Avantgarde Family SS_18 CHARLIE _ SPIRIT BY TB

View Gallery 10 Photos

“Ovom ujedinjenom vizijom modnih brendova Charlie i Spirit by T. B. predstavljamo našu ljetnu kolekciju. Izuzetno sam ponosna što zajedno sa svojim sinom i odličnom ekipom vrhunskih profesionalaca, koji su, svatko na svoj način, također dio naše modne obitelji, na ovaj originalan način promoviramo Tomislavovu i moju modu priču.” Kaže ovo Loredana Bahorić, modna dizajnerica i vizionarka, koja već dugi niz godina oblikuje hrvatsku modnu scenu.

Obiteljski modni kod

“Pokušali smo predstaviti obiteljski generacijski kod svakog ponaosob kroz modni rukopis Charlieja odnosno Spirit by T.B. odjeće. U kampanji koju i ovaj put potpisuje Mare Milin, kroz apsolutnu bjelinu pokušali smo pokazati galeriju likova koja zapravo postoji u gotovo svakoj obitelji. Odjeća je tu da bi izrazila našu osobnost, a ne obrnuto i to je osnovna premisa kolekcije. Komadi su kompatibilni i sama spolna granica je teško odrediva. Uniseks komadi zapravo savršeno funkcioniraju na oba spola iako ja potpisujem ženski, a Tomi muški dio priče. Radi se o potpuno inovativnom pristupu i nadam se da će vam se svidjeti”, nastavlja Loredana.

U nestvarnoj scenografiji snimljeni su vizuali zamišljeni kroz prikaz generacijskog koda sa snažnom individualnošću svakog pojedinca. Avangardna obitelj funkcionira savršeno kroz prikaz svakog pojedinačnog lika, bez obzira na generacijsku razliku. Povezani su monokromatskim komadima, unisex i oversised odjećom te djeluju gotovo bestjelesno. Bijele priče specijalnost su vezane uz ljetne Charlie kolekcije, ali sada uz Tomislavove muške _ unisex komade dolazi do stvarnog pomicanja granica u prikazu kolekcija.

Istovremeno eterična i snažna, suvremena i vanvremenska, lišena gotovo svega suvišnog. Modeli nose odjeću koja govori o njima, njihovom identitetu i osobnosti, bez obzira da dob i spol. Odjeća koja funkcionira na različitim generacijama i jednostavno ostavlja trag.

Da Mare Milin i Charlie rade na razini koju je teško dosegnuti, znaju gotovo svi modni insajderi. Zato je ovo uvijek jedna od najiščekivanih kampanja. Dream team s kojima Loredana / Tomislav rade, sezonama se ne mijenja i takav način funkcioniranja rezultira ovakvom avangardnom modnom pričom.
Oni su svoji _ Oni su Charlie _ Spirit obitelj.

Kolekciju inspirativnog naziva Avantgarde Family prati i genijalan video Suzane Arslani.

Dream Team

Foto: Mare Milin Asist Foto Milan Krkač
Make up: Artist Simona Antonović
Kosa: Studio Mila
Modeli: Emma _ Talia model Ana N _ Relatum model _ Marko i Gabrijel _ Relatum model Ana Š Josip _ Midikenn Djeca Kira _ Vito _ David
Snimljeno u Galeriji Kranjčar
Video _ Suzana Arslani

Photo, video: CHARLIE DESIGN, SPIRIT by T.B.

Najljepše nije se crne by Charlie design

Dizajnerica Loredana Bahorić obilježila 30, godišnjicu kultnog branda Charlie  design

Loredana Bahorić najbolja je hrvatska dizajnerica

Foto, video: CHARLIE

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads