‘Miss Pinka’ vraća toplinu & ljepotu novogodišnjih čestitki

Sjećate li se kada ste zadnji put primili pravu, pravcatu božićnu ili novogodišnju čestitku, koja vas je razveselila toplim riječima, lijepom slikom i potpisom drage osobe? Sjećate li se  uzbuđenja i topline oko srca!?!
‘Miss Pinka’ svojim predivnim autorskim čestitkama podsjeća na taj zaboravljeni način čestitanja i vraća nas u vremena bez automatskih, “send to all”, svima namijenjenih elektronskih čestitki. Vraća nas u vrijeme kada smo svakoj dragoj osobi s našeg popisa pisali dobre želje namijenjene samo njoj, osobno, toplo, iskreno, s ljubavlju. Ne biste li se i vi razveselili da u sandučiću pronađete upravo takvu čestitku, koja će svojom toplinom i  šarmom odudarati od svih ostalih? I raznježiti vas jer znate kako postoji netko tko misli na vas i šalje vam svoje najljepše želje.

‘Miss Pinka’ nudi i više jer svaka od ovih neodoljivih retro čestitki krije u sebi i mali poklon. Zar nije odlična ideja, u ovo doba u kojemu nemamo niti vremena niti puno mogućnosti, razveseliti dragu osobu i čestitkom i sitnicom koja će joj reći koliko mislimo na nju i koliko nam znači? Svi oni koji ne žive u istom gradu kao mi, svi koje nećemo uspjeti vidjeti do blagdana, svi koji nam puno znače i imaju posebno mjesto u našim životima…svi oni na popisu su onih koji nam život čine ljepšim  i na popisu onih koji zaslužuju da ih se sjetimo u ovo blagdansko vrijeme ljubavi, bliskosti i topline.

Razmislite tko u vašem okruženju sigurno pod borom neće naći lijepe poklone, čiji će blagdanski ručak biti skroman i kome možda nitko neće pozvoniti na vrata? Pošaljite svoju ljubav na neke davno zaboravljene adrese, izbrisane jurnjavom i ubrzanim životnim ritmom.

‘Miss Pinki’ rukom će potpisati čestitke u vaše ime, uz riječi koje želite uputiti osobi kojoj je čestitka namijenjena i poslati na adrese koje želite. Možete to učiniti u pauzi za kavu, jednostavnim klikom, bez puno utrošenog vremena, kojega ionako malo imamo. Vidjet ćete kako ćete se dobro osjećati znajući da ste upravo učinili nešto lijepo, posebno i emotivno. Cijeli će vam dan izgledati drugačije, ispunjen toplinom i nježnošću, bez obzira na gomilu obaveza i zadataka koje morate završiti. I zamislite samo prednost toga što za predaju čestitki nećete morati stajati u poštanskom uredu!

A sad zastanite i zamislite lice osobe kojoj ste namijenili čestitku u trenutku kada je dobije. Možete li osjetiti tu sreću? I zato uljepšajte nekome Božić, pošaljite najljepše želje i učinite ove blagdane drugačijima, i dragim osobama i sebi.

Pošaljite ljubav.

‘Miss Pinka’ je na linku: www.bazzar.hr/misspinka

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads