celuloza) stabilne su veganske kapsule kontrolirane kvalitete, izrađene od biljnih vlakana. Organizam ih obrađuje bez ikakvog štetnog djelovanja.

Zbog čistih i pažljivo biranih supstanci koje ne sadrže magnezijev stearat, laktozu, fruktozu, gluten i aditive zajamčena je vrhunska kvaliteta i najviša razina sigurnosti ovih proizvoda.


Preporuka i mogućnost povoljnije kupnje

Zbog svega toga, a istovremeno se i osobno uvjerivši u iznimnu učinkovitost, izvrsnost i kvalitetu suplemenata, administratori i moderatori grupe “To nisam ja – to je moja štitnjača” savjetuju i preporučuju upotrebu dodataka prehrani proizvođača Natural Elements.

Članovi naše FB grupe i čitatelji portala Štitnjača.hr iz Hrvatske i EU mogu računati na povoljnije cijene i provjerenu kvalitetu te jednostavnu nabavu putem interneta na web stranici www.natural-elements.net. Dovoljno je samo da prilikom online kupnje upišete promo kod za popust STITNJACA10.

Članovi grupe iz BIH, R. Srbije, Crne Gore te Makedonije na kupovinu putem Fb stranice www.facebook.com/Optimment/.

Mario Marić

Obožava čitanje, svakodnevno učenje, DIY i švrljanje po planinama u potrazi za stećcima i starim gradovima.

WordPress Ads