OMAMA – novi brend slastica omiljene slastičarnice Amélie

Kada pomislimo na slastice, odmah pomislimo na Amélie. Šarmantna slastičarnica u centru Zagreba postala je sinonim za domaće, prirodne i ekstra ukusne kolače, torte i sladolede. Sada je novim poslovnim pothvatom odlučila svoje proizvode ponuditi još većem broju ljudi. Tako je nastao brend OMAMA, inspiriran mirisima domaće, bakine kuhinje, koji nudi tradicionalne recepte u novom ruhu koje prati trendove.

Amélie je zagrebačka slastičarnica s dugom tradicijom koja se svojom kvalitetom, ustrajnošću i inovativnošću smjestila u sam vrh zagrebačke gastronomije.Riječ je o
tradicionalnim slasticama poput Splitske torte, Međimurske gibanice ili zagorskih štrukli, ali i autorskih torti kao što su one od pistacija, malina ili čokolade. Osim slastica, u OMAMA ponudi je i slasni quiche Lorraine.


Amélie
kvaliteta

Amélie je zagrebačka slastičarnica s dugom tradicijom koja se svojom kvalitetom, ustrajnošću i inovativnošću smjestila u sam vrh zagrebačke gastronomije. A naročito kada je riječ o slasticama. Sada su otišli korak dalje i pokušat će nam približiti okuse tradicije, čak i u trenucima kada nismo u mogućnosti uživati u njihovim vrhunskim okusima u nekoj od Amélie slastičarnica.


Novi
brend OMAMA inspiriran mirisima bakine kuhinje, nudi domaće kolače i štrukle jednostavnih receptura, ali vrhunske kvalitete koje će nas instantno lansirati u djetinjstvo. Željeli smo stare bakine recepte prenijeti u novo modernije okruženje, a sve s ciljem  evociranja uspomena na najljepše trenutke djetinjstva. OMAMA proizvodi skuplji su od prosjeka jer su premium, ručno rađeni i pripremljeni po svim standardima, kao i ostatak kolača u Amélie slastičarnici. No, sigurni smo da će njihova kvaliteta biti prepoznataizjavila je Žakline Troskot, vlasnica brenda Amélie.


Proizvode
je potrebno samo odmrznuti ili zapeći, a oni će okusom i kvalitetom ostati kao domaći”. Dizajn samih kutija izradila je zagrebačka agencija Señor koja je osmislila i razvila brend Omama (germanizam za riječ “baka”). Kolači Omamana tržištu su potiho već od proljeća u trgovačkom lancu Metro, a stigli su i u Konzumove prodavaonice.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads