ECCO obuća u bojama proljeća i ljeta

ECCO, popularni skandinavski brend obuće, i za ovo proljeće donosi pregršt novih modela. Bilo da se radi o formalnijim prilikama, šetnjama gradom ili odlasku na godišnji odmor, ECCO predlaže nove modele koji će zasigurno biti Vaš najudobniji izbor.

Nova ECCO TRUE INDIGO kolekcija je namijenjena svim zaljubljenicima u traper jer je inspirirana upravo ovim materijalom. Inovativan način bojenja vrhunske kože omogućava stvaranje kolekcije u nekoliko nijansa plave boje.

BYFOLD kolekcija namijenjena je svima onima avanturističkog duha. Modeli za žene i muškarce izrađeni su od izuzetno mekane kože, s iznimno fleksibilnim potplatom.

Nova kolekcija sandala biti će idealan saveznik za ljetne zabave ili šetnje gradom, ne samo zbog vrhunske kože koja je korištena u kreiranju ove obuće, već i zbog posebnih, izuzetno mekanih potplata koji će svaki korak učiniti laganim i ugodnim.

Modeli s viskom potpeticama čekaju sve zaljubljenice u život na ˝visokoj nozi˝, dok će ravni modeli zasigurno pronaći svoje poklonike među onima koji preferiraju udobnost tijekom cjelodnevnih aktivnosti u gradu ili prirodi.

 

ECCO obuća

ECCO je poznati skandinavski brand obuće koji polako ali sigurno osvaja sve više poklonika. Njihova priča započinje 1963. s osnivačem Karlom Toosbuy koji je cijeli život posvetio stvaranju kompanije koja proizvodi vrhunsku obuću.

ECCO je od početka vođen skandinavskom filozofijom da forma slijedi funkciju.

U svakom proizvodu ECCO kompanije sadržana je tradicija starih majstora isprepletena dosezima moderne tehnologije, s naglaskom na činjenicu da je udobnost na prvom mjestu. Danas je ECCO inovator u području proizvodnje vrhunskih koža koje se koriste u vlastitoj proizvodnji cipela i modnih dodataka.

Bojana Gregorić Vejzović

Ono što je i danas duboko ukorijenjeno u samom DNA branda je specifična filozofija:

za stvaranje doista sjajnih cipela potrebna je strast – od dizajna do proizvodnje i maloprodaje.

ECCO je danas jedan od vodećih svjetskih proizvođača obuće, sinonim za udobnu i kvalitetnu obuću skandinavskog dizajna.

Ukoliko i vi želite nagraditi vaše noge, požurite po ECCO cipele i istaknite se u masi.

Nevena Rendeli Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović

 

Foto: John Pavlish

WordPress Ads