Energični momak Bruce Willis reklamira energetsko piće HELL ENERGY

Kad kažemo Bruce Willis svi znamo o kome se radi. Jedna od najvećih američkih glumačkih zvijezda, Bruce Willis, potpisao je ugovor o suradnji i postao zaštitno lice energetskog pića HELL ENERGY. TV spot, u kojem je glavno lice upravo Bruce Willis, doživio je nedavno svoju premijeru u gotovo 50 zemalja diljem svijeta.

Niti jedna mađarska kompanija još nije surađivala s tako planetarno popularnom i aktivnom hollywoodskom zvijezdom.

Prvi mađarski brand koji reklamira hollywoodska zvijezda

HELL ENERGY dosegnuo je novi ključni trenutak i postao prvi mađarski brend koji ima ugovor o oglašavanju s hollywoodskom zvijezdom A-liste, Bruce Willisom. Suradnja nije samo jedinstvena za HELL ENERGY, već je presedan na nacionalnoj razini. Naime, još niti jedna mađarska kompanija nije surađivala s tako planetarno popularnom i aktivnom hollywoodskom zvijezdom.


HELL ENERGY predstavlja dinamičnu energiju, snagu i kvalitetu i trebali smo nekoga tko će utjeloviti ove vrijednosti. Kada smo započeli s planiranjem ovog projekta, razmišljali smo o nekoliko različitih imena. Na kraju smo odabrali Bruce Willisa. Poznat je diljem svijeta i njegovo ime garancija je vrhunske kvalitete.”, izjavio je Péter Pantl, direktor marketinga HELL ENERGY.

Kampanja s poznatom osobom kao njenim glavnim elementom, aktivirana je istovremeno u gotovo 50 zemalja.  Koristili smo sve današnje mogućnosti komunikacija, posebice na društvenim mrežama. Uz to, moguće je vidjeti lice Bruce Willisa i na plakatima na prodajnim mjestima.”, dodao je Pantl.

Kreativni koncept TV spota temeljen je na „in-house” idejama koje su smjestile brend i glavnu zvijezdu u centar pozornosti. Klasični stereotipi vezane uz energetska pića, kao što su snažni automobili, brzina ili ljudi na zabavi, ostavljeni su u prošlosti. Nakon inicijalne ideje i konzultacija, uslijedile su pripreme i snimanje samog  spota u New Yorku početkom 2018. godine.

HEEL ENERGY – TV spot

HELL ENERGY

HELL ENERGY proizvođač je energetskih pića, u stopostotnom mađarskom vlasništvu. Prisutan u gotovo 50 zemalja, dnevno proizvodi 4,5 tisuće limenki bezalkoholnih pića u tvornici smještenoj u mađarskom gradu Szikszó.

Svjetski poznatim proizvodnim pogonima, impresivnim kapacitetom proizvodnje i inovativnim pristupom, HELL ENERGY stvorio je vlastitu priču o uspjehu. Posljednjih 10 godina smatra se jednim od najvećih brendova energetskih pića na svijetu.

Foto: HELL ENERGY

WordPress Ads