Što odjenuti za doček Nove godine?

Odbrojavanje do najluđe noći u godini već je počelo i ostalo je još vrlo malo vremena za odluku što odjenuti kako biste se osjećali lijepo, posebno, svečano, drugačije…i po mogućnosti, ugodno. Sve to spojiti u samo jednu kombinaciju nije niti malo jednostavno, ali nije niti neizvedivo. Ukoliko baš ništa slično nemate u svojoj garderobi, utješna i olakšavajuća je činjenica da su već započela sezonska sniženja i da za relativno pristojan iznos od kojega vam se neće zavrtjeti u glavi možete kupiti zgodne stvari koje ćete moći nositi i kasnije, a ne samo jednu noć, pa možda još samo jednu…

Znate li što je najprikladnije odjenuti za tip dočeka Nove godine za koji ste se odlučili? Nije nevažno hoćete li cijelu noć kod frendova provesti znojeći se u prekrasnoj, ali vunenoj! haljini ili ćete na nekom od gradskih trgova cupkati i smrzavati se u totalno cool novim štiklama, za koje ste, ruku na srce, već pri odluci da obujete baš njih, znali kako baš i nisu najpametniji izbor.

Dakle, ako ste još uvijek neodlučni ili nedajbože u panici oko dobitne kombinacije, pogledajte ovih nekoliko prijedloga. Možda zaključite kako baš nešto slično imate u nekom zabačenom dijelu ormara i kako nema potrebe za jurnjavom u zadnji čas do nekog od shopping centara ili ćete…hm…odjuriti u neki od shopping centara! Fotografije koje donosimo samo su ilustracija, najbolja kombinacija bit će ona vaša, složena ispred vašeg ormara!

Doček na trgu

Planirate li novogodišnju noć ili barem dobar dio nje provesti na nekom od gradskih trgova, zadnje što vam treba je novogodišnja prehlada. Zato se obucite lijepo, ali T.O.P.L.O.! Zima je, mjesec prosinac, a to što nema snijega je samo nedostatak vizualnog efekta, ne i temperaturnih razlika, pogotovo noću. Ali, stil, sportska elegancija i šarmantni detalji pretvorit će i tu noć na otvorenom u dobru mogućnost kako biste pokazali koliko ste kreativni i modno osviješteni u svakoj prilici. Odaberite topli džemper koji nas ove zime ionako grije sa stranica svih modnih magazina, dobre traperice ili toplije tajice, tople čizme i otkačenu kapu, dodajte tome zanimljiv šal i naušnice…i spremni ste za svoj doček na trgu!

Doček u klubu

Ukoliko ste se odlučili za ovakav doček, možete komotno poskidati sve gornje slojeve prethodno opisanog dočeka na trgu i ostati u nekom dobrom topu, a imate i puno drugih mogućnosti. Možete sve što poželite i u čemu se osjećate posebno. Može to biti kombinacija otkačenih (može i šljokičastih) hlaća s odgovarajućom bluzom ili topićem, može haljina u kojoj ćete moći plesati cijelu noć, može sve što će vas pretvoriti u samosvjesnu ženu na dobrom party-dočeku. Dakle, specijalno izdanje! Šljokice su poželjne, štikle su obavezne, nakit je must have! U boju i vrstu šljokica nećemo se petljati, ali dužnost nam je upozoriti vas na štikle. Moraju biti – udobne. Ne zaboravite kako ova noć traje duže od ostalih i kako nije baš najljepši prizor trljanje bolnih tabana u prepunom klubu… Boje? Koje god poželite! Potpuni kolorit ili samo blještavi efekt na noktima ili maloj torbi, odluka je na vama. Ukoliko mislite da bi vam do trenutka potpune rasplesanosti moglo biti hladno, sako je dobro rješenje. A ako je baršunast, rješenje je odlično!

Doček kod kuće, u krugu prijatelja

Ne samo nekima, nego mnogima, pojam dobrog provoda je biti u kući (može i iznajmljenoj samo za ovu priliku) u društvu prijatelja, uz dobru hranu, a i piće… Ako ste u ovoj kategoriji, također imate mogućnosti ostati zapaženi po dobrom novogodišnjem styling. Otkačena haljina, neki zgodan modni dodatak, blještave štikle, krupniji nakit, luda frizura, neobičniji make up…sve je dozvoljeno! Jedina preporuka je da to bude nešto u čemu će vam biti udobno i ugodno, u čemu ćete se osjećati drugačije nego ostalih noći u godini i nešto u čemu ćete se odlično isticati na novogodišnjim fotografijama! I još jedna preporuka – bez obzira jeste li vi domaćica dočeka Nove godine ili ćete tu noć provesti kod nekih od prijatelja, uredite se! Tako ćete zaboraviti na umor i pripreme da sve bude savršeno i onako kako ste zamislili i osjećat ćete se – novogodišnje!

Doček u dvoje ?

Poseban doček za poseban styling! Oku i tijelu ugodno, nešto u čemu se osjećate lijepo (prvenstveno, sami sebi!) i drugačije, nešto u čemu baš želite ući u Novu godinu. Haljina je odličan izbor, a dužinu, kroj i boju odredite sami. Najvažnije je da je to – baš ta haljina! Cipele po želji, ne one svakodnevne, nakit i make up, sve mora biti na mjestu kako biste bili opušteni, sigurni u sebe i svečano zavodljivi ?

Bez obzira za koju vrstu dočeka se odlučili i bez obzira u kojoj novogodišnjoj kombinaciji i kreaciji ćete zabljesnuti, ne zaboravite crveno rublje, obavezno u silvestarskoj noći!

A ako jednostavno niste u “moodu” i iz nekih svojih razloga se ne veselite najluđoj noći, navucite kapu sličnu ovoj na naslovnoj fotki, slikajte se i sačuvajte fotku do narednog dočeka, kada ćete biti u sasvim drugom “moodu” i s veseljem birati što ćete odjenuti za novogodišnju noć… ❤️

Foto: Zara press

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads