Sharon Stone: “Znati dobro stariti, jako je sexy!”

U čemu je tajna privlačnosti ove šezdesetogodišnje glumice s najvišim IQ u Hollywoodu? Mnogi se slažu kako je Sharon Stone još uvijek jedna od najzgodnijih hollywoodskih glumica, koja nikada nije imala prevelike oscilacije u izgledu. I jedna od rijetkih koja se može pohvaliti da se ni u ‘zlatnim godinama’ ne podvrgava estetskoj kirurgiji. Tako barem kažu. Hm…

No, zato jako pazi na svoje zdravlje i kako se odnosi prema vlastitom tijelu, a što je rezultiralo fenomenalnim izgledom u godinama u kojima je sada. Ova inteligentna glumica tvrdi kako je najvažnija sposobnost živjeti u skladu sa sobom i svojim godinama.

Zrele godine mogu biti fantastičan početak za nešto novo!” Sharon Stone

Razmišljanje kako je mladost jedina lijepa i atraktivna, jednostavno nije istinito”, tvrdi Sharon. “Ne želim biti “bezvremenska ljepotica”. Želim biti najbolja žena koja mogu biti za svoje godine. Da, nešto izgubiš, ali zato nešto i dobiješ. Zrele godine mogu biti fantastičan početak za nešto novo!”

Sa 43 godine doživjela je moždani udar, nakon kojeg je morala gotovo sve učiti ispočetka. Na nekoliko se godina povukla iz javnosti. “Devet dana trajalo je moje teško krvarenje u mozgu. To je zauvijek promijenilo moj život. Imala sam pet posto šansi za preživljavanje. Kad sam se vratila kući nakon bolnica, jedva sam hodala. Kuk mi je bio nestabilan. Izgubila sam vid na lijevom oku i sluh na lijevom uhu. Tri godine nisam mogla napisati svoje ime. Nisam mogla natjerati svoju ruku da posluša moj um. Morala sam ponovo naučiti pisati i čitati. Morala sam ponovo naučiti govoriti. Trebalo je mnogo godina kako bi mi se vratio osjećaj u lijevoj nozi, ali to se, naposljetku, srećom dogodilo”, kaže Sharon i dodaje kako joj je, dok je mirovala, pri oporavku puno pomogla televizija, koju je intenzivno gledala.

Beauty by Sharon

Za razliku od većine zvijezda, Sharon ne “pegla” svoje bore botoksom, ali koristi filere radi simetrije lice, nakon bolesti. Kozmetiku koristi u malim količinama. Preferira prirodnu ljepotu i prirodne preparate. Poznata je po svojoj kratkoj, dječačkoj frizuri, ali i po tome što rijetko ili skoro nikada ne nosi grudnjak. A vezano uz grudi, priznala je, naravno, samo operaciju podizanja grudi. Kaže kako obožava kupke s morskim solima i rado koristi eterična ulja. Prigušena svjetla, ugodna glazba i knjige pomažu joj da se opusti, ublaži stres i popravi raspoloženje.

Voli prirodni make-up. Koristi dnevnu hidratantnu kremu s retinolom i s rezervom primjenjuje dekorativnu kozmetiku. Obično koristi tekuću podlogu umjesto pudera u kamenu ili prahu, maskaru, rumenilo prirodnih nijansi, ruž ili sjajilo. Voli kratke frizure za koje smatra kako joj dobro otvaraju lice.

”Ok, starim. Kako to želim izvesti? Odlučila sam ostariti kao plesačica. Vitka i u formi.” Sharon Stone

Krasi je nevjerojatno samopouzdanje, graciozan stav, lagani hod, svaki je njen pokret pun samouvjerenosti i šarma. To samopouzdanje, u kombinaciji s prirodnom ljepotom, opuštenošću i inteligencijom mamac je koji privlači njene brojne obožavatelje diljem svijeta već desetljećima. A ona, svakim svojim pojavljivanjem plijeni jednaku pažnju kao i u mlađim godinama.

“Mislim kako je u umjetnosti “dobrog starenja” prisutna jedna vrsta seksualnosti – u načinu dobrog nošenja s tim “nesavršenostima”. Za mene je to jako senzualno”, kaže glumica.

Food by Sharon

Konzumira zdravu organsku hranu, ne jede poslije 19 sati i pije najmanje 2 litre vode dnevno. Ne pije alkohol, ali ponekad si dozvoli čašu vina tijekom večere. “Ne jedem umjetno tretiranu hranu, ne pijem kavu i vrlo rijetko konzumiram gazirana pića i alkohol. Ali zato jedem tamnu čokoladu i bez problema dodajem šećer u čaj ako poželim’, kaže poznata plavuša.

Rijetko je ili gotovo nikada na dijeti. ‘Volim jesti kao i svaka normalna osoba i jedem kad god sam gladna’, kazala je bez imalo suzdržavanja i objasnila kako je za nju unutarnja ljepota puno važnija od vanjskog izgleda. Voli pilates, yogu, jahanje, ples i šetnje.

Family by Sharon

Sharon trenutačno ima podosta mlađeg dečka. Pod “podosta”, mislimo na više od 15 godina razlike. Ima i tri posvojena sina u tinejdžerskim godinama. Zbog autoimune bolesti imala je nekoliko spontanih pobačaja i nikada nije mogla imati “svoju” biološku djecu. “Moj najstariji sin je tinejdžer i naravno da razgovaramo o svemu, pa tako i o neprimjerenom ponašanju. No, što njega jedino zanima? Djevojke!”, kaže Sharon.

“Sharon Stone je nevjerojatno lijepa, ali uz to je i briljantna, neustrašiva, šarmantna, humoristična, apsolutno divlja i istinska zvijezda. Kada ona uđe u prostoriju, promijeni se energija.” Martin Scorsese

Važno je u životu imati neku filozofiju ili vjeru koja će vratiti ravnotežu u vaš život. Za mene je to bio budizam. To je nešto što me vraća u središte i u čemu pronalazim mir i ljepotu – unutarnju eleganciju i skladnost’, kaže zvijezda nezaboravnog filma ‘Sirove strasti’.

Svojevremeno se zaključala u wc s bocom vina i odlučila kako neće izaći sve dok ne prihvati svoje starenje. Pomno je promatrala svaki dio svog tijela, plakala i na kraju sama sebi rekla: “Ok, stariš. Kako želiš to izvesti?” Odlučila sam ostariti kao plesačica. Vitka i u formi.”

Najpoznatije izjave Sharon Stone

~ Zapamtite kako se čitav vaš život odvija upravo ovog trenutka.

~ Mislim da je društvo stvorilo moralna pravila kako bi natjeralo ljude da se ponašaju kao ovce. Vjerujem da etika izvire iz istine i dostojanstva čovjekova srca.

~ Halle Berry je tako lijepa i htjela sam je poljubiti. Rekla sam reditelju i scenaristima: “Kako možete imati nas dvije u filmu a da se ne poljubimo? Pa to je prava šteta!”

~ Imati vaginu i vlastito mišljenje samoubilačka je kombinacija.

~ Žene možda mogu odglumiti orgazam, ali muškarci mogu odglumiti cijelu vezu.

Susan Sarandon: Nije poanta izgledati sjajno, već osjećati se sjajno!

Izjave zbog kojih je Keanu Reeves tako poseban

 

Foto: Facebook Sharon Stone

 

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads