Med2Contour – oblikuje tijelo i smanjuje naslage

Tretman najpoznatijom svjetskom neinvazivnom metodom za uklanjanje celulita i smanjenje masnih naslaga, Med2Contourom, nezaobilazan je u bilo koje doba godine. Poznat i kao “liposukcija bez skalpela”, bez problema rješava tvrdokorni celulit i potiče otapanje masnih stanica, a osim gubitka centimetara, pomaže zagladiti kožu tretiranog područja čineći je nježnijom i mlađom.

Područja koja se tretiraju ovom učinkovitom, jedinstvenom i sigurnom metodom su sva područja zahvaćena celulitom, odnosno lokalizirano masno tkivo: trbuh i struk, leđa, bedra, natkoljenice, koljena, listovi, bokovi, stražnjica i nadlaktice. Vrijeme oporavka ne postoji, a tretman je potpuno bezbolan.

Med2Contour svoju je svjetsku popularnost duguje prije svega svojoj neinvazivnoj metodi koja omogućuje vidljive rezultate nakon samo jednog tretmana, koji možete dogovoriti i u pauzi za ručak. Prosječan tretman traje oko 60 minuta, a preporuka je za brzo postizanje maksimalnog učinka, jedan tretman tjedno, svakih 7-10 dana. Za najbolje rezultate idealno je napraviti barem 5 tretmana, a za optimalne i limfnu drenažu između tretmana.
Rezultati u opsegu tretiranog područja, smanjenog celulita i masnih naslaga te boljeg tonusa kože vidljivi su već nakon prvog tretmana zahvaljujući sinergijskom djelovanju ultrazvučne terapije, vakuum masaže, limfne stimulacije i limfne drenaže, spojenih u jedinstveni tretman Med2Contoure uređajem.

Med2Contoure  svjetsku popularnost duguje prije svega svojoj neinvazivnoj metodi koja omogućuje vidljive rezultate nakon samo jednog tretmana.

Specijalistička ordinacija za estetsku kirurgiju dr. Vladimira Borića, doajena hrvatske estetske kirurgije, već godinama postiže sjajne rezhultate ovom bezbolnom i efikasnom metodom za uklanjanje masnih naslaga i celulita, smanjenje obujma tretiranih područja, zaglađenosti kože, ravnanja neravnina, poboljšanja teksturu te omekšavanja i pomlađivanja kože.

Do koje mjere popularna Med2Contour metoda može pomoći i je li to trenutačno najkvalitetnija i najučinkovitija neinvazivna metoda?

dr. Vladimir Borić: Med2Contour ultrazvučni estetski tretmani učinkoviti su u preoblikovanju tijela što postiže uklanjanjem masnih naslaga, razgradnjom i eliminacijom prekomjernog celulita i podizanjem kvalitete tonusa kože. Tretman se dokazao iznimnom kvalitetom i učinkovitošću u neinvazivnom smanjenju obujma problematičnih dijelova tijela. Temelj kvalitete ovih estetskih tretmana je mjerljiva učinkovitost, sigurnost i ugodnost. U SAD-u je u zadnje tri godine to najizvođeniji neinvazivni estetski tretman oblikovanja tijela. I u nas u  Hrvatskoj Med2Contour je prva metoda izbora kod neinvazivnih estetskih tretmana oblikovanja tijela.

Za što se sve koristi Med Contoure i kome biste najviše preporučili tretmane ovom metodom?

dr. Vladimir Borić: Med2Contour ultrazvučni estetski tretmani se koriste za preoblikovanje tijela, uklanjanje masnih naslaga sa problematičnih zona trbuha, struka, leđa, bokova, bedara, stražnjice i nadlaktica. Ovom ultrazvučnom metodom uspješno se razgradjuje i eliminira iz tijela prekomjerni celulit koji je najčešće prisutan u području nogu,  natkoljenice, bedara i stražnjice. Preporučamo ga svim osobama koje se žele riješiti viška masnih naslaga i prekomjernog celulita sa problematičnih zona na tijelu i koje žele podići kvalitetu tonusa kože.

 

 

Više informacija potražite na: http://www.estetskakirurgija.com/med2contour/
Narudžbe i dogovor za besplatne konzultacije: 01 46 62 639
Specijalistička ordinacija Dr. Vladimir Borić Zagreb, Petrova 15 b www.estetskakirurgija.com

 

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads