Nova Hippy Garden kolekcija slavi prirodnost

U ninskim Sabunikama snimljena je nova kampanja jednog od najdugovječnijih brendova domaćeg tržišta Hippy Gardena kojom posvetu daju autentičnoj ljepoti mladih djevojaka.


U vremenu kada su mlada lica više no ikada izložena procjenjivanju i samokritici koju uzrokuju nestvarni ideali društvenih mreža, odlučili smo primjerom pokazati da je lijepo prirodno, bez šminke i pokazati djevojkama da budu prirodne jer su takve savršene i dovoljne. Trendovima koji ne idu u korist mladim osobama koje svoj karakter i psihu tek izgrađuju, odlučili smo stati na kraj pokazavši što je stvarnost, koliko ljepote ima u njoj.

Smatramo da svatko od nas može činiti promjenu na način koji je kompatibilan s njegovim poslovanjem. Stoga smo kroz kampanju za novu kolekciju učinili upravo to.”, ističu iz Hippy Gardena.


Nije nepoznanica
da je Đurđica Vorkapić, dizajnerica koja stoji iza Hippy Gardena, ona koja voli kroz kampanje ispričati priču te tako dati, uz modni, i onaj životni pečat društvu. Upravo je to sagledavanje života šire od predstavljanja nove kolekcije, ispričano izričajem koji osigurava prepoznatljivost brenda i njeguje lojalne klijentice već godinama.


Kampanju
je snimio renomirani fotograf Šime Eškinja, dok je model predivna Indi Šimleša.


Održiva moda, domaći proizvod, estetika ženstvenosti koja prati senzualne pokrete, inspiracija prirodom… Sve u ovoj kolekciji objedinjuje i
nježne i grube elemente. Svila i lanci, čipka i monokromatski materijali, lepršavo uz definirani kroj, spojevi su koji čine savršeno sjedinjene raznolikosti. Nije li to poanta kreacije? Da se razlike sjedine u sliku koja pulsira životom.


Novu Hippy Garden kolekciju možete potražiti na prodajnom mjestu u Masarykovoj 5 ili putem
web shopa.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads