Certifikat izvrsnosti zagrebačkoj stomatološkoj ordinaciji Martinko

Zagrebačka stomatološka ordinacija Martinko dobila je prije nekoliko dana certifikat izvrsnosti vodećeg švicarskog proizvođača implantata. Implant centar Martinko postao je tako nositelj certifikata izvrsnosti za inovativni sustav Pro Arch švicarskog Straumanna, najkvalitetnijeg proizvođača zubnih implantata.

Stomatologija – grana s pozitivnim predznakom

Stomatologija je grana zdravstva koja u Hrvatskoj već godinama ima pozitivan predznak i ukorak je sa svjetskim trendovima. U prilog toj tezi ide i informacija da je stomatološka ordinacija iz Hrvatske, Implant centar Martinko, postala nositelj certifikata izvrsnosti za inovativni sustav Pro Arch prestižnog švicarskog proizvođača implantata Straumann. Upravo Straumann slovi kao najkvalitetniji proizvođač implantata na tržištu. Time ovo priznanje ima dodatnu vrijednost za zagrebačku ordinaciju.

U Implant centru Martinko ističu kako primjenjuju suvremena stomatološka rješenja. To prepoznaje domaće stanovništvo, ali i sugrađani iz Europske unije. Upravo oni redovito dolaze u Hrvatsku zbog visokokvalitetne, ali i cjenovno prihvatljivije usluge u odnosu na njihove matične zemlje.

Ponosni smo na priznanje koje smo dobili kao Straumannov centar izvrsnosti za Pro Arch metodu. No, prije svega ponosni smo na povjerenje koje nam je ukazano od strane vodećeg svjetskog proizvođača implantata. To je je zaista znak da je Implant centar Martinko, ali i hrvatska stomatološka zajednica na dobrom putu. Trudimo se primjenjivati najbolje svjetske prakse. Ujedno, pacijentima omogućiti visokokvalitetnu uslugu u što je moguće kraćem vremenskom razdoblju, a to ujedno Pro Arch metoda i podrazumijeva.” Izjavio je to Damir Martinko dr.med.dent., ujedno i vlasnik Centra.

Trajna i sigurna rješenja

Implant centar Martinko naglašava kako im upravo Straumann Pro Arch metoda omogućava da i najtežim slučajevima vrate zdravlje i funkcionalnost čeljusti. Inovativnost Pro Arch metode je u tome da kombinira različite faze liječenja koje umanjuju složenost zahvata, ne ugrožavaju konačni ishod liječenja, a rezultiraju trajnim rješenjem, u potpunosti sigurnom za pacijente.

Posebnost švicarskih Straumann implantata jest u znanstvenom pristupu izrade, ali i opsežnoj fazi ispitivanja koja tome prethodi. Straumann implantati izrađuju se od jedinstvenog Roxolid materijala, legure titana i cirkonija te imaju doživotnu garanciju. Kombinacija ova dva materijala implantate čine čvršćima i pogodnijima za kompliciranije slučajeve. Dodatna vrijednost je više od 60  godina iskustva u proizvodnji implantata što je ujedno zabilježeno u višestrukim kliničkim studijama te prezentirano, kako u brojnim zdravstvenim časopisima, tako i na međunarodnim znanstvenim okupljanjima.

Implant centar Martinko

Implant centar Martinko moderna je stomatološka ordinacija koja uz pomoć Straumann implantata liječi pacijente s najkompleksnijim dijagnozama te im vraća zdravlje, funkcionalnost čeljusti i lijepe zube. Implant centar Martinko ujedno je Straumann centar izvrsnosti za Pro Arch metodu. Centar nudi usluge dijagnostike, implantologije, kirurgije, protetike, parodontologije, moderne dijagnostike, estetske i opće stomatologije. Ordinacija je opremljena vrhunskom stomatološkom opremom zahvaljujući kojoj pacijentima omogućava brzu i kvalitetnu njegu. Implant centar Martinko neprekidno prati napredak znanosti i tehnologije te kontinuirano ulaže u obrazovanje stomatologa, novu opremu te vrhunske materijale.

Ortodonski aparatić u odrasloj životnoj dobi

WordPress Ads