KEUNE SO PURE: brine i o kosi i o planeti

Svjetski kozmetički brend Keune Haircosmetics predstavio je redizajniranu liniju proizvoda So Pure čija se ambalaža može ponovno puniti. Redizajnirana linija So Pure je veganska, proizvedena bez okrutnosti prema životinjama, ekološki prihvatljiva i kreirana u skladu s uvjerenjem da je svaki korak u proizvodnom lancu važan.

Temelj linije So Pure je ponovno punjenje ambalaže.


Nježan prema kosi i planeti

So Pure se temelji na konceptu kupnje bočice šampona ili regeneratora samo jednom, a potom se kupuju ponovna punjenja u vrećicama. To pomaže u smanjenju plastičnog otpada, čak i kada o tome aktivno ne razmišljate.

Kao obiteljska tvrtka oduvijek razmišljamo u kategorijama generacija i važno nam je raditi na izgradnji bolje budućnosti za generacije koje dolaze. SoPure je naš način davanja doprinosa zelenijoj budućnosti. Nismo potpuno promijenili način rada, samo smo pogledali što već činimo i odlučili to raditi bolje, rekao je Keuneov izvršni direktor Eelco Keune.


R
ješenja za kosu

Asortiman So Pure sastoji se od četiri različita rješenja za kosu:

  • Cool osvježava srebrne tonove plave ili sijedekose
  • Restore hidratizira žednu kosu
  • Polish zaglađuje kosu sklonu frizzu
  • Clarify pomaže u zaštiti kose od onečišćenja.

Ponovno punjiva pakiranja šampona i regeneratordolaze u veličinama od 400 ml ili 1000 ml za sva četiri rješenja iz linije So Pure. U rješenjima Restore i Polishnalaze se i maske za kosu.


Filozofija
So Pure

Temelj linije So Pure je ponovno punjenje ambalaže, a filozofija cijele linije oslanja se na četiri važna stupa. Prvi od njih je da su So Pure proizvodi veganski. Izrađeni su od certificiranih prirodnih sastojaka i bez okrutnosti jer Keune nikada ne testira na životinjama.

Drugi je prenamijena. Svi proizvodi So Pure izrađeni su od sastojaka dobivenih iz otpada šećerne repe. Stoga, Keune koristi ono što već postoji i nema potrebe za uzgojem novih usjeva.

Treći je stup ugljična neutralnost. Keune pazi na svaki korak u proizvodnom lancu: od proizvodnje do formula, transporta i pakiranja. Sve nesmanjene emisije nadoknađuje certificiranim projektom kompenzacije ugljika.

Četvrti stup je koncentrirana formula. Ona kupcu u istom volumenu daje više šampona i regeneratora.

So Pure je usto prirodan, bez glutena i bez silikona. Šamponi su bez sulfata, a sva su druga rješenja, osim rješenja Cool, bez umjetnih bojila. Keune So Pure proizvode možete isprobati u svim Keune frizerskim salonima.


Keune –
duga tradicija inovacije

Keune Hair cosmetics najveći je nizozemski proizvođač profesionalnih proizvoda za kosu. Ova obiteljska tradicija koja traje već 100 godina počela je s Janom Keuneom, amsterdamskim ljekarnikom. Njega svijet pamti po izumu minivala kakav danas poznajemo. Od tada, Keune je prerastao u multinacionalnu kompaniju, a pritom nije izgubio tradicijske i obiteljske vrijednosti. Prisutan je u više od 89 zemalja svijeta, a obitelj Keune je još uvijek na čelu kompanije.

Svojim inovativnim pristupom, praćenjem trendova, pažljivim osluškivanjem potreba klijenata i korisnika, te iznad svega održivim pristupom proizvodnji koja nije okrutna prema životinjama, izrasli su u najvažnije svjetsko ime kada je riječ o kosi. Keune nikad ne testira na životinjama, ima vegansku liniju proizvoda, brine o održivosti, o ljudima i o planetu.

WordPress Ads