Nova trgovina i nova kolekcija nakita Ive Viljevac

“Ne dajte se sputavati, budite odvažni i ne priznajte ograničenja u ljubavi, poslu ili bilo kojem segmentu života.” Poruka je to iz „Infinite Ring“ kolekcije nakita iz ruku mlade, ali već afirmirane dizajnerice koja je svojim minimalističkim stilom osvojila brojne poklonike jednostavnog  i elegantnog nakita. Novi komadi, izrađeni ručno od srebra i srebra s pozlatom, donose i neke novitete. Tako je po prvi put, ulogu glavnog motiva kolekcije preuzelo prstenje.

Predstavljanje kolekcije srebrnog nakita „Infinite Ring“ obilježit će i otvorenje trgovine u samom središtu metropole.

 

Okosnicu kolekcije čine dvije srebrne niti koje se međusobno isprepliću u beskonačan krug bez početka i kraja. To ujedno predstavlja simboliku svega onog neograničenog u nama. Od prstena kao glavnog motiva izrađene su i naušnice, ogrlice i narukvice. Posebno se ponosimo što se u kolekciji za svakoga može pronaći ponešto. Od osnovnih komada za one koji vole jednostavnost do nakita s poludragim kamenjem u raznim bojama za one odvažnije.“ Poruka je ovo mlađe i uspješne dizajnerice nakita Ive Viljevac.

Iako je nova kolekcija već dostupna putem Iva Viljevac Fashion Jewelry online shop-a na www.ivaviljevac.com, najveće iznenađenje tek slijedi. Centar Zagreba uskoro tako dobiva prvo prodajno mjesto na kojem će se ekskluzivno moći pronaći dio nakita iz „Infinite Ring“ kolekcije. Osim pokojeg modnog savjeta prve kupce, najavljuje dizajnerica,  očekuju i darovi.

Cilj nam je na licu mjesta pomoći kupcima izabrati kombinaciju koja će im najbolje pristajati. Iako će prsten, ogrlica i narukvica izgledati odlično i elegantno sami za sebe, predlažemo slojevitost te kombiniranje srebra s roza i žutom pozlatom. A za one koji prvi prijeđu naš prag pripremili smo i poklone kojima neće moći odoljeti“. 

Foto: Karmen Poznić

Make up: Karlo Rusan

Model: Angela Blaće

OPI by I.O., Ivana Omerović

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads