Hugo’s bar pretvoren je u zimsku čaroliju

View Gallery 9 Photos

Konačno smo dočekali Advent i svu ljepotu prekrasno uređenih prostora koje donosi sa sobom. Svake godine sve ljepše, posebnije i bajkovitije uređene trgovine, gradski trgovi, restorani i ostali prostori koje posjećujemo zaista očaravaju. A bez daha nas je ostavio nedavno otvoreni Hugo’s bar! Ionako lijepo, moderno i originalno uređen, prije nekoliko dana bukvalno je zasjao. Obasjavaju ga tisuće lampica, a cijeli je prostor pretvoren u pravu zimsku bajku u kojoj tijekom prosinca svakodnevno možete uživati.

Borovi u snijegu, jeleni, svijeće i snježne pahuljice stvaraju zimsku idilu, a kutije s poklonima i mnoštvo prigodnih dekoracija pravi blagdanski ugođaj koji će vam, čim kročite u bar, biti teško napustiti. Zato je odlična vijest da je u Hugo’s baru podjednako lijepo i tijekom dana, ali i navečer, tako da možete kombinirati svoje dnevne obaveze s pićem ili kavom u Hugo’s baru s večernjim izlaskom u kojem ova zimska bajka još više dolazi do izražaja.

Vlasnici su se posebno potrudili i učinili sve kako bi se gosti osjećali posebno, dobrodošlo i obiteljski prisno i kako bi svaki dolazak u Hugo’s bar bio poseban doživljaj. Tijekom dana imat ćete dojam da ste u najljepšem dnevnom boravku, kao što su oni koje gledamo u žurnalima. A posebnost su i punktovi sa snježnim borovima u kojima se možete slikati i imati prekrasne uspomene na ovogodišnji Hugo’s advent!

Bajkovit interijer nije jedino što je poprimilo blagdanski ugođaj – tijekom cijelog mjeseca prosinca u Hugo’s bar svirat će božićna glazba, kako bi osjećaj bajkovitog prostora bio još intenzivniji.

Misao vodilja tima koji je osmislio i dekorirao cijeli prostor bila je stvoriti blagdansku atmosferu u kojoj će se svi gosti osjećati iznimno ugodno. I uspjeli su u potpunosti: tijekom dana uživat ćete u idiličnoj zimskoj atmosferi, a vikendom tijekom večeri taj će se dojam pretvoriti u najbolji božićni party u gradu. I još jedna dobra vijest: upravo ovdje priprema se jedan od najljepših dočeka Nove godine u Zagrebu.

Zažmirite i na trenutak zamislite da ste u ovom prekrasnom Winter Wonderlandu, uz šalicu tople čokolade i nekim koga volite, prijateljicom ili nekom drugom dragom osobom. A kada otvorite oči, isplanirajte posjet Hugo’s baru i uživajte uživo!

 

Foto: Ino Zeljak

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads