Nagrađujemo i u prosincu: poklanjamo Med2Contour estetski tretman!

Med2Contour jedinstven je, siguran i bezbolan estetski tretman za preoblikovanje pojedinih problematičnih dijelova tijela kod žena i muškaraca.

Primjenom Med2Contour postižu se izvrsni rezultati, mjerljivi već nakon prvog tretmana. Ultrazvučna terapija, vakuum masaža, limfna stimulacija i limfna drenaža, četiri su metode spojene u jedinstveni tretman sa zagarantiranim rezultatima.

Metoda je to za sve koji žele brze, bezbolne i učinkovite rezultate, za sve koji se žele uspješno riješiti masnih naslaga, tvrdokornog celulita i opuštene kože na problematičnim zonama, bez dodatnog vremena potrebnog za oporavak.

Med2Contour metoda naziva se i “liposukcija bez noža, u pauzi za ručak”.

Tretman se provodi u području trbuha, struka, leđa, bokova, stražnjice, nadlaktica, natkoljenica, bedara, koljena i listova nogu. Osim što uklanja masne naslage i celulit, Med2Contour smanjuje obujam tretiranog područja, postiže zaglađenost kože, izravnava njene neravnine, poboljšava teksturu, omekšava i pomlađuje kožu. Zahvaljujući Med2Contour dualnom ultrazvučnom tretmanu postavljen je novi standard u području oblikovanja tijela ne-kirurškim putem, bez anestezije, bez skalpela, bez potrebnog vremena oporavka. Dualni ultrazvuk omogućava fokusirano djelovanje na masne stanice, celulit i indukciju kolagena koji daje čvrstoću koži i elastina koji joj vraća elastičnost.

 

Med2Contour sadrži i integrirani sustav za limfnu stimulaciju i limfnu drenažu koji osigurava tijelu brzu eliminaciju međustanične tekućine, otpadnih voda, toksina i ultrazvukom otopljenih masnih stanica i razgrađenog celulita. Rezultati su vidljivi i mjerljivi već nakon prvog tretmana, a za puni učinak, ovisno o individualnom statusu osobe, potrebno je pet do deset tretmana.

MedKontura Estetika osigurava posebne pogodnosti klijentima do kraja godine (zaključno s 31.12.2017.): 25% popusta na sve Med2Contour tretmane.

MedKontura estetika, estetski tretmani za njegu, pomlađivanje i oblikovanje lica i tijela

Zagreb, Rudeška cesta 171

Informacije i narudžbe: 01 4107 417 /
W: https://medkontura.hr
Facebook: Med.Kontura

Ne možemo vježbati u Vaše ime, ali Vam zajedno s MedKontura estetikom, možemo pokloniti Med2Contour tretman za oblikovanje i smanjenje obujma tijela. Dovoljno je odgovoriti na pitanje u nastavku i pričekati ime dobitnika koje se bira putem https://www.randomizer.org/ Sretno!

Napomena: nagradna igra traje do 20.12.2017., a ime dobitnika bit će objavljeno 21.12.2017.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Popis dobitnika:

Nagradna igra – studeni 2017 / dobitnica: Sandra Mlakar, Zagreb

Nagradna igra – prosinac 2017 / dobitnica: _____________

 

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads