Nagrađujemo: St. Tropez Gradual Tan – za zdravu preplanulost

Svojom širokom paletom proizvoda namijenjenih tamnjenju, ali ujedno i njezi kože, najpoznatiji svjetski self tan, St. Tropez Tan, nudi nevjerojatnu raznolikost pri primjeni. Vjerne sljedbenice i brojne poklonice diljem svijeta, koje se ni na trenutak ne odvajaju od svojih St. Tropez Tan favorita, prati kroz sva godišnja doba i u svim prilikama. Svakodnevno ili u posebnim i svečanim trenucima, nanesen tehnikom spray- tanning ili u vlastitom domu, St. Tropez Tan, najvjerniji je prijatelj i borac protiv beživotne, blijede i umorne puti.

Do preplanule puti u samo nekoliko minuta!

Idealan je i u ovim ljetnim mjesecima, prije odlaska na more, ali i za vruće ljeto u gradu. Svake sezone, St. Tropez tan lansira nekoliko novih hit proizvoda, koji istoga trenutka stječu kultni status među korisnicima. A oni klasici, kao što je St. Tropez Gradual Tan za postepeno postizanje preplanule boje, nezaobilazni su i najvjerniji prijatelji preplanulost tijekom cijele godine.

Najnapredniji proizvodi za samotamnjenje

St. Tropez Tan Tan svojim je dolaskom na tržište označio revoluciju i velik tehnološki napredak u odnosu na ostala sredstva za samotamnjenje. Naime, St. Tropez Tan svoju je dugogodišnju svjetsku popularnost stekao jedinstvenom formulom i kombinacijom DHA i aloe vere koje štite kožu od isušivanja, što je problem s kojim se susreću proizvođači sličnih preparata za samotamnjenje. I po toj posebnoj formuli, St. Tropez Tan jedinstven je u svijetu.

Preparati ovog svjetskog branda razlikuju se od ostalih i po tome što licu i tijelu daju potpuno prirodan izgled, kako nakon prvog, tako i nakon svakog sljedećeg nanošenja. Jedinstvena kombinacija aktivnih komponenti zajedno djeluje na način da koži daju predivnu, prirodnu boju, koja isto tako prirodno i ravnomjerno blijedi, bez neželjenih narančastih mrlja.


St. Tropez Tan
proizvodi za samotamnjenje namijenjeni su svim bojama puti, od prirodno tamnijih do skroz svijetlih i osjetljivih. Ne izazivaju alergijske reakcije, dermatološki su ispitani i nisu testirani na životinjama! Uz to, za razliku od ostalih sličnih preparata, St. Tropez je i izuzetno ugodnog mirisa, u zadnje vrijeme dodatno poboljšanog mirisnim tvarima, obogaćenijeg i profinjenijeg.

A jednoj od vas, naših čitateljica, portal Štitnjača.hr poklanja St. Tropez Gradual Tan.

Ime sretne dobitnice objavit ćemo putem https://www.randomizer.org/ Sretno!

Napomena: nagradna igra traje do 15.07.2018., a ime dobitnika bit će objavljeno 16.07.2018.

  • SELF TAN ST. TROPEZ
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Web shop: www.donatticosmetics.com
Informacije o proizvodima i uslugama: službena FB stranica St. Tropez Tan Hrvatska

IME DOBITNICE: Viktorija Brozinčević, Zaprešić

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads