A’MARIE S/S 2019. – TALES OF SPRING

Kada bismo mogli ispričati samo jednu priču o proljeću, ispričali bismo je kroz poletnost, svježinu i energiju kojom ovo godišnje doba zrači.

 Upravo na toj ideji počiva nova mini proljetna kolekcija brenda A’Marie, simbolično nazvana Tales Of Spring. U njoj se isprepliću lako nosive opuštene siluete i to kroz fina pletiva od pamučnog konca, haljine od rupičastog pamuka, vječni traper izvezen motivima cvijeća, delikatno perje koje je u funkciji chic detalja i udobni lan, jedan od najugodnijih prirodnih materijala u proljetnim i ljetnim mjesecima.


Profinjena paleta boja

Fluidnost krojeva prati profinjena paleta boja. Proteže se od klasične bijele, boje pijeska, svijetlo sive do zemljanih tonova izuzetno podatnih za kombiniranje. Izbjegavanjem klasičnih šarenih proljetnih uzoraka, dizajnerica kreira minimalističku podlogu za svaku ženu koja će pojedinom komadu iz kolekcije dati svoj pečat. „Moje klijentice su najbolje promotorice A’Marie brenda. Na njima uvijek vidim kako nešto što sam dizajnirala dobiva sasvim novi život i osobnost. To je primamljiva polazišna točka za mene kao dizajnera. U novoj kolekciji tako imamo niz komada koji se mogu kombinirati zajedno za “total look”. Ali, savršeno funkcioniraju i kao zasebni odjevni predmeti s kojima će svaka žena ispričati njoj svojstvenu modnu priču”.  kaže Anamarija Brkić.

Mekane bluze, haljine opuštene siluete, kombinezoni i predimenzionirane pismo torbe u nježnoj nijansi pijeska, kao i modeli od fine pamučne čipke prizivaju moderni romantizam. A delikatno perje koje se pojavljuje kao detalj na mini suknji od veganske kože, porubima pletiva i predimenzioniranim naušnicama u ovu priču unosi dozu sofisticirane elegancije. Gumbi kao detalj u ovoj kolekciji imaju funkcionalnu i dekorativnu namjenu. Aplicirani su na svilene haljine, na baloner mekane siluete, bočno po dužini kaputa. Time je dizajnerica napravila moderan zaokret na ovom klasiku ženskog ormara. 

 

Zaštitno lice

Kao zaštitno lice mini kolekcije “Tales of Spring” pojavljuje se Iva Radić koja svojim stilom i energijom simbolizira A’Marie ženu. “Ivu izrazito cijenim kao jednu samostalnu, jednostavnu i nadasve uspješnu ženu. Imamo finu sinergiju i uvijek mi je zanimljivo vidjeti kako u svaki komad s mojim potpisom unese nešto svoje” kaž Anamarija Brkić.

Ova mini kolekcija uvod je u sezonu proljeće/ljeto 2019. u kojoj dizajnerica planira prezentirati niz novih komada kroz manja i ekskluzivnija lansiranja. Kao najavu tog proljetnog koncepta, u veljači je predstavila liniju majica “New Classics”. Ona se idealno nadopunjuje s ovom mini kolekcijom. Zajedno čine stilski zaokruženu priču koja će svoje nastavke dobiti u narednim mjesecima..

A’Marie S/S 2019. “TALES OF SPRING”

Photo: Senja Vild

Model: Iva Radić

Make up: Simona Antonović

Hair: Teuta Mesaroš

 

 

 

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads