Japanke – novi modeli omiljene ljetne obuće

More, sunce, sol u kosi, zalasci sunca i druženje u omiljenom društvu, sve nas to podsjeća na ljeto i trenutke opuštanja. Neopterećeni i slobodni uživamo u dragocjenim trenucima godišnjeg odmora i jedva čekamo da se iz gradske vreve uputimo prema Jadranu. A obuća u kojoj provedemo najveći dio ljeta upravo su bezvremenske japanke. One, što se nas tiče, nikada neće izaći iz mode

Havaianas

Havaianas je pripremo nove modele, šarene, razigrane i vesele, koje se bez problema uklapaju u svaki ljetni stayling. Udobne i lagane i šik, najbolji su izbor gdje god se našli ovog ljeta.

Velik izbor uzoraka i boja garantira svakome da će pronaći baš onaj “svoj par”, koji se može kombinirati uz gotovo sve ljetne kombinacije, od ujutro do navečer.

Havaianas japanke, osim svoje provjerene kvalitete i nosivosti, ove sezone krase vesele boje i cvjetni uzorci. A za „ziheraše” savršen će izbor biti one jednobojne Havaianasice, u kojoj god boji želite.

Reef

Još se jedan zanimljiv brend se našao u ponudi Shoebedo dućana ove sezone. Za sve ljubitelje klasičnijih, ali beskrajno udobnih modela japanki, Reef je savršen izbor. A kako ih spretno uklopiti u svoje omiljene odjevne kombinacije, na najbolji je način pokazala mlada fashionistica i influencerica Dora Predojević.

Zbog svoje jednostavnosti i praktičnosti, japanke su obuća koja nam je najpotrebnija čim zatopli i od koje se definitivno ne odvajamo cijelo ljeto.

Tako se nećemo odvajati niti od ovih modela u kojima ćemo  proputovati mnoga zanimljiva mjesta, stvoriti nezaboravne ljetne uspomene i u kojima ćemo biti na bezbroj fotografija.

Stoga neka prva ljetna destinacija bude jedan od ShoeBeDo dućana diljem zemlje ili klik udaljen webshop www.shoebedo.com .

Foto: ShoeBeDo / Bojan Zibar

WordPress Ads