Veliki godišnji horoskop 2018

Ovan

Ljubav

Cijeli srpanj, kolovoz i do 6. rujna Merkur će poticati vaše područje upoznavanja. To znači da ćete razgovarati o mnogim temama. Ako imate partnera, sada ćete saznati sve o njemu. Razgovor je često prvi korak prema zaljubljivanju jer je um zaokupljen mislima o drugoj osobi. Postavite važna pitanja i saznajte sve što želite. Ako ste sami, pokušajte sa stranicama za upoznavanje. Vrijeme između 26. srpnja i 19. kolovoza može biti posebno inspirativno.

Sunčeva pomrčina 11. kolovoza pada u vašu zonu upoznavanja. Ovo može biti dobar dan za početak i stvaranje romantičnog života koji želite. To znači aktivno traženje nekoga koga biste mogli zavoljeti. Toj osobi ćete ponuditi cijelog sebe. Budite dostupni i opušteni, i lako ćete se naći u situacijama koje se pretvaraju u ljubav. Ovo je vrijeme za izlaske. Pozovite prijatelje i prihvatite pozive za druženje.

Od 23. srpnja do 24. kolovoza budite društveni i upoznajte nove ljude. Možete izlaziti sa različitim ljudima. Ovo je najbolje vrijeme u godini za početak ljubavi.

Ove će godine formiranje ozbiljne veze biti divno i bolno. Venera će vam privlačiti partnere od 7. kolovoza do 10. rujna, te ponovo od 1. studenog do 3. prosinca. Ako ste sami, to bi moglo značiti da postoji više od jednog potencijalnog partnera.

Vrijeme od 1. studenog do 16. studenog može biti izazovno i plodno jer je Venera retrogradna u vašoj zoni odnosa. To može biti bolno vrijeme jer bi se vaša bajkovita ljubavna priča mogla srušiti kao kula od karata. Zapamtite da su to faze i da će proći. Ako vjerujete da je to ljubav vašeg života, izdržite. Uskoro će doći sretniji dani.

Ako vaš dugogodišnji partner želi prekid, može se raditi o prolaznoj fazi. Postoji vjerojatnost da ćete kasnije moći spasiti brak ili vezu. Nemojte donositi odluke kada je Venera retrogradna.

Svake godine postoji nekoliko dana koji ne podupiru romantiku ili partnerske odnose. Ove godine će se to dogoditi tri puta: 15. veljače, 13. srpnja i 11. kolovoza. Pazite se i dan prije i dan poslije. Dok Sunce vlada vašim romantičnim svijetom, sve je u redu. Za vrijeme pomrčine, kada Mjesec pokrije Sunce, na kratko vrijeme dolazi do prekida sunčeve energije. Ovo je dovoljno za manje zastoje u ljubavnom životu. Izbjegavajte spojeve na slijepo od 4. do 11. kolovoza.

Čeka vas izazovno razdoblje od 5. listopada do 16. studenog jer je Venera retrogradna. U ovom periodu nemojte planirati vjenčanje. Pričekajte do 16. studenog. U ovom trenutku možete osjetiti da ljubav nije snažna kao što je nekoć bila. Ovo je samo faza za one u stabilnim odnosima. Za neke će to značiti početak kraja.

Ako ste sami, ljudi s kojima se susrećete možda se čine savršeni. Dajte si vremena da ih upoznate u danima i tjednima nakon što Venera ponovno krene izravno. Ako je vaš odnos započeo u ovom razdoblju i još uvijek je snažan u studenom, onda je to zapravo blagoslov jer ćete vidjeti mane ove osobe na samom početku.

Posao

Bit ćete jedan od nekoliko znakova za koje bi vođenje velikih financijskih operacija moglo biti stvarno uspješno. Međutim, još uvijek ne biste trebali otvoriti vlastitu tvrtku jer ćete se suočiti s mnogim poteškoćama koje možete izbjeći. Ako ste već započeli, onda će ova godina biti idealna za razvoj. Važno je ne pretjerivati. Racionalno trošite novac jer će prekomjerni troškovi postati ozbiljan problem za vaš novčanik. S druge strane, svakako biste trebali uložiti u određene projekte. Ako imate vremena, zašto ne biste zaraditi nešto sa strane? Dodatni rad vjerojatno neće biti opterećenje. Ako u dubini svoga srca ne volite ono što radite, nećete dobiti rezultate koje očekujete. Morate ponovno procijeniti svoju poziciju, promijeniti radno mjesto ili jednostavno preživjeti ovo razdoblje.

Ovnovi će tijekom 2018. godine uložiti sredstva u područja koja obično ne donose financijsku dobit. Drugim riječima, mogli biste postati nečiji dobročinitelj. To će popraviti vašu sliku u javnosti, a u budućnosti će sigurno utjecati i na vašu karijeru. Nemojte propustiti poslovne domjenke i druge slične događaje. Na tim se događajima susrećete s ljudima koji bi preko noći mogli unaprijediti vašu karijeru. Naravno, sve ima svoju cijenu ali u ovom slučaju ćete definitivno moći pregovarati o isplativim uvjetima. Nemojte stavljati preveliki naglasak na komunikaciju. Ako razmišljate o tome da nešto ostvarite pozivajući se na podršku nekoga koga znate, vaša karijera bi mogla pretrpjeti ozbiljnu štetu.

Financije

Ovan se ne može nazvati rasipnim znakom i to će vam ove godine dobro doći. Naredno razdoblje će biti prilično povoljno. U najmanju ruku, moći ćete završiti ono što niste uspjeli završiti prošle godine. Sve što učinili (ili niste učinili) prošle godine neće imati praktički nikakav utjecaj na vaše dolazeće uspjehe. S druge strane, u prvoj polovici godine možete očekivati ​​značajne troškove. Pokušat ćete nešto učiniti ali, vrlo brzo ćete shvatiti da je sve ovo stvarno potrebno i da ne možete napredovati bez značajnih ulaganja. Ako ste bili pažljivi, rezultati će doista biti po vašem ukusu.

Riješite sve što imate sa svojim dužnicima. Mnogi od njih će početi izbjegavati svoje obveze i s takvim ljudima morate biti nemilosrdni, čak i okrutni ako je potrebno. Ako to ne uspijete, stvorit ćete si ozbiljne probleme. Povoljno je vrijeme za ulaganje u fondove i aktivno upravljanje financijama. Ako smatrate da imate vremena i energije za dodatni posao, potražite ga. Ako propustite priliku, mogli biste si uskratiti neke vrlo zanimljive mogućnosti. Krajem godine morate biti čvrsto na nogama, u svakom pogledu. U jesen se opustite, nemojte trčati i nepromišljeno postupati. Zapamtite, ne postoji dobra laž.

Zdravlje

Ni pod kojim okolnostima nemojte dopustiti da vas zahvate sezonske bolesti. Nosite toplu kapu, dobre cipele i nemojte žrtvovati udobnost zbog ljepote jer ćete iskreno požaliti. Nećete biti osobito osjetljivi na bolesti povezane s hladnoćom. Ako nešto uhvatite, posljedice mogu biti iznimno nepovoljne pa biste trebali biti jako oprezni. Osim toga, zaista biste se trebali početi brinuti o sebi.

Obratite pažnju na razne vrste glavobolja. Nemojte ih trpjeti ni pod kakvim okolnostima! Nekima će pomoći tradicionalni lijekovi, drugi će drugi trebati pomoć stručnjaka. Nije važno kako se nosite s ovim problemom, važno je da što prije nešto poduzmete. Posvetite se zdravlju. Poznato je da je moderna medicina dobra u liječenju bolesti ali nije u stanju učiniti vas zdravima.

Za vas će najteže razdoblje biti početkom godine. U sredini i prema kraju godine, vaše zdravlje će se stabilizirati. Ako ste aktivno radili na sebi, moći ćete se riješiti mnogih kroničnih problema, osobito neurološke prirode. Samo se nemojte uzrujavati, pogotovo jer u većini slučajeva uzrok problema neće biti u okruženju, već u vama.

 

Bik

Ljubav

Planet ljubavi potaknut će vaš romantični život od 11. srpnja do 7. kolovoza kada vas čeka vrlo ugodno vrijeme. Bik voli lagane stvari i koje se ne mijenjaju. Ako shvatite da je ljubav ugodna, bit ćete sretni. Sada se možete posvetiti romantičnim večerama i šetnjama u parku. Vrijeme provedeno s partnerom će biti prioritet. Poželjet ćete potrošiti novac na darove za partnera. Pobrinite se da su to darovi u kojima možete oboje uživati.

Toplo Sunce baca svjetlo na ljubav između 24. kolovoza i 23. rujna kada će stimulirati vaš ljubavni život i donijeti toplinu u vaše srce. Iskoristite ovo vrijeme i podijelite ljubav s bliskim prijateljima i obitelji. Neka svijet zna da ste zaljubljeni i da vam je dobro. Ako ste samac, vaše srce će osvojiti netko tko se tek pojavio u vašem životu. Započnite svaki dan s osmijehom i provedite vrijeme na Suncu jer će vam dati energiju.

Pluton kontrolira vaše ozbiljne veze. Budite spremni reći sve što mislite. Mars će biti u vašem bračnom sektoru do 27. siječnja donoseći strast prema partneru. To vas može učiniti samouvjerenima ili malo naglima u prvom mjesecu godine. Izazovi u vašem ljubavnom životu će postati lakši nakon što Mars krene naprijed. U prvih nekoliko tjedana se nemojte ustručavati objaviti svoj interes za nekoga ili partneru reći svoje želje.

Sretni planet Jupiter je u polju partnerstava od listopada 2017. i nastavlja vam donositi dobre stvari vezane za vašu vezu i brak. U studenom ćete imati sreće i vremena ako želite pronaći osobu s kojom ćete provesti ostatak života. Ako ste već u braku, taj planetarni poticaj će ojačati odnos i pretvoriti ga u nešto jako lijepo. Ove godine će Jupiter podržati vaš ljubavni život i odvesti ga na neka ljepša mjesta.

Venera vlada vašim odnosima od 10. rujna do 1. studenog. Od 10. rujna možete javno obznaniti svoju veze.

Sunce će potaknuti vaša partnerstva i brak od 23. listopada do 23. studenog. Tek je nakon 16. studenog dobro vrijeme za ulazak u brak.

Zapamtite da Pluton vlada vašim partnerstvima i brakom, uključujući i zavjete koje ste razmijenili. Moćna energija koju donosi ovaj planet učinit će mnoge ljubomornima na vašu sreću. To može uzrokovati lavinu tračeva koja vas želi uznemiriti. Nemojte držati te ljude u blizini nego ih istjerajte iz svog života. Trebate samo dobre ljude koji prihvaćaju vašu ljubav.

Merkur će tri puta ove godine usporiti vaš ljubavni život: od 23. ožujka do 15. travnja, između 26. srpnja i 19. kolovoza i od 17. studenog do 6. prosinca. Nećete biti raspoloženi za druženje.

Nemojte se vjenčati između 5. listopada i 16. studenog. Izbjegavajte vrijeme od 22. travnja ili 1. listopada ili pet dana prije i poslije tih dvaju datuma. Ovi dani mogu biti prekretnica u vašem braku i trebate pažljivo postupati. Dajte si vremena i ponovno razmotrite odluke koje donosite tih osjetljivih dana. Ako smatrate da je ljubav mrtva, onda znate što morate učiniti.

Posao

Ne smijete trčati pred rudo ili riskirati. Ako se krećete po unaprijed određenom planu, ostvarit ćete svoje ciljeve i značajno napredovati. Žurba će uništiti vaše napore, osobito na poslu. Ni pod kojim okolnostima ne padajte na provokacije, nemojte raspravljati, nemojte ništa poduzeti. Bez sumnje ćete obraniti svoj položaj. Samo, na poslu mogu nastati značajniji problemi. Ako ste dovedeni do točke kada svim silama gurate naprijed i pokušavate sve nadvladati, takva strategija može dovesti do fijaska. To ćete tek kasnije shvatiti. U trenutnoj fazi izbjegavajte zbližavanje s novim poznanicima i radikalne promjene na radnom mjestu.

Ni pod kojim uvjetima ne možete podnijeti sadašnje odnose među kolega. To će imati iznimno negativan učinak na vašu karijeru. Ako mislite zavesti šefa i dati otkaz, teško ste pogriješili. Možete dati otkaz ali ova stigma će vas dugo pratiti. S druge strane, ako je to osoba s kojom planirate život, istinski osjećaji mogu nadvladati sve. 2018. godina za vas mora biti prilično stabilna. Budite oprezni s imovinom ali nemojte biti škrti. Ako dođe prilika za dobro ulaganje, iskoristite ju. Dobro promislite i opet, nemojte se žuriti! Ovo će biti dobro, produktivno vrijeme koje neće tolerirati pretjerano naglo kretanje.

Financije

Ove godine možete raditi i zaraditi koliko god je potrebno. Točnije, koliko god vam to omogućava vaša odlučnost i profesionalne vještine. Drugi vrlo važan aspekt je vaša sposobnost rada i, kao rezultat toga, mogućnost zarade koja će ovisiti o tome koliko se ugodno osjećate.

Vaši napori i postignuća mogli bi propasti ako se zaljubite! Zvuči sasvim čudno, ali položaj Venere s obzirom na Merkur je jasan: u trenutnoj fazi se ne preporučaju snažni osjećaji. Samo se pripremite za činjenicu da ćete morati birati između srca i obaveza. Morat ćete izabrati između prilike da dobru zaradu i prilike za strastveno povezivanje s drugom osobom.

Nemojte se iznenaditi kada se beznadna situacija neočekivano razvije u vašu korist. Sada ne biste trebali posuđivati novac, čak ni za kamate ni pod kraljevskim uvjetima. Ako vam zatrebaju dodatna sredstva, ne ustručavajte se pristupiti prijateljima i voljenima. Rado će vam pomoći.

Zdravlje

Mnogi Bikovi ne brinu o svom zdravlju. Vjerojatno ćete vrlo brzo shvatiti da ne možete propustiti priliku da si sami pomognete. Moglo bi doći do porasta bolesti gastrointestinalnog trakta, a mogu se pojaviti i problemi vezani uz prekomjernu težinu. Ništa od toga neće biti kritično ali morat ćete se nositi sa situacijom u kojoj se nađete. Morate shvatiti jednu jednostavnu stvar: ako se ne brinete za sebe, naposljetku ćete naškoditi i ljudima koje volite. Vaši voljeni će brinuti za vas i nanijeti štetu vlastitom zdravlju. Ako razum ne prevladava, u drugoj polovici godine moglo bi doći do nekoliko kritičnih događaja.

Problemi sa živcima će nastati zbog položaja Marsa i Tamnog Mjeseca. Izlaz je vrlo jednostavan – naučite kontrolirati sebe i svoje osjećaje. Zapravo, to nije osobito teško, samo se trebate koncentrirati i shvatiti da pogrešno shvaćate situacije i ljude. Poznato je da je najveći dio zdravstvenih problema rezultat lošeg načina života, stresa, živaca i sličnih emocionalnih preopterećenja. Ne možete ignorirati sve te stvari. Možete se barem privući, prestati gubiti živce bez razloga i suočiti se s problemima. Ovo će biti dovoljno za početak.

Blizanci

Ljubav

Romantična Venera će podupirati vaš ljubavni život od 7. kolovoza do 10. rujna kada se možete zaljubiti u ljubav. Ovo je doba godine kada trebate uzeti ljubav gdje god ju možete naći. Nećete biti tako izbirljivi i shvatit ćete da ljubav dolazi u mnogim oblicima.

Sunce donosi svoju energiju od 23. rujna do 23. listopada, a to omogućava život na romantičnoj strani. Dane provodite u prirodi i na suncu. Večeri i noći provodite kod kuće i planirajte dane koje ćete provesti zajedno.

Venera opet potiče vaš ljubavni život između 1. studenog i 16. studenog ali ovaj put može biti izazova. Možda ste suočeni s trećom osobom koja se pokušava ugurati u vaš život. Čak će i ukradeni poljubac u ovom trenutku imati posljedice. I jednostavna gesta može izazvati uništenje odnosa.

Od 16. studenog do 3. prosinca Venera vam još jednom daruje ljepotu u odnosima. Ako je bilo problema u prva dva tjedna studenog, ovo je vrijeme da popravite stvari. Događaji vas mogu uznemiriti ali ako se istinski volite, preživjet ćete i bit ćete jači.

Kada se Blizanci konačno obvežu, tada im se doista mijenja život i njihovo putovanje tek počinje. Jupiter će potaknuti romantiku. Spajanje pod Jupiterovim blagoslovom daje energiju za velike stvari.

Mars 27. siječnja ulazi u vašu partnersku zonu što donosi uzbuđenje i energiju. Ovo raspoloženje će se nastaviti do sredine ožujka. Bit ćete skloni zajedničkim aktivnostima i provest ćete više vremena s partnerom. Uživajte u životu!

Krajem godine će veze dobiti ogroman poticaj jer najveći planet Jupiter od 9. studenoga donosi nagrade onima u braku. Pruža prilike za rast, vjenčanja i započinjanje odnosa. Trebali biste pričekati do 16. studenog prije sklapanja braka. U sljedećih dvanaest mjeseci, kada se sreća i dobre stvari pronađu u odnosima, vrijeme je za zaruke, zajednički život ili vjenčanja. Ako ste već u braku, onda će se Jupiter usredotočiti na prednosti zajedničkog života. Svijet može biti hladno i usamljeno mjesto i u ovom trenutku ćete cijeniti prednosti života s nekim posebnim na vašoj strani.

Sunce će dodati energiju vašoj partnerskoj zoni od 23. studenoga do 22. prosinca. Ovo je najbolje vrijeme u godini za Blizance u paru. Možete biti posve iskreni jedni s drugima dok vaša ljubav cvate. U ovom trenutku će se vaš život okretati oko partnera i nećete imati vremena za druge ljude i njihove zahtjeve.

Izbjegavajte pretjerane romantične geste između 9. ožujka i 11. srpnja jer postoji opasnost da će se pretvoriti u isprazna obećanja. Mogli biste obećati neizmjernu ljubav i promijenite mišljenje nakon 11. srpnja.

Očekujte usporavanje u ljubavnom životu od 5. do 16. listopada. Ako se zaljubite u ovo vrijeme, kasnije ćete promijeniti osjećaje. Ako smatrate da nema više ljubavi, mogli biste se predomisliti nakon 16. studenog. Planetarna energija između tih datuma donosi izazovna vremena i morate biti svjesni da nije sve onako kao što se čini.

Posao

U prvih nekoliko mjeseci mogli biste biti opterećeni novim idejama. Pojavit će se nezasitna želja za borbom i postizanjem onoga što su planirali. Takav trend neće se pojaviti samo u dva slučaja: ili ćete se razboljeti ili ćete negdje napraviti ozbiljnu pogrešku. Bilo bi najbolje rješavati ovaj problem što je prije moguće. Istovremeno, napredak na poslu bi mogao ovisiti o brojnim vanjskim čimbenicima. Bitno je preusmjeriti tok financija. To će vam omogućiti značajan napredak na poslu i prednosti pred konkurencijom. Kao i obično, ne biste trebali izgubiti fokus jer ćete morati naporno raditi.

Uvedite neke promjene na poslu. Ako radite u uredu, to ne znači da se vaš osobni prostor ne može isticati. S druge strane, šefovi mogu biti nerazumno strogi. Postavlja se pitanje: što radite ovdje? Blizanci su kreativni i bez slobode ne mogu istinski produktivno raditi. Trebate ozbiljno razmišljati o promjeni radnog mjesta. Ne dopustite da strah posije razorne sumnje. Ako ne uspijete, zaglavit ćete na jednom mjestu, nećete moći poduzeti korak naprijed koji vam je toliko potreban i ubit ćete svoju karijeru. Naravno, ovo je samo jedna od mogućnosti.

Financije

Već u prvim mjesecima imat ćete puno novih i zanimljivih poslovnih ideja. Vezi važno je ne zaustaviti se na onome što ste već postigli i ne slušati kolege koji bi mogli uništiti svaki vaš pokušaj. Naučite samostalno donositi zaključke. Ovo je prilika za razvoj profesionalnih vještina koje će vam omogućiti dobru zaradu. Sjetite se da bi ljudi mogli biti ljubomorni na vas. Naravno, to sigurno ne znači da morate sve tretirati sa sumnjom.

Pragmatični prijatelji će vam pomoći kada vam glava zaluta u oblake. Dobro je sanjati ali previše fantaziranja može narušiti vaš položaj u stvarnom svijetu. Ako trebate uzeti zajam i objektivno ne postoji nikakva druga opcija, ne morate se bojati. Pokušajte pronaći prihvatljivu alternativu. Nemojte zaboraviti da vas pravi uspjeh čeka samo na vašem području specijalizacije. Nemojte se truditi ako cilj nije dostižan. Zapamtite da je vrijeme vaš saveznik, ali samo u onoj mjeri u kojoj držite korak s njim.

Zdravlje

S jedne strane, stare ozljede će se ponovno vratiti. Istovremeno ćete imati mogućnost značajno poboljšati zdravlje. To će biti vrlo, vrlo jednostavno.

Ako pušite, trebate prestati. Ignoriranje problema vam neće osigurati uspješan i ugodan život. Pogotovo ako uzmete u obzir činjenicu da će tijekom zime mnogi biti skloni virusnim infekcijama.

Dodatnu pozornost posvetite atmosferi kod kuće. Cilj je udobnost, a istodobno i da nešto promijenite. Nije bitno koliko vremena provodite kod kuće. Želite da to vrijeme bude u ugodnoj atmosferi.

Odmor i dovoljno sna će osnažiti tijelo i duh. To će vam pomoći da se nosite s mnogim problemima. Budite pažljivi prema sebi.

Rak

Ljubav

Početak godine teče na uobičajenom ritmu, a zadnja trećina je daleko bogatija romantičnim mogućnostima. Način na koji reagirate na ljubav i partnerstva ovisit će o fazi u kojoj se nalazi Mjesec.

