Glazbene dive otvorile šestu sezonu Ženske priče

U klubu hrvatskih glazbenika SAX! u utorak navečer otvorena je šesta sezonazabavnog talk-showa „Ženska priča“. Komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostila je glazbene dive hrvatske estrade: Gabi Novak, Franku Batelić i Miu Dimšić. Sav prihod od ulaznica doniran je Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Svi željni zanimljivih i zabavnih tema, uživali su u prepunom klubu Sax!. Za to su zaslužne gošće večeri koje su bez imalo zadrške pričale o svojoj karijeri, putevima uspjeha, usponima i padovima te spremno odgovarale na brojna pitanja publike.

Voditeljica Marijana Perinić naglasila je važnost redovnog pregleda dojke i apelirala na osvješćivanje žena kako upravo dolazak liječniku na vrijeme može spasiti život.

Gabi

U ugodnom dvosatnom razgovoru sa stand up komičarkom Marijanom Perinić, Gabi Novak je publici otkrila kako je nesuđena grafička dizajnerica. I kako nikada u životu nije imala afiniteta za početi se baviti glazbom. Glazbena diva s 18 osvojenih Porina, sljedeće godine obilježava 60 godina karijere. Za svoje mlade kolegice ima samo riječi hvale. „Kad me pitaju je li na estradi bilo bolje prije ili je sada, jedino pametno što mogu reći je da svako vrijeme nosi svoje. Svakako treba poštovati nove mlade generacije koje su beskrajno talentirane i čije vrijeme tek dolazi. 

Gabi nam je otkrila i kako je za Arsenova života kod njih u kući uvijek bilo dobrih tuluma, pjevanja i plesa do rane zore, uz pregršt smijeha i humora. A stalni im je gost bio Kemal Monteno. Našalila se zajedno s publikom kako u cijeloj svojoj karijeri ima snimljen tek jedan spot. I to onaj  s Majom Vučić za pjesmu “Za mene je sreća“. Uz smijeh je obećala kako će zasigurno snimiti barem tri u narednoj godini.

Franka

Franka Batelić, rokerica je u duši, a pop diva na estradi. Pričala je o svom odrastanju u Rapcu i uspjehu na Showtimeu 2007. Tada se sasvim neplanirano s prijateljicom prijavila na show, zbog kojeg je u svojoj 15. godini lansirana u zvjezdano nebo. Bilo je zanimljivo slušati o plusevima i minusima reality showa u Hrvatskoj i uzdizanju na putu do prestižnog Eurosonga, pjevanju kao predgrupa Beyonce. Ali i o svim usponima i padovima na putu do uspjeha,a za što je zaslužan veliki talent te naporan i predan rad. 

Ja jednostavno ne znam mirovati. Možda uspijem dan-dva, a onda se u meni probudi radoholičarka koja mora nešto raditi... Kad nemam puno angažmana oko posla, a trenutno imam jer snimam novi spot i završavam svoj prvi album, trčim, idem na treninge, šećem psa ili putujem na koncerte…” Rekla nam je ova mlada talentirana dama koju dijeli samo jedan ispit do diplome na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Mia

Malo koja pjevačica odiše tolikom skromnošću i jednostavnošću kao što je Mia Dimšić. Iza njenog uspjeha stoje mnogobrojne nagrade, među kojima je i sedam osvojenih Porina. Nesuđena je profesorica engleskog i njemačkog jezika. Od malih nogu voljela je pjevati, samo ne ispred publike. A ni u snovima nije mogla sanjati da će njena autorska pjesma „ Život nije siv“ u tako kratkom vremenu postati jedan od najvećih hitova. Trenutačno broji preko 4,5 milijuna klikova na kanalu Youtube! Mia se zajedno s Frankom, osvrnula na moć društvenih mreža koje svakako treba znati pametno koristiti i dozirati. Ujedno je najavila svoj koncert u dvorani Vatroslava Lisinskog 09. prosinca 2018 godine.

Ugodnoj atmosferi svakako je pridonijela i publika s mnogobrojnim pitanjima. Voditeljica Marijana Perinić naglasila je važnost redovnog pregleda dojke i apelirala na osvješćivanje žena kako upravo dolazak liječniku na vrijeme može spasiti život.

Glazbene dive za sam su kraj zajedno otpjevale „ Pamtim samo sretne dane“ uz ovacije publike. Bila je to još jedna uspješna Ženska priča. Nastavak očekujemo 16. listopada s nekim novim, zasigurno zanimljivim ženskim licima.

Marijana Perinić i njena osobna Ženska priča

 

*Štitnjača.hr medijski je pokrovitelj Talk showa Ženska priča

 

Vesna Jozić, Branka Panić, Gordana Remus Kljaić

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads