The Frajle, nakon tri godine, konačno u Puli

U sklopu svoje ljetne koncertne turneje, popularni ženski bend The Frajle, konačno stižu i u Pulu! Nakon rasprodanih koncerata diljem zemlje, nakon što su otvorile najveći festival regije, EXIT i nakon izlaska novog album LIVE, Frajle dolaze 23. kolovoza na pulski Kaštel. Dolaze kako bi  rasplesale sve prisutne.

Četiri dame, jedan show

Kada se izgovori slogan koji prati The Frajle, „Četiri dame, jedan show“,  svi koji su bili na njihovim koncertima znaju što to znači. Skoro tri sata nezaboravnog glazbenog iskustva, zabave, smijeha i pjevanja uglas. Upravo to čeka i pulsku publiku koja ih željno iščekuje već tri godine, kada su zadnji put nastupile u tom istarskom gradu.

Grupa The Frajle, četvorka koju čine Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena Buča i Nevena Buča, ima poseban status među istarskom, ali i hrvatskom publikom. Osvojila ju je velikom količinom zabave i pozitivne energije te jedinstvenim izvedbama u kojima spaja čardaš, pop, rock i šansone.

Romantične i zabavne Novosađanke, koje pršte pozitivnom energijom, rasplamsat će uskoro ljetnu noć na pozornici zidina pulskog Kaštela.

Prvi LIVE album

Publika nakon svakog koncerta Frajli ostaje oduševljena a glas o iznimnim koncertima širi se po cijeloj regiji. Upravo zbog reakcija publike i upita koji dolaze nakon koncerata, The Frajle su odlučile izdati svoj prvi LIVE album, koji je nedavno ugledao svjetlo dana. Kako same kažu, htjele su publici napraviti koncert za ponijeti sa sobom. Tako je nastao aktualni album LIVE.

Album donosi čak 18 pjesama u koncertnoj atmosferi. A na njega su uvršteni hitovi poput „Ljubav na dar“, „Meni trebaš ti“, „Ich Liebe Dich“, „Menjam dane“… Pjesme su to koje publika na koncertima zna od riječi do riječi. U online svijetu skupile su milijunske brojke pregleda.

Te pjesme, kao i mnogi drugi hitovi, odjekivat će uskoro pod pulskim zvjezdanim nebom. Točnije, u četvrtak, 23. kolovoza. Ulaznice za koncert su u prodaji i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, kao i na www.ticketshop.hr

Foto: The Frajle Facebook

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads