Vrijeme je za malu bijelu haljinu

Mala crna haljina klasik je koji, bez obzira na najnovije trendove ili sezonu u kojoj se nalazimo, uvijek ima svoje mjesto u ormaru. Jednostavna, elegantna i primjerena svakoj prilici, mala crna haljina s razlogom je postala nešto poput najbolje prijateljice unutar svake garderobe.

Ne možete li odlučiti koja boja najbolje izgleda na vama, razmislite o crnoj ili bijeloj. Njihova ljepota je apsolutna i predstavljaju savršen sklad. Crna i bijela nikada nisu izašle iz mode – niti će ikada izaći. / Coco Chanel

U potrazi za najnovijim trendi modelima uvijek tražimo i one koji će se unutar našeg ormara zadržati duže od jedne sezone i koji će osim osvježenja donijeti i jednostavnost u stvaranje svakodnevnih outfita. Tako nam, proljeće i ljeto, osim sunčanih dana, donose i sezonu male bijele haljine.

@talisa_sutton

 

@thecharmingolive

Kao savršena proljetna i ljetna alternativa omiljenom crnom klasiku, različiti modeli bijelih haljina upravo zahvaljujući neutralnoj, chic i uvijek klasičnoj bijeloj boji donose jednostavnost i svestranost prilagodljivu svakom stilu.

 

Među najisplativijim trendi komadima koje možemo dodati svojoj garderobi svake se sezone iznova ističe haljina.

 

Počinje sezona bijelih haljina

Poput praznog platna na kojem, uz pomoć ostalih favorita proljetne i ljetne garderobe i modnih dodataka, lako stvaramo najrazličitije kombinacije za sve prilike od jutarnje kave, šetnje gradom i piknik u parku do poslovnog looka i večernjih izlazaka, bijela haljina odličan je početak svake proljetne i ljetne kombinacije. Jednostavnost bijele boje lako će se slagati s gotovo svim komadima i modnim dodacima u vašem ormaru, ali će i jednako dobro izgledati u klasičnim siluetama poput košulja haljine i wrap kroja kao i u ukrašena nekim novim i zanimljivim detaljima inspiriranim najnovijim trendovima.

Zamijenite svoju idealnu malu crnu haljinu njenom ljetnom verzijom – bijelom!

Klasičan karakter male bijele haljine spojen s aktualnim trendovima nudi modele sa statement rukavima, spuštenim ramenima ili s izvezenim cvjetnim motivima folk izgleda inspiriranog 70-ima.

@mishkahfashion

 

@talisa_sutton

 

@mishkahfashion

Bijela haljina izvrsno ide uz preplanuli ten, uz šešir i cipele pune pete za popodnevne šetnje ili uz vrtoglavo visoke potpetice i izražajan nakit za večernje izlaske. Ona se također može dobro kombinirati i uz platnene patike ili vesele balerinke.

Laardesign

 

@talisa_sutton

 

@mishkahfashion

Kombinirajući modne dodatke bijelu haljinu, baš kao i crnu, možete nositi u svom stilu. A jedno je sigurno – i ovo će ljeto proći u znaku upravo ove boje.

@thecharmingolive

 

@talisa_sutton

 

Foto: Instagram

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads