Anticelulitna masaža – ljekovita, ugodna i jednostavno neodoljiva

Stiže nam sve toplije vrijeme, otvaramo ormare u potrazi za haljinicama, proljetnim tunikama, kratkim hlačama. Isprobavamo razne kombinacije gledajući se u ogledalu i onda shvatimo – ajme celulit! Da, da, tu je ta svima nam dobro poznata, ne tako lijepa pojava na našim nogama ili guzi. Zimi smo ga uspješno skrivali, ali što ćemo sad?  Bez brige, i za “to” postoji riješenje.

Ja osobno svojim klijenticama preporučam da krenu na anticelulitne masaže već koncem siječnja, kako bismo se u miru posvetiti celulitu i na vrijeme krenuti u borbu s njim. Naravno, rezultati su uvijek bolji kad se tretmanu prilagodi prehrana i unos tekućine u organizam.

Meni najdraža tehnika je Gua Sha anticelulitna masaža koja se izvodi s crnim obsidijanim polu dragim kamenom i nezamjenjivim B’Butterom koji je 100% prirodnog podrijetla, 82% organskog i 100% aktivnog.

Maslac za tonizirajuće, anticelulitne masaže i mršavljenje sastoji se od mješavine 10 eteričnih ulja koja dreniraju, sagorijevaju masnoće, reduciraju potkožne edeme i varikozne vene, potiču probavu i cirkulaciju te djeluju protiv strija.

Zašto baš Gua Sha?

Zato što je jednostavno najbolja! Naime, Gua Sha je jedna od najstarijih kineskih prirodnih ljekovitih tehnika. Masira se posebnim Gua Sha pokretima duž meridijana s posebnim alatom za struganje kože izrađenim od vulkanskog stakla. To je “tehnika struganja” tijekom koje se koža vrlo nježno tretira i time se aktivira detoksikacija i metabolizam tijela. Struganje u osnovi pomaže toksinima zatočenim ispod kože da se aktiviraju i napuste tijelo. Zbog posebne kombinacije ulja započinje vrlo značajan proces detoksikacije koji će pročistiti organe. Tretman je ugodan, nimalo bolan, a postupak je jednostavan i siguran za upotrebu.

To nije sve…

Može se napraviti kompletan tretman. Nakon Gua Sha masaže može uslijediti B’B body wrapp i na taj se način dodatno pojača učinak masaže. Također se masaža može kombinirati sa Georgikon blatom i šećernim gelom s kofeinom. Šećerni gel drenira i razgrađuje masnoću, a Georgikon blato je posebno ljekovito i savršena hrana za vaše umorne stanice kože.

Osobno u svojim tretmanima koristim Pandhy’s proizvode, ali vi si priuštite one koji vama najbolje odgovaraju i s kojima ste vi najzadovoljnije. Ljeto je pred vratima i zato, drage moje, vrijeme je da se krene.

Autorica: Ivana Fabjan Šariri

 

dr. Meri Bura: Veliki trbuh i kako ga se riješiti?

Lipomasaža za preoblikovanje tijela

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads