Po čemu je, zapravo, St. Tropez tan najbolji?

Svjetski brand za samotamnjenje, St. Tropez Self Tan, vodeći u odnosu na konkurenciju i najpopularniji među korisnicima, već je nekoliko godina dostupan i kod nas.

Tvrtka Donatti cosmetics iz Zagreba, sve je ljubiteljice preplanule puti i zdravog izgleda razveselila dovođenjem najpoznatijeg, najprodavanijeg i najboljeg svjetskog branda za samotamnjenje u Hrvatsku. Riječ je o brandu poznatom po širokoj paleti najrazličitijih preparata za samotamnjenje lica i tijela, koji se i dalje uspješno usavršava. Svaku sezonu, koja traje cijelu godinu, St. Tropez tan lansira nekoliko novih hit proizvoda, koji istoga trenutka stječu kultni status među korisnicima.

 O kakvom je točno hit brandu riječ svjedoči i podatak da se svake minute u svijetu proda po jedan St. Tropez Self Tan proizvod.

St. Tropez Tan svojim je dolaskom na tržište označio revoluciju i velik tehnološki napredak u odnosu na ostala sredstva za samotamnjenje. Naime, St. Tropez Tan svoju je dugogodišnju svjetsku popularnost stekao jedinstvenom formulom i kombinacijom DHA i aloe vere koje štite kožu od isušivanja, što je problem s kojim se susreću proizvođači sličnih preparata za samotamnjenje. I po toj posebnoj formuli, St. Tropez Tan jedinstven je u svijetu.


Preparati ovog svjetskog branda razlikuju se od ostalih i po tome što licu i tijelu daju potpuno prirodan izgled, kako nakon prvog, tako i nakon svakog sljedećeg nanošenja. Jedinstvena kombinacija aktivnih komponenti zajedno djeluje na način da koži daju predivnu, prirodnu boju, koja isto tako prirodno i ravnomjerno blijedi, bez neželjenih narančastih mrlja.

St. Tropez Tan proizvodi za samotamnjenje namijenjeni su svim bojama puti, od prirodno tamnijih do skroz svijetlih i osjetljivih. Ne izazivaju alergijske reakcije, dermatološki su ispitani i nisu testirani na životinjama! Uz to, za razliku od ostalih sličnih preparata, St. Tropez je i izuzetno ugodnog mirisa, u zadnje vrijeme dodatno poboljšanog mirisnim tvarima, obogaćenijeg i profinjenijeg.

Pomoć kod blijede puti

Svojom širokom paletom proizvoda namijenjenih tamnjenju, ali ujedno i njezi kože, St.Tropez nudi nevjerojatnu raznolikost pri primjeni. Vjerne sljedbenice i brojne poklonice diljem svijeta, koje se ni na trenutak ne odvajaju od svojih St. Tropez Tan favorita, prati kroz sva godišnja doba i u svim prilikama. Svakodnevno ili u posebnim i svečanim trenucima, nanesen tehnikom spray- tanning ili u vlastitom domu, St. Tropez Tan najvjerniji je prijatelj i borac protiv beživotne, blijede i umorne puti.

Red carpet na kojem blistaju svjetske modne, glumačke i pjevačke ikone nezamisliv je bez preplanulog ili tek blago osunčanog tena, postignutog ovim vrhunskim preparatima. A osim kozmetičke, St. Tropez Tan sastavni je dio i velike modne industrije. Snimanja modnih editorijala vodećih svjetskih magazina započinju tek nakon St. Tropez Tan tretmana.

 “St. Tropez Tan proizvode koristim od samog početka, otkad su se pojavili na tržištu i život mi je bez njih postao nezamisliv. Potpuno je pouzdan i cool brend. Imam svoje omiljene St. Tropez proizvode i uz njih imam puno više samopouzdanja!” Kate Moss

Kvalitetu St.Tropez Tan preparata još je prije 15 godina prepoznala i beauty ikona Kate Moss, donedavno zaštitno lice ovog branda.

Web shop: www.donatticosmetics.com
Informacije o proizvodima i uslugama: službena FB stranica St. Tropez Tan Hrvatska

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads