Krvna grupa određuje naš temperament

Sigurno niste znali kako se u Japanu i danas prilikom zapošljavanja uzima u obzir i krvna grupa kandidata. Podatak je to koji govori koliko nas i krvna grupa određuje i čini različitima. Podatak kojim sigurno baratate je koja ste krvna grupa, ali možda će vam biti velika novost saznati kako se ona odražava na vaš temperament.

Jeste li ALFA žen(k)a?

A kada je riječ o temperamentu, često se podrazumijeva splet psiholoških karakteristika: dubina i stabilnost emocija, energičnost djelovanja, individualne osobine ponašanja itd. Mnogo je različitih pristupa i metoda za ovo tumačenje, a Japanci i Korejci se uglavnom pridržavaju teorije koja povezuje osobine temperamenta s krvnom grupom osobe.

U Japanu se prilikom zapošljavanja Japanu  uzima u obzir i krvna grupa kandidata.

Temperament prema krvnoj grupi

0 krvna grupa

Žene ove krvne grupe poprilično su egoistične. U odnosima s muškarcima vrlo su ljubomorne i strastvene. Dominantne su i jake ličnosti. Ove predstavnice ljepšeg spola pokušavaju u svemu kontrolirati svoje izabranike, pa će muškarcu, koji je samo i poželi prevariti – to biti teško ostvarivo.

Ove žene brzo postaju ravnodušne prema mirnim i slabim partnerima. Treba napomenuti i da među uspješnim, poslovnim ženama i poznatim osobama dominiraju baš žene s ovom krvnom grupom.

Od svojih muškaraca očekuju sreću, zadovoljstvo i nježnost. Kao supruge, vladaju iz pozadine i često aktivno sudjeluju u izgradnji karijere svog supruga. Kao majke, prema djeci se postavljaju prijateljski, a vlastite ambicije ostvaruju i preko supruga i djece.

A krvna grupa

Ova krvna grupa karakterizira žene koje odlikuju strpljenje i smirenost. Vrlo često o njima vlada mišljenje kako su nesebične, druželjubive i vrlo disciplinirane. Prije svega, ove žene cijene urednost i komfor. Uvijek teže beskonfliktnom rješavanju problema. Ali, pri svemu tome, nositeljice ove krvne grupe vrlo su tvrdoglave i ponekad razdražljive. Često sebe doživljavaju kao potčinjene. U ljubavnim odnosima vrlo su sramežljive.

Poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osjetljive prirode, otkrit će svoja osjećanja tek kada su potpuno sigurne da neće biti prevarene i povrijeđene. Kao supruge su idealne. Žena krvne grupe A je majka koja svoju djecu pazi i podržava, ali i zahtijeva puno od njih.


B krvna grupa

Ove žene odlikuju se fleksibilnošću karaktera: odlično podnose usamljenost, ali u velikom kolektivu se osjećaju kao riba u vodi. Za razliku od prve dvije krvne grupe, one ne vole biti vođe niti ni vole biti potčinjene. Ali, znaju vrlo dobro izvući korist iz različitih situacija, čuvajući pri tome svoju neovisnost. Ove žene se odlično snalaze u društvu. Vole flert. Ne treba biti iznenađen činjenicom kako imaju mnogo prijatelja suprotnog spola.

U ljubavi očekuju nježnost i zadovoljstva, sreću i vjernost, kao i stalnu pažnju svojih izabranika. U partnerskim odnosima djeluju pomalo zahtjevno i nedodirljivo i zato se teže odlučuju za brak. Inače, kada se udaju i postanu majke, vrlo su odane i posvećene.

AB krvna grupa

Predstavnice ove krvne grupe su jako osjećajne i uravnotežene. Vrlo su taktične, pristojne i poštene. Pri tome, ove dame vrlo teško donose bilo kakve odluke: doslovno ih razdiru sumnje i unutarnji sukobi. Takve žene često su voljene. U ljubavnim su odnosima vrlo iskrene.

Obožavaju muškarce avanturističkog duha, međutim, uživaju u ljubavi samo ako im se dozvoli da ostanu mistične. Kao majke, vrlo su popustljive prema djeci, blage su i nisu zahtjevne. Uspješno nalaze mjeru do koje granice mogu biti prijatelji svojoj djeci.

I, koja ste krvna grupa? 😉

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads