Vichy ima novi serum za kožu u menopauzi

U suradnji s dermatolozima, Vichy je razvio serum koji djeluje na promjene kože u fazi menopauze. Razdoblje je to kada se koža suočava s promjena uzrokovanim hormonalnim varijacijama. Menopauza predstavlja trećinu života žene i stoga je ključno o toj temi razgovarati što češće. Vichy potiče žene da svoje godine nose ponosno, da o svojim problemima razgovaraju otvoreno i da se u svojoj koži osjećaju sigurno. Menopauza nas ne bi trebala iznenaditi i za nju bi se trebalo pripremiti. A zdrave navike uvelike mogu pomoći u sprječavanju negativnih posljedica. Mijenjaju se način razmišljanja i životne navike, a tom važnom periodu u životu žene treba na adekvatan način prilagoditi i njegu kože.

Zahvaljujući stručnosti o menopauzi, u suradnji s dermatolozima, Vichy je razvio cjelovite dermokozmetičke tretmane koji reagiraju na promjene kože uzrokovane hormonalnim varijacijama u svakoj fazi menopauze.

Svake godine 25 milijuna žena prođe kroz menopauzu. Do 2025. u svijetu će biti 1,2 milijarde žena u postmenopauzi.


Vichy za sve faze života žene

Već 20 godina Vichy prati žene u ovoj važnoj fazi njihova života, a sada ponovno potvrđuje svoju predanost nudeći ženama rješenje u obliku Neovadiol MENO 5 BI-seruma za kožu u peri i postmenopauzi.

Novi Neovadiol MENO 5 BI-serum uspješno se bori protiv pet glavnih izazova kože lica s kojima se susreću žene u menopauzi, a to su: bore, ovješenost, staračke pjege, suhoća te gubitak sjaja kože.

Dvofazna nježna i mirisna tekstura predstavlja inovaciju u formuli seruma:

·        Vodena faza sastoji se od optimalno koncentriranih dermokozmetičkih aktivnih sastojaka: Proxylane, ekstrakta sjemena sene, vitamina B3-Cg, glikolne kiseline i Vichy vulkanske vode.

·        Uljna faza obogaćena je vitaminom E i Omega 6-9 masnim kiselinama za ugodu i mekoću kože nakon nanošenja.

Korištenje je vrlo jednostavno. Dovoljno je proizvod protresti, pritisnuti i nanijeti na kožu.


Vichy protokol

Kako bi njega kože u menopauzi bila upotpunjena, slijedite Vichyjev protokol: nakon nanošenja nekoliko kapi Neovadiol MENO 5 BI-seruma za kožu u peri i postmenopauzi, nanesite novu Neovadiol njegu za područje oko očiju i usana koja sada ima još bolju, unaprijeđenu, formulu. Potom nanesite Neovadiol dnevnu njegu .

Svake godine 25 milijuna žena prođe kroz menopauzu. Do 2025. u svijetu će biti 1,2 milijarde žena u postmenopauzi. To je prirodan proces koji u prosjeku počinje u 51. godini života žene. Stoga su u Vichyju kreirali Facebook grupu Nema pauze u menopauzi, kako bi sve žene mogle otvoreno govoriti o problemima s kojima se susreću u ovom izazovnom razdoblju života. Ova grupa je sigurno mjesto koje za cilj ima poticanje otvorenog dijaloga, dijeljenje iskustava i pružanje stručnih savjeta. To su prepoznale brojne članice koje redovno dijele vlastita iskustva te su podrška jedne drugima.

Važno je napomenuti da u Vichyju, osim o zdravlju žena, brinu i o ekologiji. Tako će do 2023. godine sva ambalaža biti izrađena od 25% recikliranog papira iz ekoloških izvora.

WordPress Ads