Zagrebačkim ulicama šeće nova SOPAR kolekcija

“Zagrebačkim ulicama’ naziv je nove kampanje sestara Helene Šopar i Tamare Rebić. Inspirirane proljetnom atmosferom Zagreba, dizajnerice SOPAR spojile su gradski štih i ženstvene ljetne modele. I predstavile ih na – zagrebačkim ulicama.

U kolekciji ‘Ljeto 2018.’ sestre Helena i Tamara uz modnu odjeću, predstavile su i nešto sasvim novo – liniju modnih dodataka.

Riječ je o ručno rađenim naušnicama od paške čipke, koje se savršeno slažu s dugačkim svilenim haljinama prožetim neizostavnim ručnim radom, prozračne kombinezone te ostale komade izrađene od pomno biranih materijala.

Ljetne, romantične fotografije snimljene u centru Zagreba uvode nas u pravo ljeto koje je pred nama. A ono je u zadnjih nekoliko godina u Zagrebu posebno zanimljivo i ispunjeno događanjima.

Mlade dizajnerice, sestre Helena i Tamara odlučile su svoju već prepoznatljivu povezanost s rodnim Pagom prenijeti i na SOPAR modne dodatke. Na ručno rađenu pločicu od srebra namotale su prekrasnu i posebno cijenjenu ručno rađenu pašku čipku.

Naušnice su izrađene u dvije boje, crnoj i bijeloj te u dvije veličine. Veća naušnica nosi latinsko ime Sol, što u prijevodu znači ‘sunce’, a zamišljena je tako da se nosi pojedinačno. Manje naušnice nose naziv Sal, što u prijevodu  znači ‘sol’ dolaze i nose se, naravno, u paru.

Naušnice, nastale zahvaljujući višestoljetnoj tradici paške čipke, ovim dizajnerskim potezom dizajnerica SOPAR, dobile su svoju suvremenu i bezvremensku dimenziju.

Helena Šurić, glavni ‘booking director’ americkog Vogua, premijerno je nosila naušnice Sal u bijeloj boji na Met gala večeri u New Yorku održanoj prošli tjedan.

Team

Za fotografije kampanje pobrinuo se mladi i talentirani Filip Koludrovič, s kojim je Helena nedavno snimila naslovnicu časopisa Elle. Iako vrlo mlad, Filip je već poznat na inozemnom tržištu. U svoj fotografski staž upisao je snimanje s top modelima poput Bridget Koss.

Uz Helenu i Tamaru u kampanji se pojavljuje i mlada uzdanica agencije Midiken, Andrea Jurić koja je svoju karijeru započela graditi u Londonu. Za šminku se pobrinula Simona Antunović, frizuru Helena Blatančić iz salona Teuta, a manikuru Maja Lamesic iz salona Noktera.

QUARANCIA – nova sanjiva kolekcija Borisa Pavlinal

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads