FACE YOGA by Omotouch: Vježbe za lice (video)

Dok se ljeto polako pozdravlja, pripremamo se za prekrasne jesenske dane i nove prilike za brigu o sebi. U ovom mjesecu donosimo vam svježu dozu energije kroz našu novu sezonu online vježbanja face yoge, zajedno s dragocjenim savjetima za njegu kože nakon ljetnih sunčanih dana. Face yoga nije samo fizička praksa, već i putovanje prema unutarnjem balansu i harmoniji. Kroz svaki pokret, udahnjujemo život u svoju kožu, vraćajući joj elastičnost i blistavost. Neka ova nova sezona vježbanja face yoge bude vaša prilika za umirenje uma, osnaživanje tijela i osjećaj povezanosti s vlastitim bićem.

Uživajte u ovom konceptu vježbi za cijelo lice koji je snimljen na predivnoj Diani Beach u Keniji. Uz pogled na Indijski ocean osjetite kako vaša koža dobiva novu svježinu dok se lagano opuštate i oslobađate napetosti.

Intro-vježbe zamišljene su kao pokazne vježbe. Nakon svake zaustavite video i odradite sami navedeni broj ponavljanja, te nastavite na iduću vježbu.

Face yoga odlična je prirodna alternativa botoksu ili plastičnim operacijama.

*

*

* Face yoga by Omotouch

Face yoga odlična je prirodna alternativa botoksu ili plastičnim operacijama. Ljepota face yoge je u tome što većinu vježbi možete raditi bilo kada i bilo gdje. Nakon što ih naučite, vježbe možete raditi i u pokretu! Npr. ispred kompjutera, TV ekrana, dok hodate, kuhate itd. Lako je, samo uključite vježbe u svoju dnevnu rutinu. I ne zaboravite, dosljednost je ključ uspjeha.

Iako su vježbe relativno jednostavne, može potrajati neko vrijeme da se sve pravilno usvoji i nepravilnosti u potpunosti isprave. Preporuka je raditi vježbe 20 do 30 minuta barem 5 puta tjedno u periodu od 6 mjeseci. Svako lice je individualno i kod nekoga će se taj intenzitet vježbanja trebati produžiti. Neke osobe moći će održavati zategnutost i pomlađenost kraćim vježbama i tek povremenim dužim seansama dvaput tjedno.

✔️ Upisi na face yogu: https://omotouch.com/webshop/face-yoga-vjezbe/face-yoga-vjezbe/
*
✔️ WEB stranica s kozmetičkom linijom kreiranom od prirodnih sastojaka čija su svojstva potencirana u svjetskim laboratorijima: https://omotouch.com/

 

Violeta Beljić Kušić

Diplomirani sam inženjer arhitekture, a svoju strast u struci usmjerila sam prema interijerima. Holistički pristup ljepoti promoviram izradom prirodne kozmetike oivčene laboratorijskim inovacijama, te kao instruktorica face yoge unutar svog branda [omo]TOUCH. Uvijek kreativna, sretno nosim svoje 50+ godine i hedonistički volim ljude koje me okružuju.

WordPress Ads