Lijepa planeta Venera osvježit će vaše romantično područje od 10. rujna do 5. listopada, a ovo će biti lijepo vrijeme za druženje s nekime tko je ljubav vašeg života. Planet ljubavi može vam omogućiti da vidite svog ljubavnika kroz ružičaste naočale i često ne možete vidjeti njihove mane. Ako ste sami, ljubav može prolaziti pokraj vas. Možda je to netko iz vaše okoline koga do sada niste primijetili.

Sunce osvjetljava vaš ljubavni život od 23. listopada do 23. studenog, a to vam donosi ljubav. Osjećate se dobro i atraktivno. Vrijeme je da izađete sa sretnom i zabavnom osobom. Kada tražite romantiku morate izgledati sretno i toplo, a ne mrzovoljno i ogorčeno.

Kraj godine bit će dobar za romantiku, a od 3. prosinca do Nove godine vjerojatno ćete biti zaljubljeni. To ne znači da će to biti ista osoba s kojom ste započeli godinu. Možda će se, u zadnji čas, pojaviti netko novi. Život će biti dobar i bit ćete sretni zajedno.

Ove godine je Saturn u potpunosti prisutan u vašoj bračnoj zoni. Osjećat ćete potrebu za vjenčanjem ili barem za ozbiljnijim odnosom ili stabilnošću. To bi moglo biti brak iz korisnosti i možda ne postoje tradicionalni oblici ljubavi poput ruža i cvijeća, ali će vam taj odnos odgovarati. Zanemarite komentare okoline. Budite jaki i izdržite.

Mars će potaknuti vašu zonu vjenčanja od Nove godine do 27. siječnja. To bi moglo biti vrijeme za predanost partneru.

Pluton je snažno smješten u vašem području odnosa i nastavlja temu moći u odnosima. Možda ste imali koristi kada ste se vjenčali s moćnom osobom ili ste otkrili da u braku postoji igra moći. S druge strane, mogli biste ucijeniti partnera da ostane s vama. Povucite se i sagledajte što se događa. Uklonite svaki pritisak i pustite partnera ako želi otići. Ove godine dajte ljubavi slobodu.

Stvari postaju teže i postoje problemi koji se pojavljuju u vašem ljubavnom životu i odnosu. Moćni Pluton nadgleda vaše romantično područje i pokazuje gdje ljubav počinje kroz koketiranje i geste. Saturn vlada vašom zonom ozbiljnih odnosa. Ove godine će se puno toga događati u ozbiljnim odnosima.

Kada bilo koji od ova dva planeta mijenja smjer, javljaju se izazovi u odnosima. Od 18. travnja do 10. srpnja bit će ograničenja u ljubavi. To bi moglo biti u obliku hlađenja strasti ili će partner jednostavno otići. Nemojte do 10. srpnja donositi nikakve konačne odluke. Oko 27. travnja i 1. listopada pojavit će se stvari i ljudi iz prošlosti. Saznajte kako prihvatiti ili zanemariti ono što je prošlo i zajedno gledajte u bolju budućnost.

Posao

Moći ćete puno toga ostvariti, čak i više nego što ste mogli zamisliti. Nećete biti zadovoljni s tim. Upravo će vas to nezadovoljstvo gurnuti prema visinama. Rakovi nisu perfekcionisti i to je razlog zašto ćete jednog dana stati. Shvatit ćete da ste dobili ono što ste htjeli. Rakovi koji rade za sebe se moraju pobrinuti za sigurnost posla. Bilo bi poželjnije povjeriti se drugima. Ako radite za nekog drugog, znajte da će godina biti vrlo dobra za vas kada je riječ o velikom razvoju. Ako znate što želite, onda idite po to. Ako niste sigurni, radije ostanite tamo gdje jeste. Morate nešto poduzeti ako želite napredovati.

Ove godine si ne biste smjeli dopustiti ogromne izdatke jer se jednostavno neće isplatiti. Ako želite uložiti veliku svotu u vlastiti ili tuđi posao, razmislite još jednom. Svakako pokušavajte preuzeti kontrolu nad situacijom. Čak i ako ništa ne uspije, dobit ćete važna iskustva i nove lekcije. Na taj način ćete se predstaviti, skrenuti pažnju na sebe, a to će imati pozitivan učinak na vašu karijeru. Samo nemojte ići predaleko jer ne biste trebali izgubiti kontrolu nad sobom.

Financije

Bit ćete izuzetno nezadovoljni svojim financijskim položajem. I najvažnije, za to ćete kriviti sve osim sebe. Niste uvijek krivi za ono što se događa. Međutim, u ovom slučaju će biti ključno nešto sasvim drugačije. Sve se može odviti znatno bolje nego što ste se mogli očekivati. Ovo je sasvim iznenađujuće jer se Rak definitivno ne može nazvati rasipnim znakom. Kombinacija Merkura, Venere i Tamnog Mjeseca utjecat će na vas na sasvim neobičan način. Potrošit ćete novac na veliku kupovinu, uložit ćete u velike projekte a ponekad ćete i riskirati. U većini situacija ćete biti u pravu i vaš potezi će biti dobri. Jednostavno nećete biti zadovoljni činjenicom da novac tako brzo nestaje!

Promijenit ćete mnoge stvari u životu. Morate biti pažljivi, pogotovo ako očekujete zaista radikalne promjene. Promjena posla neće dovesti do poteškoća. Znat ćete što radite, pa će takav prijelaz zapravo koristiti vašim financijama. Ako se odlučite za preseljenje ili napravite sudbonosni korak, rezultat bi mogao bi biti vrlo loš. Ne govorimo o očitim ili prirodnim gubicima, već o činjenici da biste se mogli pogubiti i početi raditi pogreške. Da biste to izbjegli, kontrolirajte se. Oduzmite svoju prirodnu suosjećajnost i usredotočite se na stvarne stvari. Ako se obratite prijateljima za pomoć, sve bi moglo ići mnogo bolje i bezbolnije.

Zdravlje

Posebnu pažnju trebate posvetiti svom životnom stilu. To znači da bi sportske aktivnosti mogle značajno ojačati vaše zdravlje. Počnite vježbati ujutro i svake večeri.

Ne zaboravite da tijelo ponekad zaista treba odmor. Bilo bi dobro kada biste si mogli priuštiti duži odmor. Naravno, mnogi od vas će odmah reći da to jednostavno nije moguće. Svi vaši napori da ostanete zdravi će pasti u vodu ako nećete dovoljno odmarati. Napokon ćete se moći riješiti viška kilograma i izgledati onako kako ste oduvijek željeli.

Lav


Ljubav

Mars ulazi u vašu romantičnu zonu od 22. siječnja do 18. ožujka, a to će izazvati interes udvarača. Ako ste sami, iskoristite priliku i pozovite nekoga van. Mars daje odvažnu energiju i može vam pomoći osvojiti ljubav koju želite. Ako ste u braku, ponovno ćete oživiti uspavanu strast.

Sunce je u vašoj ljubavnoj zoni kasnije u godini, od 23. do 22. prosinca, a to će zagrijati vaš osjećaj za romantiku. Ovo će biti vrijeme za iskrenost i realno sagledavanje partnera. Iluzije će biti razbijene i partner će pokazati svoje prave boje.

Mladi Mjesec u vašoj romantičnoj zoni 7. prosinca donosi novu ljubav. Dopustite da se ovaj odnos razvije. Ljubav živi vlastitim tempom i ne možete ju prisiljavati da postane nešto za što još nije spremna.

Kada je riječ o ozbiljnim partnerstvima, stvari se mijenjaju. Sada je vrijeme za biranje. Stvarno trebate osobu koja je malo čudna i može izaći na kraj s vama. Ponosite se svojim izborom partnera. Uran je planet koji upravlja bračnom zonom i može dovesti do pravog vatrometa.

Sunce ulazi u vašu partnersku zonu od 21. siječnja do 19. veljače i ovo je dobar period za brak ili ozbiljan odnos. Morate se usredotočiti na partnera, a ne on na vas. Lavu to možda nije lako, ali poniznost je dobra stvar. Davanje drugima je bolje od primanja i sada ćete to napokon shvatiti.

Snažna mjesečeva pomrčina 31. siječnja pokazuje kada ćete izazvati partnera i opirati se njegovim željama i zahtjevima. Ako ste s partnerom koji je jako ovisan o vama, sada ćete to prekinuti jer ne možete biti odgovorni za nečiju sreću. S druge strane, ako ste vi taj zahtjevni partner, pravo je vrijeme da shvatite kako nitko nije savršen. A to znači, ni vi.

Mars donosi puno energije od 16. svibnja do sredine kolovoza i ponovno ćete se osjećati mladima. Uživajte u intimnoj energiji i potrudite se oko partnera. Izaberite aktivnosti na otvorenom.

Od 12. rujna do 15. studenog život će se ponovno zagrijati jer Mars potiče vašu partnersku zonu i ovaj put možete uživati ​​s partnerom. Ako ste sami, idite i pronađite ljubav. Samo trebate znati što želite!

Izbjegavajte planiranje vjenčanja ili prekid Venerinog retrogradnog hoda od 5. do 16. studenog. Sada ne možete donositi dobre odluke. Ako želite čisti početak ili prekid, pričekajte do 16. studenog prije donošenja odluke.

Kada Uran 7. kolovoza krene naprijed, potrebno vam je strpljenje jer postoji nekoliko dugih tjedana koji mogu signalizirati usporavanje osjećaja. Ovo je vrijeme za nastavak drugih aktivnosti koje radite sami i bez partnera.

Mnogo zajedničkih godina može biti iscrpljujuće pa će vam vrijeme koje ćete provesti odvojeni dobro doći. To je samo ciklus života koji na kraju može dobro funkcionirati. Zaslužili ste biti s nekim tko vas obožava. Ako vas partner ne čini sretnima, možda je vrijeme da ga pustite.

Posao

Možete računati na značajan napredak iako ćete morati naporno raditi. Tijekom prvih nekoliko mjeseci ćete vjerojatno imati sreće i odmah ćete preskočiti nekoliko stepenica. Ako se to ne dogodi, ne biste trebali biti razočarani. Naprotiv – morate ozbiljno shvatiti sebe i svoje ciljeve. Sada ćete imati veću sposobnost za rad a kolege će biti previše zaokupljene borbama s preprekama. Nećete imati od koga tražiti savjete ali ovo je bonus. Mišljenja vanjskih suradnika mogu stvoriti pomutnju. Ako želite krenuti naprijed, oslonite se na sebe i mobilizirajte svoje resurse.

Kao i mnogi drugi znakovi, morate ćete pravilno i dosljedno pratiti svoje troškove. Ne u smislu da se trebate ograničiti ili spasiti. Vjerojatnije je upravo suprotno. Bit će potrebno ulagati u poslovanje i projekte. Morat ćete dobro razmisliti jer biste mogli naići na dug popis problema koji će se javiti zbog nepažnje. U cjelini, napredak na poslu će biti siguran i stabilan. Niste od onih koji su zadovoljni onime što imaju. U tom smislu, morat ćete pokazati svoju jaku stranu. To znači da će u određenom trenutku biti potrebno pokazati zube. Nećete imati poteškoća s ovim ali važno je shvatiti kada je to stvarno potrebno. Kada to shvatite, čekaju vas nova dostignuća i novi horizonti.

Financije

Bit ćete jedan od mnogih znakova kojima će biti jako bitno potrošiti novac. Već će vas početkom godine maziti sreća. Ili ćete dobiti na lutriji, ili ćete dobiti prestižan posao. U skladu s položajem Merkura, ne biste trebali staviti previše novca u vlastite ruke, inače će rizik od nezgode ili drugih problema koji ovise o vanjskim (nepredvidljivim) čimbenicima značajno rasti. Možete uplatiti novac u banku, početi graditi vlastitu kuću ili potrošiti sve na stvarno potrebne stvari. Važno je ne provesti previše vremena na jednom mjestu. Nemojte obratiti pažnju na svoje vlastito emocionalno stanje. Sada možete biti stalno nezadovoljni vlastitom pozicijom i postignućima na području financija.

Čak i ako vam je stalno nezadovoljstvo prirodno stanje, pravi problem je nedostatak stvarnog napretka. Ako želite rezultate, morat ćete se dokazati. To se posebno odnosi na žene jer će im karijera sada biti na prvom mjestu. Barem se neko vrijeme osjećajte kao prava poslovna dama kojoj je karijera sve. To će vam omogućiti značajno poboljšanje financijskog stanja ali s posebnim žrtvama. Osim toga, ovo će razdoblje biti kratko. Zvijezde su sigurne da ćete odmah shvatiti kada trebate početi djelovati i kada trebate smanjiti napore. Muški Lavovi će određeno vrijeme morati urlati, baš kao i lav, kako bi pokazali tko je glavni. Naravno, to će biti potrebno samo u određenom trenutku. U pravo vrijeme, možete očekivati ​​financijski uspjeh. Ako pogriješite … Zapravo, bolje je da ne pogriješite.

Zdravlje

Definitivno ne biste trebali previše raditi jer će to dovesti do problema sa zdravljem. Iako će ovo razdoblje biti prilično stabilno, u opasnosti će biti vaše srce. Trebali biste manje brinuti, dobro se odmoriti i ne zaboraviti da posao nije jedina stvar u vašem životu. Ove godine odmor se može podijeliti na dva dijela, a možete ga provesti na tradicionalnim mjestima (za većinu to će biti obala), te u lječilištu ili odmaralištu u planinskom području. Sada je vrlo važno stabilizirati stanje i ne dopustiti stvaranje novih problema, što može biti posljedica izbjegavanja odmora.

Čuvajte živce jer će problemi s njima imati negativan učinak na cijelo tijelo. Sada ne biste trebali poticati sukobe, a ni pod kojim okolnostima ne biste trebali postati agresor. Ako je situacija već postala ružna, obranite se ali nemojte nikoga izazivati. Veliki dio negativnih situacija koje mogu pogoršati vaše zdravlje je povezano s poslom. Osim toga, trebate obratiti pozornost na vrijeme provedeno kod kuće. Ništa se ozbiljno neće dogoditi ali zvijezde vas savjetuju da promijenite nešto. Potrebne su vam promjene, čak i beznačajne jer bi mogle pokrenuti lančanu reakciju koja će dovesti do potpune promjene pogleda na život.

Djevica

Ljubav

Teški planet Saturn ušao je u vašu ljubavnu zonu krajem 2017., a to bi moglo potaknuti pronalazak nekoga s kim ćete se namučiti. Budite razumni i neka vaša očekivanja imaju podlogu u stvarnosti. Vjerojatno ćete odabrati ozbiljnu osobu i odvojit ćete puno vremena za upoznavanje.

Mars potiče vaš ljubavni život od sredine ožujka do sredine svibnja, što vam nudi potencijal za romantične susrete. Romantične prilike mogu biti mnoge i česte, i mogli biste ići od jednog ljubavnika do drugog. Ako ne možete izabrati, to bi mogao biti problem. No, sada ne morate odabrati samo jednu osobu jer vas planetarna energija gura u potragu za pravom osobom. Ovo nije vrijeme da se zadovoljite s drugorazrednim partnerima. Želite glavnu nagradu! Spremni ste se natjecati za nekoga tko je poseban.

Sunce osvjetljava vaše područje romantike od prvog dana do 21. siječnja, a godina počinje ljubavlju. Pronađite vrijeme za partnera i neka toplina Sunca zagrije vaša srca.

Tajni planet Pluton je ove godine još uvijek u vašoj ljubavnoj zoni i tu je već nekoliko godina. Ovaj položaj nagovještava tajnog ljubavnika. To može biti osoba koju gledate iz daljine i ništa ne poduzimate. Mogao bi to biti netko iz prošlosti tko vam je nekada puno značio. Bilo kako bilo, to ne pomaže vašoj situaciji. Prihvatite da neki ljudi nisu dio vašeg života. Mogu živjeti u našim sjećanjima ali ne i u našim životima.

Mars opet potiče vašu ljubav od sredine rujna do sredine studenog. Ovo je dobar trenutak da se zaljubite. Budite spremni za korak naprijed i recite toj osobi što osjećate za nju. Nemojte se ustručavati!

Sunce ponovno osvjetljava vašu romantičnu zonu od 22. prosinca do kraja godine. Ovo posebno vrijeme podržava sretan ljubavni život tijekom Nove godine. Neka osoba koju volite zna što osjećate za nju.

Jednom kada se Djevica zaljubi i stvari postanu ozbiljne, situacija se mijenja. Stvarno trebate upotrijebiti svoju intuiciju kako biste lakše odlučili koga odabrati kao svog životnog partnera. Vjerujte svom unutarnjem glasu.

Venera ulazi u vašu partnersku zonu od 11. veljače do 7. ožujka donoseći osjećaj ljubavi i zajedništva. Tjedan dana kasnije, od 19. veljače do 21. ožujka, je idealno vrijeme za sklapanje braka.

Vaš partnerski planet Neptun je već smješten u vašoj bračnoj zoni. Doživjet ćete nekoliko godina zbunjenosti oko prirode vaših odnosa. Možda su postojala vremena kada ste osjetili da vam ljubav klizi kroz ruke. Vjerojatno partner ne obraća dovoljno pozornosti na vas i možda se osjećate zapostavljeno. Razgovarajte i planirate zajedničke aktivnosti. Ništa ne prepuštajte slučaju.

Krajem godine, od 15. studenog, Mars će ući u vašu zonu odnosa i opet zapaliti stare strasti. Iskoristite svaki trenutak kako biste izgradili odnos kakav želite.

Oko sredine travnja i 10. srpnja možete osjetiti potrebu za odricanjem ili preispitivanjem partnerstva. Ovo bi moglo biti dobro vrijeme za povezivanje s partnerom.

Izbjegavajte beskompromisne promjene kada je Venera u teškom položaju od 5. do 16. listopada jer stvari neće ići po planu.

Kada se Neptun zaustavi, morate se i vi zaustaviti. To vas čeka od 18. lipnja do 25. studenog. U ovim danima jednostavno pričekajte i ponovno izgradite svoj odnos.

Posao

Možete računati na promaknuće. Odmah se pripremite na činjenicu da ćete morati sve odraditi kako treba. Neće biti sreće i pomoći izvana, iako Djevice obično imaju sreće kad su u pitanju pozitivne i sudbonosne slučajnosti. Međutim, sada će sve biti drugačije i ne može se reći da nemate dovoljno snage ili talenta za napredak. Morat ćete se prisjetiti dugo zaboravljenih vještina. U budućnosti će to biti vrlo pozitivno jer će vam omogućiti ostvarenje mnogih planova. Važno je odvojiti zdrave ambicije od sebičnosti i narcisoidnih trendova. Ovo je vrlo važno jer sada ništa ne može stajati između vas i onoga što želite. S druge strane, u stvarnosti, to nije ni takav problem, i neće vam biti teško riješiti se svega onoga što usporava napredak.

Nažalost, mnoge Djevice neće biti cijenjene. Radit ćete i nećete samo ostvariti plan već ćete ga i premašiti. Mnogi ne mogu ni očekivati ​​jednostavnu pohvalu ni financijske bonuse ili nove obaveze. I u tom smislu važno je da se ne zaustavite. Ako nastavite napredovati, sve će se stabilizirati. Djevice najčešće sprječavaju vlastite misli koje su pogrešne i pretjerano oštre. Nadajte se najboljem i nemojte se pripremiti za najgore jer takva taktika vjerojatno neće biti produktivna. Ako su intrige vaša sudbina (što je ponekad slučaj s Djevicama), ne vjerujte nikome i oslanjajte se samo na sebe.

Financije

Sadašnja situacija zahtijeva više rada. Možda ćete odlučiti pokrenuti posao. Ne morate se bojati ovog trenda jer ste marljivi i moći ćete nadvladati sve poteškoće. Mnogi vaši napori neće biti cijenjeni. Neće se raditi samo o nadređenima već svima oko vas.

Sami odlučite kako ćete se s tim nositi. Imajte na umu činjenicu da će to biti samo privremeno.

Teškoće vas neće učiniti slabijima. Naprotiv, takvi aspekti će vas dobro pripremiti za buduća postignuća. Činjenica je da na kraju godine morate doći do važne točke u životu. Naravno, riječ je o financijama. To bi moglo biti bilo što, čak i dobivanje nasljedstva. Možda ne znate što učiniti s dodatnim prihodima.

S druge strane, ne morate biti posebno zabrinuti ako se takvo što ne dogodi. Radite i neka vam posao doista donosi zadovoljstvo.

Zdravlje

Početkom godine ćete zaboraviti na probleme sa zdravljem koji su vas već dugo uznemiravali. Naravno, to neće trajati vječno. Već do kraja proljeća nešto bi opet moglo poći krivo. Upravo sada ćete moći postaviti zdrave temelje tako da kasnije nećete susresti već poznate probleme. I ne brinite se ako ne uspijete odmah razumjeti gdje se nalazi vaš glavni problem. Sve će se normalizirati. Samo trebate vremena.

Ove godine prejedanje ili neishranjenost mogu postati zaista ozbiljan problem. Budite posebno pažljivi u tom smislu, inače biste mogli imati probleme s crijevima. Obratiti pozornost na emocionalno stanje jer je to važan aspekt koji može utjecati na vaše zdravlje. Sada ne smijete kriviti situaciju ni tolerirati depresivna stanja. Važno je ne izazvati stresne situacije. Ove godine ćete imati izvrsnu priliku za ozbiljne i dugoročne promjene. Fizička aktivnost će vam omogućiti poboljšanje zdravlja.

Vaga

Ljubav

15. veljače dinamična pomrčina Sunca u vašoj romantičnoj zoni stvara okruženje za početak nove ljubavi. Vrijeme je da pronađete romantiku. Ljudi u koje se zaljubite sada će se zadržati najmanje šest mjeseci i to će vam pružiti vrijeme da ih potpuno upoznate. Ako ste u braku, dobit ćete priliku za novi početak ili ćete vidjeti svog partnera u novom svjetlu. Pomrčina obećava novi koncept ljubavi koji proizlazi iz vaših dubina.

Od sredine svibnja do sredine kolovoza, Mars potiče potragu za pronalaženjem partnera, a potom opet od sredine rujna do kraja listopada. To znači da ćete imati aktivan ljubavni život i uživat ćete ​​u odabraniku svog srca. Ta dinamična energija može donijeti prijatelja kao ljubavnika ili ljubavnika koji će postati prijatelj. Sretni ste i puni života a okolina vas smatra atraktivnima. Vaš životinjski instinkt može biti sila za privlačenje partnera.

Neobični Uran vlada vašim ljubavnim dijelom i može vam ponuditi vatromet i iznenađenja. Iskoristite svaki trenutak kako biste potražili ljubav jer je ljudska potreba imati nekoga. Vjerojatno ćete izabrati partnera koji je na neki način različit. Nemojte tražiti dosadne ljubavnike koje svatko može imati. Izaberite one koji će vas interesirati sljedećih dvadeset godina.

Možda ćete se iznenaditi kada se vjenčate jer to niste planirali. Vaš planet braka je Mars i neće vam dopustiti da gubite vrijeme.

Ako ste u braku, doživjeli ste dugogodišnje izazove jer je Uran već nekoliko godina u vašem partnerskom području i konačno će otići u svibnju. To znači da će se nepredvidljivost smiriti, usporiti i možda će vam čak postati pomalo dosadno. Svi problemi proteklih godina će nestati i stvari će se ponovno vratiti u normalu.

Venera ulazi u vaše područje braka od 7. ožujka do 1. travnja. Donosi ljubav i lijepe stvari u partnerstva. Sada ćete biti vrlo sretni. Ovo je dobar trenutak za brak jer je partner važniji od vas kao pojedinca i to je poželjno stanje sklada u odnosima.

Sunce osvjetljava vaše područja odnosa od 21. ožujka do 21. travnja. Ovo razdoblje se preklapa s jakom energijom Venere. Uživajte u ljubavi. Ovo doba godine podržava pronalazak partner koji vas voli. Možda ćete biti skloniji objaviti ljubavi malo prije nego što je partner spreman na to. Smatrat ćete da je prerano za ozbiljne obaveze. Nemate vremena za gubljenje i na ovaj način ćete iskorijeniti odnose koji nisu za vas.

Komunikacija može biti pravi izazov od 23. ožujka do 15. travnja, dok Merkur postaje zarobljen u vašoj partnerskoj zoni. To znači da ćete pogrešno razumjeti i biti pogrešno shvaćeni. Uzmite si vremena kako biste dobili sve poruke.

Izazovna vremena za odnose će početi u prva dva tjedna kolovoza čak i uz prethodnu pozitivnu energiju Marsa. Ovo može biti teško vrijeme jer se vaš romantični planet zaustavlja i mijenja smjer. Sada ćete shvatiti volite li nekoga ili ga više ne volite. To saznanje će vas udariti odjednom, bez upozorenja.

Kada je Mars retrogradan od 26. lipnja do 27. kolovoza, vaš odnos može sporije napredovati, ali će i dalje biti aktivan. To će vam dati vremena da udahne i opustite. Razmislite o odmoru. Održavajte ljubav ali isključite pritisak.

Izbjegnite vjenčanja od 5. do 16. studenog kad Venera ne ide naprijed. Vrijeme je da usporite i ponovno procijenite svoj ljubavni život. Nije trenutak za zaklinjanje na besmrtnu ljubav jer neće potrajati. Ako vas netko zaprosi, pričekajte do 16. studenog s odgovorom.

Posao

Imat će dobre izglede za promaknuće. To neće uzrokovati nikakve posebne poteškoće, samo ćete morati pažljivo pratiti što se događa. Vage koji ne rade za sebe morat će nešto promijeniti, vjerojatno odnos prema određenoj osobi ili određenoj vrsti posla. Ne biste se trebali bojati promjena, pogotovo jer bi na kraju sve moglo biti puno bolje nego što ste zamislili. To će vam otvoriti nove mogućnosti za napredak. Važno je da ćete puno naučiti, razumjet ćete neke stvari i upoznat ćete nove ljude. Ovo će biti razdoblje novih mogućnosti za vas. Niti jedan bonus neće biti radikalan, ali u cjelini te novine mogu lako promijeniti vaš život. U ovom slučaju govorimo o karijeri. Kada su u pitanju druga područja, mogle bi postojati različite nijanse.

Sada ne biste trebali štedjeti s naporima ili sredstvima, ne morate braniti svoju poziciju do samog kraja. Budite što fleksibilniji, ne bojte se ulaganja. Ako vodite vlastiti posao, ovo se razdoblje može pokazati osobito obećavajućim. U ovom trenutku ne možete odbiti nove ugovore. Trebate razvijati poznanstva i širiti svoj utjecaj. Mogli biste se susresti s jedinstvenim situacijama i shvatiti da dosadašnji načini više ne funkcioniraju. U takvim ćete se vremenima morati dokazati. To će vam otvoriti nove mogućnosti i prednosti.

Financije

Čeka vas raznolika i nestabilna godina. Sada možete koristiti situaciju, prestati sve analizirati i samo riskirati. To ne znači da biste trebali postati neoprezni. A možda je ludost upravo ono što trebate! Ova godina može postati apsolutna i obećavajuća samospoznaja. Moglo bi imati smisla razmišljati o vlastitom poslu, osobito ako vam to često prolazi glavom. S druge strane, mnoge Vage se mogu posvetiti kreativnosti i ostvariti dugogodišnje ideje. Sve je to sekundarno, važno je da uživate, a vaša zarada će se također značajno povećati. Za vas je osjećaj zadovoljstva temelj vašeg postojanja.

Mogli biste se okušati u ulozi sponzora ili zaštitnika. Razmišljati o toj ulozi ako nemate novca često nije altruizam, nego čista glupost. Saznajte kako pravilno upravljati financijama i zasigurno ćete znati kada je vrijeme za ulaganje. Ali ako ste jedan od onih koji vole brzu zaradu, čeka vas teška godina. Pokušajte promijeniti svoju filozofiju. Ili se brzo mijenjajte ili stisnite zube. Ne morate biti znanstvenici kako biste shvatili što vam preporučuju zvijezde.

Zdravlje

Bit ćete prilično smireni kada je riječ o zdravstvenom riziku. Držite se podalje od pretjerano masne hrane jer bi to moglo izazvati iznenadne probleme s jetrom. Prehrana ne mora nužno brzo dovesti do željenih rezultata. Ako želite smršaviti i lijepo oblikovati tijelo, učinite to bez šokiranja organizma.

Morate spavati ne manje (i ne više) od osam sati. Naravno, bilo bi dobro kada u krevet ne biste odlazili u zoru. Merkur vam savjetuje da jedete između četiri i osam puta dnevno. I ne zaboravite na tjelovježbu.

Bit ćete jedan od mnogih znakova za koje je rizik od ozbiljnih zdravstvenih problema zapravo nizak. Ako ste izazvani, ne morate se nužno ograničiti ali morate prikladno reagirati. Nikad ne raspravljajte s budalom jer ljudi neće vidjeti razliku između vas. Smirenost je važna i za vas i za vaše zdravlje. Zato naučite primjereno reagirati.

Nemojte žuriti, zadržite pozitivan stav i imati ćete dobro zdravlje.

Škorpion

Ljubav

Romantičnim životom Škorpiona vlada mistični planet Neptun. To pokazuje da očekujete ruže i čokoladu, a planetarna kretanja moraju odgovarati iluziji ili ćete se brzo razbiti. Ako zateknete partnera u otrcanoj odjeći i s neurednom kosom, to je za vas samo poziv na brzo hlađenje. Poštujte činjenicu da i partner ima pravo na loš dan.

Mars potiče vaš romantični život od 19. veljače do 21. ožujka. Donosi toplinu i energiju, budi uspavani libido. Temperatura će brzo rasti dok ljubavni život osjeća moćnu toplinu Marsa. Moglo bi doći do neplaniranih trudnoća i zato pripazite. Samci će imati dobre šanse za pronalazak ljubavi a ako ste u braku, ponovo će zaiskriti.

Mladi Mjesec 17. ožujka nalazi se u vašem području ljubavi i upućuje na početak novog ljubavnog odnosa ili oživljavanje stare romanse. Ako ste se previše opustili, ovaj Mladi Mjesec će vam dati priliku da stvari dovedete u red. Romantiku treba njegovati i ovo je vrijeme za zahvalnost partneru.

Neptun je još uvijek u vašoj romantičnoj zoni koja obično donosi neizmjernu ljubav. Možda imate iluziju o tome kako ljubav treba izgledati. Kada se prašina slegne, jasno ćete vidjeti kako stvari stoje. Prolazak Marsa kroz vašu ljubavnu zonu dat će vam priliku da uzmete ljubav koju želite. Ova vatrena energija će razjasniti zbunjenosti i jasno ćete vidjeti što je pred vama.

Kada stvari s partnerom postanu ozbiljne, bolje se upoznajte s njegovim životom. Ako vam se ne sviđa ono što vidite, prekinut ćete odnos. Prije razgovora o braku, učinit ćeš domaću zadaću i točno ćete znati s kime imate posla. Nema iznenađenja za Škorpione!

Venera prolazi kroz vašu zonu braka i predanosti od 1. do 25. travnja. Ova skladna energija je snažna poruka jer je Venera ovdje vrlo jaka. Ovo je odlično vrijeme za ulazak u brak. U ovom trenutku, to će vjerojatno biti veličanstven događaj koji će nadmašiti sva vaša očekivanja.

Sunce je u vašoj zoni partnerstva od 21. travnja do 22. svibnja. Sada ćete shvatiti koliko ste sretni s partnerom. Uživat ćete ​​u vremenu koje provodite zajedno. Vaše srce će sada biti najvažnije i uživat ćete u posebnim trenucima s partnerom.

15. svibanj će biti dobar dan za vaše odnose. Ako ste sami, mogli biste odlučiti da to više ne želite biti. Ako ste u ozbiljnoj vezi ili braku, mogli biste oživjeti sve one stvari koje su vas zbližile na početku.

U svibnju će vaše bliske odnose prodrmati Urana koji ulazi u vašu zonu braka. Ako ste sami, možete se odlučiti za vjenčanje. Nažalost, ako ste već u braku, možete se razvesti. Pripremite se na iznenađenja koja vas čekaju sljedećih nekoliko godina.

Uran pokreće snažnu energiju slobode i ovo nije dobro vrijeme za posesivne odnose. Najbolji način za rješavanje ove zavrzlame je da se opustite i prestanete ograničavati partnera. Svatko od vas ima pravo na vrijeme za sebe i u tome nema ništa loše.

Tjedan dana prije i poslije 7. kolovoza vodite računa o odnosima jer mogu neočekivano krenuti nizbrdo. Možete se naći u novoj vezi i odjednom će se stvari događati suprotno od onoga što želite. Do 6. studenog se stvari malo smiruju. Shvatite ćete da su izazovi tu da vas testiraju.

