Nova Cruise kolekcija Diane Viljevac

Nova Cruise kolekcija 2018. dizajnerice Diane Viljevac u sebi nosi utkane neodoljive romantične komade i obraća se ženama koje žele naglasiti svoju figuru i senzualnost, ali i osjećati se nesputano i ugodno. Kao okosnica kolekcije pojavljuje se svila, materijal koji ima nevjerojatnu snagu i moć, a taktilno djeluje potpuno nježno i krhko.

Baš je takva i žena kojoj se dizajnerica ovog puta obraća. Krhke i nježne vanjštine, no samosvjesna, slobodna i čvrsta iznutra. Nenametljiva ali uvijek privlačna i zamijećena.

Minimalizam prije svega

Vizualni identitet brenda i dalje ostaje blizak minimalizmu, bojama umirujućih tonova i pročišćenom dizajnu, stoga su haljine izrazito nosive te funkcioniraju i za dnevne i večernje varijante.

Unatoč minimalističkom pristupu svaka je haljina pomno razrađena do najsitnijeg detalja, s prorezom na pravom mjestu, gumbićima koji osiguravaju ležeran izgled ili posebnim otvorom na dekolteu. Kolekcija u ponudi ima nekoliko različitih uzoraka materijala, duge i kratke haljine koje su izrazito nosive.

Diana Viljevac

Diana Viljevac je rođena 15.siječnja 1988. godine u Zagrebu, gdje živi i radi.
2009. godine osniva vlastiti brend koji nosi njeno ime. Nakon završetka Tekstilno-tehnološkog fakulteta, postiže zvanje magistrice inženjerke tekstilnog i modnog dizajna.

Odjeća je namijenjena svim ženama koje su snažne, a opet romantične, koje vole klasiku, a opet mali pomak od istog. Veliku pažnju posvećuje visoko kvalitetnoj izradi odjeće kao i odabiru materijala.

Esencija rada je ženstvena odjeća, sa željom da se svi osjećaju ugodno i samouvjereno u kreacijama. Misao vodilja je posebnost krojeva kako bi se što bolje istaknula ženska figura. Sve je pritkano dozom glamura.

Brend prati aktualne trendove, s indvidualnim potpisom dizajnerice u kolekcijama koje stvara. Dizajnerica nastavlja s praksom objavljivati novu kolekciju svakih mjesec dana, što je vrlo pozitivno prihvaćeno kod klijentica.

Foto: Karmen Poznić

Model: Karla Zelić

WordPress Ads