Specijalna bolnica Medico od sada i u Puli

U Puli je, u zgradi Poliklinike Peharec na Vidikovcu, otvoren Medico – privatna zdravstvena ustanova sa sjedištem u Rijeci. Pružat će usluge čak 20 specijalističkih i subspecijalističkih djelatnosti, sa svom medicinsko-biokemijskom i imunokemijskom laboratorijskom dijagnostikom.

Medico je jedina privatna zdravstvena ustanova s integriranom kompletnom dijagnostikom i minimalno invazivnom kirurgijom. Stasali smo u istinski centar zdravstvene izvrsnosti s najmodernijom dijagnostičkom i terapijskom infrastrukturom. Od svojih početaka posvećeni smo uvođenju i primjeni najsuvremenijih tehnologija u dijagnostici i liječenju, a otvaranjem Medico Pula nastavljamo snažan investicijski ciklus započet koncem prošle godine prerastanjem Poliklinike Medico u Specijalnu bolnicu”, govori ravnateljica dr. sc. Nevenka Kovač.

Privatna zdravstvena ustanova sa sjedištem u Rijeci, u Puli će pružati usluge čak 20 specijalističkih i subspecijalističkih djelatnosti, sa svom medicinsko-biokemijskom i imunokemijskom laboratorijskom dijagnostikom.

Cilj im je da u Istri pridonesu i razvoju zdravstvenog turizma, unaprjeđujući kvalitetu zdravstvene skrbi za sve stanovnike Istre i njihove goste. Medico posluje sukladno ISO 9001:2015 i Temos standardima sigurnosti pacijenata te su jedina zdravstvena ustanova u Hrvatskoj nositelj američkih međunarodnih akreditacijskih standarda kvalitete. „Dodatno je to jamstvo da vašoj vrhunskoj turističkoj ponudi možete dodati još novih vrhunskih usluga – jer najboljima dolaze najbolji“, poručila je dr. sc. Nevenka Kovač.

– Želimo pridonijeti vašem boljitku, vašem zdravlju i to kroz suradnju s privatnim i javnim zdravstvenim sektorom jer jedino tako možemo osigurati kvalitetnu zdravstvenu zaštitu, na dobrobit svih nas. Svaki je moj pacijent novi izazov, motiv da nastavimo raditi s najboljim ljudima i najbolje što možemo i znamo. Ovo nije samo biznis, nego to je ideja kako pomoći ljudima, tako shvaćam moje poslanje, rekao je doc. dr. sc. Stanislav Peharec, zahvalivši se svim svojim klijentima i partnerima te svima koji su pomagali da se ostvari ova ideja.

Pula je dobila novu kvalitetu i mogućnost izbora, ali i motiv za daljnja ulaganja u zdravstveni sustav.

Foto: press

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads