Odjeća koju morate izbaciti iz ormara

I odjeća skuplja negativnu energiju. Rijetki su ormari u kojima nema stare i nenošene odjeće, odjeće koju smo iznosili, ali nam se teško rastati od nje, kao i one koju čuvamo za nošenje “kad malo smršavimo”. No, kad malo bolje razmislite, zaista nema smisla skupljati odjeću koja nam definitivno ne treba. Niti sada, niti će nam trebati u budućnosti. Ako smo iskreni prema sebi, priznat ćemo si to odmah i krenuti u raščišćavanje ormara. A, ako smo malo manje iskreni, trebat ćemo neko vrijeme kako bi si priznali da smo neku odjeću prerasli, neka nam se više ne sviđa, a neka je oštećena ili previše puta viđena na nama.

Oslobađanjem od stare odjeće, oslobodit ćete se i negativne energije koju takva odjeća skuplja!

Dakle, znate što vam je činiti. Oslobodite se stare i nepotrebne odjeće, poklonite je prijateljicama ili njihovim kćerima, rođakinjama ili jednostavno odnesite u Caritas. A oslobađanjem od stare odjeće, oslobodit ćete se i negativne energije koju takva odjeća skuplja!

Stara pidžama

Iznošenoj i staroj pidžami nije mjesto u ormaru.  Pronađite novu, udobnu i kvalitetnu zamjenu koja će vam dugo potrajati.

Haljina koju ste nosili na više od pet vjenčanja

Ili koju god brojku imate na umu. Dakle, vrijeme je da njeno mjesto zauzme druga haljina ili komad koji ćete nositi u svečanim prilikama.

Odjevni komadi bivšeg partnera

U ovom slučaju nije riječ samo o komadima koji nepotrebno zauzimaju prostor u ormaru, već i o uklanjanju emocionalnog tereta nakon kojeg ćete se osjećati mnogo bolje.

Iznošeni grudnjaci

Većina grudnjaka izgubi svoj prvotni oblik nakon godinu dana učestalog nošenja. Ipak, na vama je da procijenite koliko je vaš grudnjak iznošen i kada je vrijeme da ga izbacite iz ormara.

Besplatne majice

Majice s različitim logo i reklamnim natpisima koje ste dobili, ali nikad niste obukli možete učiniti korisnim tako što ćete ih pretvoriti u krpe za brisanje prašine.

Požutjele “bijele” majice

Majice najvećim dijelom čine našu garderobu, a bijele majice ključni su komadi. No, ako su požutjele i ne možete ih izbijeliti, onda nema smisla da ih držite ih u ormaru.

Neodgovarajući komadi

Odjeću koju čuvate već godinama, a koja vam ne odgovara i neudobna vam je, izbacite iz ormara i zamijenite je odjećom u kojoj se osjećate dobro i koja vam odlično pristaje.

Odjeća iz “prošlog” života

Odjevne komade iz srednjoškolskih i fakultetskih dana sigurno niste jako dugo nosili, ali oni se svejedno nalaze u vašem ormaru. Vrijeme je da oslobodite prostor za odjeću koju ćete zapravo nositi.

Nespareni komadi

Za nesparene čarape, rukavice i naušnice više nema mjesta u garderobi. To su stvari koje su vrlo lako zamjenjive pa ih nema smisla čuvati.

Oštećene vješalice

Oštećene vješalice koje i nisu baš od neke koristi možete slobodno izbaciti iz ormara. Cijena im je poprilično pristupačna pa lako možete pronaći nove i bolje zamjene.

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads