Što nam Feng Shui poručuje za jačanje ljubavi

Feng shui vam može pomoći u različitim aspektima života, a ljubav je samo jedan od njih. U mjesecu ljubavi važno je posložiti samo nekoliko sitnica i vaša će duša opet prodisati energijom ljubavi. Priznajte da nema ljepšeg osjećaja od širenja i davanja ljubavi. A sve ono što vam se vraća neprocjenjivo je.

Za one u paru…

Krenite od vaše spavaće sobe. Najpoželjnija je opcija da krevet bude uzglavljem naslonjen na zid s kojeg se vide ulazna vrata, da nije točno nasuprot vratima, i da se sa tri strane može nesmetano prolaziti. Zašto je to važno? Ukoliko je krevet sa dvije strane naslonjen na zid vlada neravnopravnost među partnerima, a ukoliko ste samac i imate tako položen krevet, možete slati indirektnu poruku da ne želite da druga osoba uđe u vaš život.

Evo još nekoliko stvari važnih za spavaću sobu: 

  • U spavaćoj sobi, zbog romantike, ali i zbog kvalitete sna, nije poželjno koristiti TV i kompjuter.

 

  • Obratite pažnju i na to kakve slike ili skulpture imate u spavaćoj sobi jer, poželjno je da su mirne i senzualne.

 

  • Nemojte pretjerivati s jakim bojama. Neka vaš izbor za spavaću sobu ipak budu nježni pastelni tonovi. A koji točno? To će pak ovisiti o kompasnoj zoni u kojoj se ona nalazi.

Spavaća soba je mjesto za odmor i za intimu, i premaFeng Shui pravilima nije mjesto za slike roditelja ili djece, za njihove male umjetničke unikate ili pak igračke. Za njih bi ipak trebala postojati neka druga mjesta u vašem domu.

U jugozapadnom dijelu spavaće sobe, ali i u dnevnom boravku postavite zajedničku sliku na kojoj ste sretni i zaljubljeni. Uz nju možete staviti i neke predmete u paru, skulptura zaljubljog muškarca i žene, ili dvije mandarinske patke – one su, na primjer, simbol vjernosti i idealne su za ovaj dio vašeg doma. Važno je da su predmeti u paru i da su simbolika ljubavi i zajedništva. Zašto baš jugozapad? Iz razloga što je u Feng Shui-ju svaka zona povezana s određenim aspektom u životu. Tako je jugozapad povezan s ljubavlju, odnosima, zajedništvom i brakom.

U Feng Shui-ju svaka je zona povezana s određenim aspektom u životu. Tako je jugozapad povezan s ljubavlju, odnosima, zajedništvom i brakom.

Kakve slike, fotografije, motivi prevladavaju u vašem domu?

Provjerite imate li slike, motive, fotografije ili skulpture osoba koje su same i tužne. Ukoliko imate takve slike ili predmete, a želite vezu ili poboljšanje veze / braka, razmislite zašto imate takve predmete i kada ste spremni zamijenite ih sa slikama i motivima sretnih osoba u paru. Ono čime ćete se okružiti u prostoru, to ćete i privlačiti u životu.

I još nešto: Nemojte pretjerivati ni u dekoriranju! Sjetite se Parižanki koje uvijek kažu da je manje – više.

Za samce…

Pravila za samce su ista – postavite u jugozapadnom dijelu spavaće sobe i jugozapadnom dijelu dnevnog boravka simbole ljubavi i jako je važno da su u paru – možda dva srca, ili također skulpturu zaljubljenog muškarca i žene, ili nešto slično a što vama osobno predstavlja ljubav. Također, u ormaru i nekim ladicama u dnevnom boravku oslobodite prostor. Time simbolički šaljete poruku da ste spremni da vam druga osoba uđe u život i da za nju ima mjesta u vašem domu. Ukoliko vam je sve pretrpano, energetski šaljete poruku nema mjesta za novo u vašem životu. I ne zaboravite, uvijek ostavite sa tri strane kreveta dovoljno prostora da se može proći. Nikada ne znate kada će vas Amor ‘pogoditi’!

Valentinovo…

Na samo Valentinovo važno je zapamtiti ovih nekoliko stvari:

  • Stavite u vazu dva ista cvijeta – recimo dvije ruže.

 

  • Poklonite nešto u paru.

 

  • Postavite zajedničku sliku ili sliku na dva srca, dva labuda ili slično, kao desktop temu na vašem kompjuteru

 

Ono čime ćete se okružiti u prostoru, to ćete i privlačiti u životu.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads