Jake žene privlače izazovne odnose i partnere

Puno sam puta vidjela duhovno probuđene, nevjerojatno jake žene kako ulaze u nasilne, stresne i manipulativne veze i često se pitala zašto je to tako?

Puno je razloga zašto dolazi do toga. No, čini mi se kako su jake žene već toliko dobre u radu na sebi i kopanju po svojoj životnoj prtljazi, da im je često potreban odnos koji će ih izbaciti izvan njihove zone udobnosti.

Naučite primiti ljubav.

Sama nikad nisam bila u nasilnoj vezi. Ali, upoznavši svog partnera, definitivno sam osjećala kao da sam izazvana od strane svemira otkriti ono u što vjerujem i sve ono što može biti otkriveno samo ulaskom u romantičan odnos, piše Forever conscious.

Već sam odavno usavršila svoju neovisnost i puno toga odradila na svom duhovnom razvoju. Ali, znala sam kako je ulazak u taj odnos nešto zaista važno, nešto što je neočekivano okrenulo moj život naglavačke. Odnosi nas često nauče ono najvažnije o nama samima, pogotovo kad smo već jaki karakteri.

Imate li problema u svom odnosu, pitate li se zašto vam sve osim ljubavi u životu teče glatko, mogao bi to to biti znak da ste jaka duša koja je ovdje kako bi doživjela dublji, transformirajući rad na sebi – kroz drugu osobu.

Zašto jake žene često privlače teške odnose i kako se kretati kroz njih?

Shvatite da su odnosi dio nečeg većeg

Jake žene često vrlo dobro funkcioniraju same. No, odjednom ulaze u značajan odnos samo kako bi mogli otkriti cijeli kovčeg svoje životne prtljage za koji nisu ni znale da postoji.

U ovakvim je situacijama važno zapamti kako je taj odnos dio nečeg većeg i tu je kako bi pomogao ubrzati naš rast, promjene i transformacije.

A da bi jake žene rasle, njihove veze često moraju predstavljati izazov, kako bi mogle dosegnuti drugu stranu. Fokusiranje na veću sliku i sam rast nas samih koji će se neminovno dogoditi kroz taj odnos, ponekad nam može pomoći da zadržimo dobru perspektivu.

Jake žene privlače:

Odnose sa srodnim dušama

Jake žene često su predodređene za ulazak u odnose sa srodnim dušama.

Srodne duše dolaze u naše živote kako bi pomogle izazvati našu dušu da raste. Rad sa srodnom dušom može biti vrlo težak, bolan i iznenađujuć, sve u isto vrijeme, ali krajnji cilj je uvijek rast duše.

Dozvolite si slabosti.

Kroz te odnose jake žene često dolaze do iscjeljenja i samootkrivanja. Razlog za to je što su one neovisne i samostalne, pa kad se spajaju s drugom osobom, većina njihovih slabosti postanu istaknute.

Odnosi sa srodnom dušom ne trebaju trajati zauvijek, ali u smislu rasta i razvoja, efekti tog odnosa će vjerojatno trajati cijeli život.

Iscjeljujuće odnose

Mnoge jake žene ujedno su i iscjelitelji, stoga će privući partnera koji treba puno iscjeljenja i pažnje. One obično imaju vještine pomoću kojih pomažu onima kojima je potrebno iscjeljenje, emocionalna podrška i utjeha i to je razlog zašto ih svemir spaja.

Iscjeljenje nikada nije jednostrano. Odrađujete li puno iscjeljivanja u svojoj vezi, vrlo je vjerojatno da će korist biti obostrana.

Misija jakih žena često je pomoći drugim osobama u radu na sličnim obrascima s kojima su se one same morale nositi. Treba znati da se u ovakvim situacijama ne radi o zarobljenosti u jednostranom odnosu.

Osjećate li se iscrpljeno zbog tog svog iscjeljujućeg rada, to može biti znak kako je potrebno učiniti pomak u načinu razmišljanja kako bi dalje rasli u vezi.

Karmičke veze

Često izazovni odnosi nose karmu iz prošlih života. Odnosi također mogu potaknuti stvari u nama koje mogu uzrokovati da se osjetimo preopterećeno i zbunjeno.

Karmički odnosi često su intenzivni i teški, pogotovo u početku. Također, može postojati jaka, neobjašnjiva sila koja privlači jednu osobu drugoj, pa čak i jaka odbojnost s vremena na vrijeme.

Prigrlite izazove.

Iscjeljenje starih karmičkih rana u vezi izazovan je posao, ali može biti i velik potencijal rasta i evolucije.

Kada je u pitanju karmički rad, lekcije će nas i dalje pratiti iz odnosa u odnos kako bi se iscijelile, otpustile i očistile.

Jake žene često privlače mnogo toga u svoje živote, jer su dovoljno jake da to podnesu, ali posjeduju i alate potrebne za rad s ovom karmičkom energijom.

Karmički rad u vezi ne podrazumijeva trpljenje zlostavljanja ili drugog lošeg ponašanja, ali ponekad učenje lekcije može biti najljekovitija stvar za našu dušu.

Što jake žene mogu učiniti u izazovnim odnosima?

Dozvoliti si slabosti

Jake žene često kroz život idu pružajući podršku drugim osobama, ali izazovni odnosi mogu pomoći stimulirati suprotno. Dozvolite da vas partner podržava u vezi i oduprite se porivu da uvijek morate biti jaki.

Naučiti primiti ljubav

Jake žene često su vrlo dobre u davanju, ali su manje dobre u primanju. Otopite prepreke i blokade koje ste stvorili kod primanja ljubavi.

Prigrliti izazove

Shvatite da su svi odnosi samo iskustva koja su ovdje kako bi nam pomogla u rastu i razvijaju se u naš najviši potencijal. Prigrlite izazove koji dolaze i ne zaboravite da je sve dio putovanja zvanog život.

Voliti se

Fokusirajte se na ljubav prema sebi. Kada zaista volite sebe, pomažete i sebi i odnosu da se kreće naprijed.

Izazov donosi nagradu

Ne zaboravite da izazovan odnos ponekad donosi najveće nagrade. Kada ste u mogućnosti prevladati probleme i doći do jasnijeg prostora, to može stvoriti snažan odnos koji često traje cijeli život.

 Žena ste. Ali, imate li ONO NEŠTO?

Isključite negativce iz svog okruženja 

Jeste li ALFA žen(k)a?

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads