Zakovice, vezice i baršun – modna igra iz Deichmanna

Da je jesen idealno doba za modnu igru potvrđuje nam nova Deichmannova kolekcija. Ove godine izbor boja i uzoraka veći je nego ikad. Modeli cipela bogati su zatvaračima, kopčama, nitnama i ukrasnim kamenjem.

Vodeći europski prodavač cipela Deichmann predstavio je novu kolekciju obuće i modnih dodataka idealnih za jesen i zimu 2017.

Za fashionistice koje vole pomalo „edgy“ stil Deichmann je pripremio širok izbor bikerskih čizama, čizmica na vezanje i gležnjača sa širokim i upečatljivim potplatima, kopčama i zakovicama. Osim „edgy“ stilova, ljubiteljice cipela mogu pronaći i ženstvene salonke s uskom ili blok petom, a elegantne čizme preko koljena zauzele su stalno mjesto u jesensko-zimskoj garderobi brojnih ljubiteljica cipela.

Osim vječne crne te diskretnih pastelnih boja, ove jeseni u modi su izražajni tonovi crvene: od nijanse konjaka do bakra. Deichmann je taj trend popratio gležnjačama, tenisicama, salonkama i loafericama.

Vladavina baršuna još uvijek je na snazi – zanimljiv i mekan materijal ove je jeseni prešao s haljina na čizmice što hrabrim fashionisticama stvara idealnu priliku za isticanje.

Athleisure stil još uvijek je popularan zahvaljujući hrabrim trensettericama koje su nam pokazale kako kombinirati elegantnu suknju i tenisice. U Deichmannu se mogu pronaći razni stilovi – od sportskih tenisica za trening do elegantnijih tenisica za svakodnevne prilike začinjene baršunom.

Deichmann je nastavio i svoju uspješnu suradnju s Ellie Goulding te dodatno obogatio kolekciju „Star Collection“ trendy modelima. Najaktualnije modne trendove za jesen i zimu možete naći u 37 poslovnica Deichmanna diljem Hrvatske.

Foto: Promo

WordPress Ads