Imat ćete mali predah od uzbuđenja. To može biti zbog toga što se jedan od partnera odlučio odmaknuti. Ovaj pomak nastavit će se kasnije dok se Uran ponovno pomiče naprijed 2019. godine.

Vaša romantična strana će biti potisnuta oko 18. lipnja i 25. studenoga kada će se Neptun zaustaviti. U ovom trenutku možete biti zadovoljni jer će se stvari usporiti. Budite manje zauzeti i uživajte u ugodnom ritmu života.

Kao i svi ostali znakovi, izbjegavajte vjenčanja kada je Venera retrogradna između 5. listopada i 16. studenog.

Posao

U prvim mjesecima mogli biste naići na niz iskušenja. To nije slučajno jer višestruke prilike mogu ometati ostvarenje stvarnog cilja kojem težite. Ako ste zaokupljeni poslom, budite vrlo pažljivi. Držite oči dobro otvorene i ne oslanjajte se na prečace. Ove godine ćete morati igrati u timu i morat ćete igrati vrlo vješto. To će vam omogućiti napredovanje. Surađivat ćete s ljudima kojima vjerujete i dijelit ćete pobjede. Ovo će biti odlično vrijeme za testiranje kolega i odnosa s njima. Mnoge stvari će izaći na površinu. Neke od njih su ugodne a neke će biti izrazito neugodne. Sve je u redu, važno je postići željene rezultate.

Sredina i druga polovica 2018. godine bit će puno mirnije vrijeme ako se usredotočite na posao. To znači da se osnove trebaju razvijati u prvoj polovici godine. Kasnije će biti teško posvetiti se temeljnim pitanjima. Ako vodite vlastiti posao, budite kreativni. Pričekajte pravi trenutak i uložite trud u postizanje realnog rezultata. Traže se specifična, brza i precizna rješenja. Na taj ćete način dobiti priliku za daljnji razvoj.

Financije

Već ćete tijekom prvih mjeseci vidjeti mnogo obećavajućih prilika. Na mnoge će načine te situacije biti rezultat vaših prethodnih uspjeha, odnosno stvari o kojima još uvijek nemate pojma. Nemojte žuriti jer vas kasnije čeka niz zanimljivih i velikih projekata. Izbjegnite nepotrebno i pretjerano trošenje.

Smanjite pretjerane nalete velikodušnosti. Drugim riječima, onemogućite pristup novčaniku. Ne samo sebi već i drugima. Izbjegnite posuđivanje novca. Ako trošite sredstva na odgovarajući način, uštedjet ćete ogromna sredstva koja ćete uložiti u kreativne ideje. Nemojte se fokusirati samo na jedan posao. Kreativnost mora ići ruku pod ruku s vašim prodajnim sposobnostima, a tada ćete moći postići odlične rezultate. Sredinom godine se možete naći u teškoj poziciji. Ako se to dogodi, možete biti sigurni da će vam voljeni pomoći. Nemojte zloupotrijebiti njihovo povjerenje.

Zdravlje

Škorpioni mrze odlaziti liječniku ali ove godine nećete imati drugog izbora. Nemojte se bojati, neće biti ništa strašno. Kronične bolesti mogu samo malo eskalirati. Čak i ako se možete nositi s grloboljom, kada se pojave potencijalno ozbiljni problemi sa zubima bilo bi bolje da ih ne liječite sami. Otiđite stomatologu jer u ovoj fazi problemi neće biti tako značajni. Mogu se brzo riješiti uz minimalnu nelagodu. Bavite se sobom i svojim emocijama jer će vas organizam izdati onda kada vam to najmanje treba.

Može očekivati ​​još jedno iznenađenje. Ako do sada niste prakticirali siguran seks, sreća stvarno neće biti na vašoj strani. Drugim riječima, nikada, ni pod kojim okolnostima ne možete zaboraviti poduzeti mjere zaštite, inače ćete si stvoriti nepotrebne probleme. Ove godine mnogi očekuju prinovu. Ne biste se trebali bojati problema, trudnoća će ići dobro, bez ikakvih komplikacija.

Merkur ima jednostavan savjet za vas: nemojte biti kakvi inače jeste, budite bolji.

Strijelac

Ljubav

Strijelci brzo pronalaze partnere i rado pitaju ljude da se nađu s njima. Mogu se zavarati i pomisliti da su to prijateljska druženja. Svatko s kim se nađete će vas vjerojatno promatrati kao potencijalnog partnera pa se nemojte zavaravati. Suočite se s tim da ste privlačni mnogima a i oni vama.

Mars vlada vašim ljubavnim područjem i pruža vam živopisan ljubavni život. Čista toplina Marsa stvorit će vruće romanse i zabavan ljubavni život. Vjerojatno ćete uživati ​​u druženju i susretanju novih ljudi, iako vas više zabavlja potjera i osvajanje od ozbiljne veze. Za vas je sasvim dovoljna uloga udvarača. Na taj način možete živjeti godinama prije nego odlučite nekome pokloniti svoje srce.

Uran će dati posljednji poticaj za promjenu a potom će se vratiti kasnije tijekom godine. Ovo počinje u svibnju i završava studenom, i lakše ćete se nositi s ljubavnim životom. Možda će se netko vratiti u vaš život i ponovno vam postati važan.

Venera potiče nježnu ljubav od 7. ožujka do 1. travnja. Za to vrijeme budite sretni i zaboravite na nesigurnost sa suprotnim spolom. Suočite se s ljubavnim životom kao odrasla osoba. Budite ljubazni i pažljivi, i to će vam olakšavati povezivanje s drugima. U ovom ćete se trenutku sviđati drugima i trebate uživati u tome.

Od 21. ožujka do 21. travnja Sunce vam daje snagu i energiju za uživanje u ljubavi.

Mladi Mjesec 16. travnja je trenutak za ljubav. Obratite pozornost na sve osobe koje susrećete oko tog datuma.

Jednom kad odlučite s nekim krenuti ozbiljno, to može biti netko tko je intelektualan i pričljiv. Možda ćete se osjećati zarobljeno s jednom osobom i nećete znati koji put trebate odabrati. Strijelci vole prepustiti vodstvo partneru koji ih voli. Znat ćete kojim putem krenuti kada se prepustite.

Ove godine vladajući planet Jupiter će po prvi put u dvanaest godina stići kući u Strijelca i to će biti početak dobre faze. Optimizam i poticaj koji ćete primiti prožimat će vaš život i učinit će sve odnose boljima.

Od 24. travnja do 19. svibnja Venera će donijeti ljubav i ljepotu u brak ili bliske odnose. Sada ćete biti vrlo sretni s partnerom i vidjet ćete ga u dobrom svjetlu. Čak biste na trenutak mogli previdjeti nedostatke i vidjeti unutarnju ljepotu ili snagu. Ovo je dobar trenutak za ulazak u brak ili ozbiljnu vezu.

Mladi Mjesec u vašem partnerskom području 13. lipnja će biti početak nečeg novog. Ako ste u ozbiljnoj vezi ili braku, onda ćete to vidjeti kao početnu točku za jačanje osjećaja. Ako ste sami i tražite partnera, sada možete pronaći nekoga posebnog. Osobe koje vas upoznaju oko tog datuma bit će vam važne najmanje mjesec dana, a možda i više. Prvi tjedan nakon Mladog Mjeseca je kao razdoblje inkubacije a ono što se sada dogodi, bit će vam još dugo važno.

Merkur ima mnogo toga za reći o vašem braku i ozbiljnoj vezi. Slijede njegova tri retrogradna razdoblja: od 23. ožujka do 15. travnja, između 26. srpnja i 19. kolovoza i od 17. studenog do 6. prosinca 2018. godine.

Ta razdoblja iskoristite da procijenite svoje odnose s drugima. Retrogradno kretanje Merkura je razdoblje usporavanja i ponovnog procjenjivanja. Mnogi brakovi jačaju i rastu kroz samoispitivanje.

Posao

Mogli biste se odlučiti za novi smjer u karijeri ili će vaša poduzeća postići značajan napredak. Morat ćete biti spremni na činjenicu da se neće sve riješiti na vrijeme. Za vas je ovo godina uspona i padova. Padovi bi mogli značiti samo privremeno zaustavljanje, ne i nešto kritično. Naoružajte se strpljenjem i željom za radom. Posve je moguće da ćete morati započinjati isti projekt nekoliko puta. Ako želite dobiti istaknutu poziciju, morat ćete to učiniti. S druge strane, ovo razdoblje neće biti sve dosadno. Više ćete pobjeđivati nego što ćete gubiti, a vaše pobjede čak mogu biti epske. U tom smislu, najvažnije je ukloniti aspekt sebičnosti, budući da narcizam lako može uništiti sve vaše planove. Saberite se i budite skromniji.

Do sredine godine će se mnogi temeljni procesi vezani uz vašu karijeru ili poslovanje stabilizirati i tako ćete moći više vremena posvetiti obitelji i sebi. Nemojte previše trošiti. U određenim trenucima, morat ćete uložiti sredstva u nove projekte. Nemojte zanemariti pomoć kolega ako se potreba za tim pojavi. U svakom slučaju, bilo bi bolje da sada radite kao tim jer to će vam dati prednosti koje bi mogle postati izuzetno važne ako ne sada, onda u budućnosti. Ljudi kojima možete vjerovati zaslužuju posebnu pozornost. Pomognite drugima da krenu naprijed a oni će vam sigurno pomoći u određenom trenutku. Istodobno, ne biste trebali biti previše štedljivi. Upravo sada, sredina bi bila idealna strategija za vas: umjerena potrošnja i štednja. Važno je kretati se unaprijed određenom putanjom. Ne dopustite manje uspješnim ljudima da vas odvraćaju ili utječu na vašu odluku.

Financije

Čeka vas izuzetno dinamična godina. Uspjesi u poslu i financijski bonusi bit će isprepleteni s razdobljima depresije i potpunim nedostatkom motivacije. Naravno, sve će to utjecati na vašu sposobnost rada. Prvi savjet vaših nebeskih pokrovitelja je: nemojte sumnjati i pretjerivati. Pogotovo jer će, u većini slučajeva, to biti ideje koje nemaju osnovu u stvarnosti. S druge strane, sredinom godine i kasnije, mogli biste razviti deluzije koje će dovesti do financijske propasti. Iako to neće biti tako strašno da će izazvati suze, morat ćete se odreći mnogih stvari koje želite. Obratite pažnju na svoje želje.

Apsolutno si ne možete dopustiti sumanuto trošenje novca. Noćni klubovi, zabava s prijateljima, kvalitetan odmor… Sve to je dobro, naravno, ali ne sada. Opustite se na drugačiji način! Na primjer, otputujte u prirodu, opustite se uz logorsku vatru na obali jezera. Ako vam to čini čudno, Merkur pokazuje da imate ozbiljnih problema s percepcijom. To bi moglo biti zbog pretjeranog umora na poslu. Moglo bi biti niz preduvjeta ali ih nećete shvatiti bez pažljive analize. Moći ćete se odmaknuti od svega, uštedjeti novac i puno toga naučiti. Sada biste trebali izbjeći pokretanje vlastitog posla. Pogotovo s prijateljima. Previše vanjskih čimbenika radi protiv vas. Jednostavno nećete moći postići željene ciljeve i bit ćete razočarani. Najbolje bi bilo držati se sredine – raditi iz užitka a u slobodno vrijeme raditi nešto drugo, po mogućnosti nešto kreativno.

