ŽENSKA PRIČA: Veselo Božićno – nogometno izdanje

Sinoć je u zagrebačkom klubu Sax! održan još jedan rasporodani talk show Ženska priča. Bilo je to posebno, Božićno izdanje, na temu ADVENTSKO-NOGOMETNI PROSINAC, na kojem je voditeljica, spisateljica i komičarka Marijana Perinić ugostila poznata lica. Sav prihod od ulaznica je, kao i svaki mjesec, doniran u humanitarne svrhe, za Udrugu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Ženska priča, inače jedini interaktivni talk show koji ide uživo ispred publike koja gostima postavlja pitanja, sinoć je tematizirao Advent, pripreme za Božić, kuhanje, ali i nogometnu groznicu koja je nedvojbeno zahvatila Hrvatsku. Za odličnu atmosferu zaslužni su gosti: poznata kuharica i poduzetnica Suzy Josipović Redžepagić, sportski komentator i novinar Željko Vela te dvojac iz Novih Fosila, Sanja Doležal & Vladimir Kočiš Zec.


Pripreme za Božić

Suzy je publici otkrila što sprema za nadolazeći Badnjak i Božić. Priznala je kako ipak sve pripremi na vrijeme kako bi mogla uživati i ugošćavati brojnu obitelj i prijatelje. Iako zna biti naporno i stresno, priznaje kako ipak voli kuhati. Najavila je kulinarske radionice za koje se traži mjesto više i novu kuharicu koja izlazi oko Uskrsa iduće godine.

Vela se odlično uklopio u veselu ekipu, razbivši predrasude vezane uz najvažniju sporednu stvar na svijetu. Naglasio je kako je nogomet ipak zaslužan za nekolicinu pozitivnih stvari u našem društvu. Primjerice za to da se narod tijekom utakmice fokusira na sport i ne zamara svakodnevnim problemima. Naveo je i ne manje bitan psihološki apsekt, a to je da je na tribinama, ali i na terenu, ipak dozvoljeno pokazivanje cijelog raspona emocija. Zbog toga nogometna groznica podjednako trese i žene i muškarce.


Dvojac iz Novih Fosila, u svom je poznatom stilu nasmijavao publiku anegdotama. P
odjelili su neke tajne iz zajedničkog rada i suživota koji traje preko četrdeset godina. Najavili su i tradicionalni koncert u Johann Francku na Badnjak.

Bila je to još jedna rasprodana Ženska priča! Sav prihod od ulaznica doniran je Udruzi za borbi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u siječnju 2023. 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads