UFF voda s kisikom, 100% prirodni sokovi i vina u limenci? Da, molim!

Osvježenje sada dolazi u totalno novom obliku kakvog još niste probali. Uff drinks nova su pića na hrvatskom tržištu koja u svom asortimanu obuhvaćaju vodu obogaćenu kisikom, 100% prirodne sokove bez dodanog šećera, zatim crno i bijelo vino, te bevandu (tradicionalno miješanu i gotovu za konzumaciju). Dolaze u elegantnim, higijenski dizajniranim ambalažama čiji će vas izgled osvojiti na prvu.

Nova kategorija na tržištu – nemjerljiva s drugim proizvodima

Uff drinks unose revoluciju na tržište pića s potpuno drugačijim konceptom. Brend je nastao na ideji inovativnih i dosad neviđenih proizvoda kod nas, ali i šire. “Prvobitna ideja bila je osmisliti nešto dosad neviđeno na hrvatskom tržištu, kako bismo ga obogatili i promovirali izvan samih granica. UFF pića, krenuvši od vode preko stopostotnih prirodnih sokova do vina pakiranih u praktična pakiranja, svojim okusom odskaču od klasičnih osvježenja. Svojom funkcionalnom, ali estetskom ambalažom kojom brinu za okoliš, potpuno su novi doživljaj osvježenja kakav dosad niste imali prilike isprobati“, izjavila je Anna Sergejevna Mišar iz Uff pića.

Ambalaža UFF pića zadovoljava standarde visoke kvalitete, a posebna briga posvećena je strogim higijenskim uvjetima.


UFF voda s energijom kisika za cijelo tijelo

UFF voda vrhunske je kvalitete s dodatkom čistog kisika koji pomaže tijelu osigurati dovoljno energije za svakodnevne izazove. Voda je dezinficirana UV tehnologijom, idealne mineralizacije i s udjelom kisika do pet puta više nego obična voda. Koliko će naša koža biti hidratizirana ovisi o tome koliko vode pijemo dnevno. No, puno toga ovisi i o tome kakva je voda koju pijemo. Uff voda novo je i očaravajuće iskustvo i ono najvažnije – brine za zdravlje.


UFF 100% prirodni sokovi

100% prirodni sokovi su koncentrirani sok voća, bez dodanog šećera i predstavljena su u tri zamamna okusa. Sok ananasa pun je enzima koji pospješuju probavu i potiču mršavljenje. Sok naranče bogat je izvor vitamina C koji pomaže u jačanju imunološkog sustava. Sok jabuke pun je antioksidanasa – aktivatora metabolizma.

Uz svoju prirodnu slatkoću, ananas je, između ostalih hranljivih sastojaka, bogat kalcijem, manganom i vitaminom C. Može smanjiti upalu povezanu s artritisom i drugim poremećajima zglobova tebsmanjiti oticanje ozljeda mekog tkiva.

Prirodni sok jabuke izvor je vitamina, minerala, pektina, organskih kiselina. Antioksidativna svojstva soka jabuke su bez presedana. Normalizira rad moždanih ćelija, uklanja slobodne radikale, pospješuje obnavljanje i pomlađivanje stanica, bori se protiv sklerotičnih manifestacija u krvnim žilama, sudjeluje u oksidacijskim procesima i štiti stanice od uništenja.

Konzumacija soka naranče ima jako puno prednosti. Askorbinska kiselina u kombinaciji s karotenom i tokoferolom ima jaka antioksidativna svojstva, pročišćava krv iz kolesterola, jača zidove krvnih žila, povećava njihovu elastičnost, smanjuje propusnost. Usto, utječu na stanice, značajno produljujući njihovu vitalnu aktivnost, čime pomlađuju tijelo.


UFF vina idealna za uživanje u svim prilikama

Osim vode i sokova, u ponudi su još i UFF vina, bijelo, crno i bevanda. Vino dolazi u inovativnom pakiranju vrhunskog i zanimljivog dizajna od 250 ml. Malo pakiranje omogućuje njegovu dostupnost u svim prilikama. Mogućnost prijenosa u manjim hladnjacima od izrazite je koristi nautičarima, kao i ostalim izletnicima koji uživaju u vinu. Pakiranje je prikladno za jednokratnu konzumaciju bez nepotrebnog hlapljenja.

Potražite Uff Rizling, vino jedinstvene citrusne note zapakirano u originalnoj ambalaži u pravoj mjeri. Ovo vino proizvodi se nakon što se uklone sjemenke i koža s grožđa, pomiješaju se s kvascem i odleže neko vrijeme u bačvama od nehrđajućeg čelika.

Uff crno vino sorte Vranac, odličan je antioksidans i saveznik u borbi protiv alergijskih reakcija i virusa. Kao i kod gotovo bilo koje hrane ili pića, velike doze vina mogu biti štetne za zdravlje. Ali, isto tako, umjerene doze mogu biti i korisne. Upravo je takva Uff doza. Svaki ljubitelj ovog pića od sada može uživati u vrhunskoj bevandi u limenci. Što drugo poželjeti? Bevanda je vino pomiješano s vodom, tradicionalno piće Dalmacije, ali i cijelog Jadranskog područja. Do sada na našem tržištu nije zabilježena prisutnost „gotove“ bevande u ambalaži spremnoj za konzumaciju odmah.


Ambalaža prema standardima visoke kvalitete

UFF drinks dolaze u elegantnim, higijenski dizajniranim ambalažama čiji izgled osvoja na prvu. Ambalaža zadovoljava standarde visoke kvalitete, a posebna briga posvećena je strogim higijenskim uvjetima. To se očituje u higijenskom poklopcu koji omogućava razdjelnicu između okoliša i dijela ambalaže za koji je nužno da ostane higijenski čist za konzumenta. Pića se nalaze u aluminijskim pakiranjima od 250 ml i mogu se vrlo lako reciklirati. Uff pića pune se u punionici u Splitu, a osim trenutačne ponude u planu su i funkcionalne vode. Za sada se mogu kupiti na benzinskim postajama u Hrvatskoj i Konzumu, a uskoro je planirano širenje i na tržište u Europi i Srbiji.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.