Zdravlje

Neće se suočiti s problemima ako izbjegnete dvije stvari: pretjeran rad i pretjerane emocionalne reakcije. Sve bi trebalo biti u razumnim granicama. Dobar odmor vam neće naškoditi, dok će prekovremeni rad biti izvor problema u obitelji, braku i zdravlju. Rezultat će biti slabost koja će vrlo brzo postati niz kroničnih bolesti s kojima ćete se izuzetno teško boriti. Merkur je na vašoj strani, a to znači da ćete primjenom osnovnih pravila osobne sigurnosti sve ovo moći izbjeći. Morate paziti na oštre predmete koji mogu prouzročiti ozljede.

Drugi dio godine će biti mnogo smireniji od prvog, i opet će donijeti određene prilagodbe. Nitko vjerojatno neće namjerno stvoriti situaciju koja može biti rizik za zdravlje. Međutim, okolnosti neće uvijek biti na vašoj strani pa bi vam bilo bolje izbjegavati izlazak na hladnoću bez prikladne odjeće. Lagani povjetarac lako bi mogao biti dovoljan za pad imuniteta, mada ove godine nećete imati problema. Zato pažljivo brinite o sebi kako ne biste postali izvor potencijalne opasnosti za zdravlje. Nažalost, definitivno ćete se suočiti sa situacijama u kojima će se netko iz vašeg kućanstva razboljeti. Tijekom tog perioda najbolje je ostati daleko od kuće. Srećom, ovo razdoblje neće dugo trajati.

Jarac

Ljubav

Uživat ćete u izlascima i tražit ćete nekoga za ljubav. Nećete žuriti i na kraju biste mogli godinama čekati prije nego što povučete ozbiljan potez. Nema pritiska da pronađete ljubav jer će se to jedan dan jednostavno dogoditi. Izlazite s ljudima s kojima se dobro osjećate. Ako ste u vezi, ljubav će biti stabilna do svibnja kada može doći do potresa.

Venera vlada vašim područjem za upoznavanje i ove godine će kao i obično donijeti ljubav, ali sada je u pitanju druga energija koja će vas potaknuti da potražite nekoga. Retrogradno kretanje Venere će biti vrijeme za ponovno procjenjivanje ljubavnog života. Ako ste sami i upoznajte nekoga u ovom trenutku, pričekajte dok Venera ne krene naprijed. Ako ste u braku, ponovno se mogu pojaviti stari problemi. I ovo će proći. Suočite se sa svime i krenite naprijed.

Venera će ući u vašu zonu ljubavi od 1. travnja do 25. svibnja, što će ovaj period učiniti dobrim za ljubav i romantiku. Zaljubljivanje će u ovom razdoblju biti važna tema.

Od 21. travnja do 22. svibnja bit ćete sretni i željet ćete upoznati nove ljude. Bit ćete skloniji ići van i upijati energiju Sunca.

U svibnju Uran potiče romantiku i odjednom se možete naći u vezi. I to kada najmanje očekujete. Možda ćete nekoga vidjeti u novom svjetlu ili ćete početi izlaziti s nekim tko vam je bio prijatelj. Ova nova osoba također može biti netko koga u prošlosti nikada niste smatrali materijalom za brak. Od sada možete očekivati neočekivano.

Kada se pojave velike odluke, poput onih o zajedničkom životu ili braku, za vas to može biti uznemirujuće. Jednostavno se nikako nećete moći odlučiti što učiniti. Dilema je vaša, ne partnerova. Uzmite si vremena prije nego što donesete odluku. Mladi Mjeseca je odlično vrijeme za razvijanje odnosa i nove ljubavi. Vlada vašom partnerskom zonom i uvijek će utjecati na partnerstvo i brak.

Od 20. svibnja do 14. lipnja traje razdoblje ljubavi i zajedničkog života. Ovo je dobro vrijeme za vjenčanje ili početak zajedničkog života. Možda niste spremni za takvu promjenu ali će se ta pitanja vjerojatno otvoriti. Svake godine Venera prolazi kroz ovo područje vašeg života. Nećete se zaljubiti svake godine, ali ćete imati neko vrijeme za ljubav.

Sunce potiče zaljubljene parove od 21. lipnja do 22. srpnja. Ako ste u braku, vaš odnos će procvjetati u ovom trenutku. Bit će to vrijeme koje biste trebali provesti zajedno.

Prva Mjesečeva pomrčina 27. siječnja će biti vrijeme kada trebamo pustiti da se sve odvija svojim tokom. Ovo nije dan za promjene.

Druga mjesečeva pomrčina 13. srpnja događa se u vašem području odnosa i donosi nekoliko mračnih dana. Dajte si dovoljno vremena za velike promjene i nemojte donositi brzoplete odluke.

Venera je retrogradna od 5. listopada do 16. studenog i sada nije dobro vrijeme za ulazak u brak ili vezu. Dobro sagledajte odnose u kojima se nalazite. Možda je dobra odluka dopustiti da se ljubavi završi kako bi vaše srce moglo krenuti dalje.

Posao

Početkom godine možda neće osjećati osobitu stabilnost u području osobnog razvoja i razvoja karijere. Ne biste trebali ništa poduzimati, pogotovo ništa veliko. Samo pričekajte i sve će se stabilizirati. Shvatit ćete što trebate napraviti. To će vam omogućiti usmjeravanje energije u brzo postizanje željenih rezultata. A postoji još jedan vrlo važan aspekt – sada se ne možete kladiti u posao ni pod kojim okolnostima. Naravno, ovo se odnosi samo na Jarčeve koji još nemaju vlastitu tvrtku ali žele pokrenuti vlastiti posao. Znajte da vas Merkur definitivno neće moći zaštititi od utjecaja Tamnog Mjeseca, to jest, jednostavno možete izgubiti novac, a još važnije, motivaciju. Planirate sve što je potrebno samo realizaciju ostavite za kasnije.

Možete očekivati ​​povećane financijske troškove, ali to ne mora imati nikakav utjecaj na karijeru.

Djelujte brzo i pravovremeno, rješavajte financijske probleme a na poslu nemojte brinuti. Na poslu morate raditi.

Ako imate priliku, preuzmite na sebe više obaveza. Jarčevi koji imaju svoje poslovanje, ne bi trebali žuriti.

Nemojte se pouzdati u ljude kojima ne vjerujete.

Financije

U prvim mjesecima ne možete ni razmišljati o financijskoj stabilnosti. Međutim, taj aspekt ne bi se trebao shvatiti u negativnom smislu. U stvarnosti ćete samo trebati vremena da se odlučite za ono što želite i vidite koje su vaše prilike. Ako odjednom odlučite ući u posao, situacija se možda neće odviti onako kako želite. Ostanite mirni, čak i ako vam se čini da se sve savršeno odvija. Ako provedete više vremena sa svojom obitelji, to će vam omogućiti da značajno poboljšate svoje financijsko stanje. Vjerojatno tada nećete pogriješiti.

Žene mogu očekivati ​​povećanje troškova. To može biti povezano s prinovom ili s nekim izvanrednim situacijama (ne brinite, ništa kritično). Djeca također mogu zahtijevati dodatne financijske izdatke. To bi moglo biti za školu ili fakultet. Ako odlučite biti okrutni i poručite djeci da se sama snađu, svijet će odgovoriti na vašu okrutnost sa snažnim i neočekivanim udarcem na vaš novčanik.

Planirajte odmor krajem godine. U jesen ćete biti financijski jači i imat ćete stabilnost koju želite. Trebate samo poslušati savjete zvijezda.

Zdravlje

Možete očekivati ​​eskalaciju kroničnih problema. Gastrointestinalni trakt, srce i zglobovi bit će izloženi riziku. Ako povremeno imate takve probleme, sada trebate osobito dobro paziti na sebe. Ipak, ne biste se trebali bojati. Zvijezde ne predviđaju značajne probleme. Veća je vjerojatnost da će imati ​​manje poteškoće. Ako imate priliku za preventivno liječenje neke bolesti kojoj ste skloni (čak i samo potencijalno), učinite to! U protivnom, oko sredine godine i kasnije nećete moći ići na godišnji odmor zbog svojih problema. I trebate odmor. Vaša emocionalna stabilnost bit će ključ za izbjegavanje zdravstvenih problema u budućnosti.

Obiteljski problemi bi mogli biti razlog za zdravstvene probleme. Upravo zbog toga ne smijete ništa prepustiti slučaju. Rješavajte probleme što je brže moguće i ne nemojte na agresiju reagirati agresijom jer bi to bilo stvarno loše. Prije svega, stvorite odgovarajuću atmosferu kod kuće. Drugo, idite na godišnji odmor. Najbolje bi bilo da odete negdje u planine.

Vodenjak

Ljubav

Možete puno razgovarati o izlascima i odgovarati se od romantike. Slušajte osobu s kojom ste izašli i vaša večer će duže potrajati. Pazite na izlaske koji će se odigrati kada Merkur bude retrogradan jer će vam tada biti teže. Skupite hrabrost i pozovite van nekoga tko vam se već neko vrijeme sviđa.

Vjerojatno ćete se susresti s nekim posebnim od 25. travnja do 20. svibnja i u danima od 22. do 21. lipnja jer su to sretni dani za ljubav. Budite otvoreni za upoznavanje novih ljudi. Izlazak s nekim može biti izazov ali izlazak u grupi može smanjiti napetosti. Ako upoznate nekoga tko vas zanima, uvijek možete sljedeći put izaći samo s tom osobom.

Sunce ulazi u područje nove ljubavi i romantike 22. svibnja i osvjetljava vaš ljubavni život do 21. lipnja. Pojavit će se intenzivna energija koja vam donosi ljubav. Vjerojatno ćete biti vrlo sretni i naći ćete mnogo zajedničkih tema. Ako ste sami, dobro otvorite oči! Mogli biste nekoga upoznati u slobodno vrijeme.

Od 30. svibnja do 13. lipnja imate priliku pronaći ljubav. Vježbajte svoje komunikacijske vještine jer će vam dobro doći. Nove ljude koje susretnete privući ćete kroz razgovor, šale i zajedničke interese.

Mladi Mjesec 13. lipnja nalazi se u vašoj ljubavnoj zoni i pružit će vam novi pogled na ljubav. Iskoristite ovu priliku i pustite da se emocije prirodno razvijaju.

Do 8. studenog vaš će ljubavni život dobiti poticaj kada se Jupiter pridruži zabavi. Očekujte romantične avanture. Ovo će zabavno razdoblje trajati do 2019. godine i idealno je vrijeme za sve koji traže ljubav. Ako ste u braku, onda će ova energija donijeti uzbuđenje i mogućnosti za jačanje ljubavi.

Iskrenost je za vas najvažnija. Čak je i ružna istina bolja od laži. U brak ćete ući iz ljubavi kada pronađete pravog partnera.

Pomrčina Mjeseca 31. siječnja postavit će pozornicu za ponovno razmatranje partnerstava. Brakovi mogu biti stresni ali imate priliku ponovno razmisliti o razlozima zbog kojih ste ušli u brak. Nemojte se ništa zahtijevati jer to neće funkcionirati. Naučite cijeniti partnera i sve što čini za vas. Nemojte ga uzimati zdravo za gotovo.

Od 23. srpnja do 24. kolovoza u fokusu je vaš brak ili partnerstvo. Provedite vrijeme zajedno i stvorite lijepu povezanost.

Pomrčina Sunca u vašoj zoni partnerstva 11. kolovoza je siguran znak da možete ponovno razmišljati o ljubavi. Ovaj poseban dan je početak nečeg izuzetnog. Ta će osoba trebati vašu pozornost i vi ćete ju rado dati. Obratite pažnju i uskoro ćete naći osobu s kojom ćete dijeliti život. Ovo je pozitivna energija koja će trajati oko šest mjeseci.

Čekaju vas tri solarne pomrčine ove godine 15. veljače, 13. srpnja i 11. kolovoza. Imat ćete dojam da su se nad vašu ljubav nadvili tamni oblaci. Ti trenuci vjerojatno neće dugo trajati ali mogu signalizirati početak napetog razdoblja u braku ili drugim odnosima. Ne možete biti zaljubljeni cijelo vrijeme i postoje dani koji su bolji za ljubav od drugih. Prihvatite te dane u tišini i ne planirate velike romantične događaje.

Izbjegavajte ulaženje u rasprave između 23. ožujka i 15. travnja, te od 26. srpnja do 19. kolovoza i između 17. studenog i 2. prosinca 2018. Nemojte potpisivati ​​ugovore ni ulaziti u brak. Nemojte ni potpisivati razvod. Pričekajte da prođu ovi izazovni trenuci. Kada se raščisti konfuzija u glavi, vidjet ćete izlaz.

Nemojte se obvezati, zaposliti se ili vjenčati između 5. listopada i 16. studenog jer su to loši dani za početke.

Posao

Definitivno ćete moći ostvariti svoje ambicije. Znate raditi i dobiti ono što želite fokusiranim i upornim radom. Ovo je izvrsna kvaliteta koja će vam uvijek dobro doći. Ne morate previše raditi jer ćete umjesto nove pozicije dobiti živčani slom. Zapamtite da niste svemoćni. To znači da, kada imate izbor, stvarno trebate nešto odabrati jer ne možete trčati za dvije stvari istovremeno. Usredotočite se na područje koje vam se čini najvažnije.

U određenim razdobljima godine morat ćete dodatno pripaziti na novac. Prvo, to neće trajati dugo. I drugo, ova lekcija vam je zbilja potrebna. Nećete to odmah razumjeti. Ponekad je jednostavnije i pravilnije samo raditi oslanjajući se na vlastite instinkte ili znanja. Ne biste se trebali bojati napretka i poteškoća.

Ovo će biti odlično vrijeme za one koji su spremni krenuti naprijed, bez obzira na sve. Prošlo je vrijeme za eksperimente.

Sada imate stabilnost i povjerenje u vlastite sposobnosti. Morate biti spremni na sve.

Financije

Za vas je ovo godina stabilnog napretka. Prva polovica godine bit će bogata raznim mogućnostima. Sami ćete odrediti sve nijanse bez posebnog napora. Vjerojatno će netko vama blizak morati posuditi novac od vas. Niste tip osobe koja bi nekoga ostavila na cjedilu. Nećete tako skoro dobiti taj novac a kada imate specifične planove, trebat će vam što prije. Takva prilika se neće uskoro ponoviti i morat ćete izabrati što učiniti. U određenom trenutku ima smisla razmisliti o strogoj štednji. Ova je privremena mjera uistinu neophodna jer će vam omogućiti značajnu zaradu u bliskoj budućnosti.

Još jedan aspekt koji će vam biti važan odnosi se na vaš stav prema životu. Razmislite o činjenici da nitko neće imati koristi od vaše patnje. Nećete moći raditi svoj posao i izgubit ćete novac. To se odnosi na Vodenjake koji vode posao jer si apsolutno ne mogu priuštiti ostavljanje stvari bez nadzora. Kada najgore prođe, možete otići na pravi odmor. Strategija je u svemu vrlo važna. Neki muški Vodenjaci će potrošiti dosta novca na nekoga koga vole. Ne brinite, nećete požaliti.

Zdravlje

Ove godine ćete biti najsnažniji znak. Nijedna životna nesigurnost vas neće izbaciti iz ravnoteže. Naravno, uvijek postoje oni koji se vole poigravati svojim zdravljem. Mogli biste riskirati, neprestano testirati snage, pogoršati kronične probleme, izazvati nove ozljede koja će zauzvrat dovesti do dugotrajnih bolesti. Naravno, to je sve samo jedna od mogućnosti. Možete raditi dan i noć, i značajno poboljšati svoju financijsku situaciju. Međutim, to može dovesti do pogoršanja kroničnog gastritisa koji se lako može pretvoriti u čir.

Neke od vas će mučiti nesanica. Pojavit će se vrlo spontano, a na prvi pogled za nju neće biti razloga. Ako uspijete usporiti i razmisliti, vidjet ćete da postoji razlog. Uzrok bi trebao biti eliminiran do proljeća, inače će se stanje pogoršati. Ove godine šetnje mogu postati lijek. Idite u prirodu i dopustite joj da vas liječi.

Ribe

Ljubav

Od 20. svibnja do 14. lipnja Venera će donijeti atraktivnu energiju. Ovo je vrijeme da se upoznate s novom ljubavlju ili obnovite staru. Izaberite dobre ljude. Ovo je vrijeme za vjeru u ljubav. Otvorite srce i pustite da vam ljubav dođe.

Od 21. lipnja je dobro vrijeme za izlazak s nekim posebnim. Upoznajte se s nekim i odvažite se učiniti prvi korak.

Pomrčina Sunca 13. srpnja donosi novi početak ili novu ljubav. Ta će planetarna energija pružiti šansu za kratki susret s osobom koja može ili ne mora biti ono što tražite.

Od 24. kolovoza ćete fokus usmjeriti na brak. Ako niste zainteresirani za brak, opuštajte se i provedite vrijeme sa ljubavlju svog života.

Lijepa Venera donosi sretna vremena od 11. do 25. srpnja. Od 26. srpnja do 7. kolovoza veze mogu postati napete. Nije ništa strašno i brzo će proći. Energija dolazi u ciklusima i na kraju će se stvari poboljšati.

Mladi Mjesec u Djevici 9. rujna nudi početak za nešto čudesno. Dajte partneru poštovanje i vrijeme koje zaslužuje.

Od 7. do 23. rujna je najbolje vrijeme za razgovor o odnosu i planiranje budućnosti. Udovoljit ćete partnerovim mislima i željama. Moglo bi se dogoditi da odlučite ozakoniti vezu ili postati par.

Pripazite na svoje riječi jer imaju moć povrijediti partnera. Svaka ljubav prolazi kroz različite faze. Obratite pozornost na partnera. Ako ste sami, izbjegavajte izlaske na slijepo.

Pripazite na tri razdoblja retrogradnog Merkura: od 23. ožujka do 15. travnja, između 26. srpnja i 19. kolovoza, i od 17. studenog do 6. prosinca. Pažljivo koristite riječi kako biste izrazili svoju ljubav. Budite u kontaktu sa svojim partnerom nekoliko puta dnevno.

Posao

Ova godina je iznimno obećavajuća. Prije svega, uočit ćete nove mogućnosti. Ovo je važno jer ste već dugo zaglavljeni na jednom mjestu i ne vidite kako naprijed. Možete pronaći kreativno ispunjenje a to je izvrsna prilika za novi poslovni smjer. Tu postoji i nekoliko opasnosti. Morate biti vrlo pažljivi s rođacima jer bi u određenom trenutku mogli ugroziti vašu karijeru. Naravno, ovo neće biti netko kome inače vjerujete. Nemojte se bojati velikih troškova. Ako ih smatrate nužnim, morate upravo to i učiniti. Sumnja će vas učiniti slabijima i ranjivijima.

Mnoge Ribe će poželjeti ozbiljnu vezu i odjednom će osjetiti čežnju za obitelji. Godina će biti posebno dobra za ovo. Ali, kako bi odluka o obitelji utjecala na vaš profesionalni razvoj? Na najizravniji način! Povećat će se kapacitet za rad. Djelomično zato što morate zaraditi više a djelomično jer ćete ostati dobro raspoloženi. Ono što će se u početku činiti kao posao sa strane s vremenom može postati hobi, a kasnije i posao kojim ćete zarađivati za život. Stoga se ne biste trebali bojati mogućnosti. Pokušajte sve što možete pokušati jer ovo je vaš život i jedini određujete njegov smjer.

Financije

Vaši kreativni planovi će sigurno postati stvarnost. Ako ne vodite vlastiti posao, imat ćete odlične odnose s menadžmentom i možete očekivati ​​koristi od toga. Oni koji imaju vlastiti posao mogu postaviti ljestvicu što je više moguće, ali moraju se postupno kretati prema svojim ciljevima. Naravno, takva strategija je upravo ono čemu ste skloni. Budite pažljivi jer biste mogli završiti u nekom riskantnom pothvatu. Pokušajte što prije i bezbolnije izaći iz te zavrzlame.

Zanimljivo je da će se Ribe iznenada (ili ne tako iznenada) odlučiti osnovati obitelj što će imati najizravniji utjecaj na njihove novčanike. Najvažnije je da će promjene biti pozitivne pa se ni u kojem slučaju ne biste trebali bojati svojih osjećaja. Oni u braku će se morati truditi i zajedno raditi na poboljšanju budžeta. Vjerojatno ćete doći do zaključka da supružnici trebaju biti jednaki, a njihov doprinos obitelji mora biti uravnotežen.

Zdravlje

Početkom godine mnoge Ribe mogu patiti od glavobolje. U svim fazama života Ribe se odlikuju povećanom razinom altruizma i čovječnosti. To bi sada moglo postati problem jer težnjom da činite ono što je najbolje za druge, lako možete učiniti ono što je najgore za vas. Propustit ćete nešto važno, neku vrstu signala koji će zapravo biti znak ozbiljnog unutarnjeg problema. Upravo zbog toga biste sebi trebali dati više slobode. Na kraju dana, to će vam omogućiti i značajno poboljšanje sposobnosti za rad.

Posebna napomena se odnosi na svakodnevni odmor. Prije spavanja ne zaboravite isključiti računalo i druge uređaje. Zvukovi često mogu uzrokovati stres i, iako ih ne slušamo, imaju značajan učinak na nas. Ne dopuštaju da se mozak dobro opusti tijekom spavanja. Ove godine biste mogli naići na probleme s prekomjernom težinom. Kontrolirate svoje želje i tada ćete moći izbjeći cijeli popis potencijalnih problema. Moguća je pojava alergija, iako vaš znak nije sklon takvim problemima. Da biste to izbjegli, trudite se pravovremeno uzimati vitamine.

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads