Povratak kultnog modela tenisica Vans

View Gallery 6 Photos

Znakovitog naziva, Old Skool,  tenisice Vans vratile su se na ulice u punom sjaju. Svaka inovativna street style kombinacija upotpunjena ovim udobnim tenisicama bit će pun pogodak.
Ove su tenisice oduvijek bile omiljena obuća skatera, no danas ih obožavaju svi, bez obzira na dob, rasu ili klasu. Moderna interpretacija ulične lifestyle mode donijela je Vansu status prvog imena svjetske subkulture.

Vans je više od tenisice, Vans je jednostavno stil života.

Najbolji primjer za to su Kevin Durant, Kanye West i Kendric Lamar, koji imaju ugovore s mnogim poznatim i velikim svjetskim brandovima, ali privatno nose upravo ovu marku tenisica!
Modeli su klasični, svevremenski i nosivi, a njihova prepoznatljivost čini ih must-have komadom u svakom ormaru. Jednako se lako kombiniraju sa sportskim i stylish komadima, a odlično izgledaju i u šetnji parkom i na gradskoj špici.

Ukoliko ih odlučite potražiti, na tržištu i u našim trgovinama dostupni su klasični Old Skool modeli u crnoj i bijeloj boji, novi modeli platforma-tenisica, jesenski modeli omiljenih tenisica od antilopa, ekskluzivna kolekcija nastala u suradnji sa stripom ”Peanuts” te retro modeli tenisica idealni za jesenske dane.
Vans je oduvijek bio ključni komad koji jednostavnu kombinaciju čini posebnom.

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads