Novi make up trend: prirodan izgled bez pudera

Kroz godine, puder se istaknuo kao make up proizvod u kojem se krije tajna besprijekornog izgleda. Od tekućih formula koje se lako nanose do prozračnih toniranih krema koje istovremeno donose blago prekrivanje i njegu. Beauty kuće i drogerijski brendovi ponudili su bezbroj različitih opcija među kojima svatko može pronaći svoj savršeni puder.

Puder je jedan od najpopularnijih make up proizvoda za kojim posežu milijuni žena svaki dan. No, danas je sve je prisutniji trend minimalnog make up-a i povratak prirodnom izgledu koji ističe kako i bez pudera svaka žena može izgledati odlično. Tajna svježeg izgleda krije se u navikama i proizvodima koji dolaze prije make up-a, u svakodnevnoj rutini za njegu lica.

Preskočite puder u svakodnevnoj rutini

Proizvodi za njegu kože u posljednjih nekoliko sezona doživjeli su pravu malu revoluciju. Svojim su inovativnim formulama, u kojoj nerijetko spajaju znanost i ljepotu, osvojili beauty svijet. A zasjenili su donedavno popularnije i atraktivnije make up proizvode. Upravo je sve veća popularnost beauty proizvoda za njegu lica stvorila novi make up trend. Riječ je o prirodnom izgledu bez potrebe za nanošenjem pudera. Za razliku od nekoliko slojeva make up proizvoda, koji su uz pomoć nekoliko kozmetičkih trikova u potpunosti transformirali izgleda našeg lica, novi trend naglasak stavlja ne samo na prozračne teksture i nježne nijanse, već i na što manji broj make up proizvoda za kojima ćemo svakodnevno posegnuti.

Iako ćemo se nekih make up proizvoda lako odreći, puder je jedan od onih koji ćemo pokušati zadržati u svojoj svakodnevnoj make up rutini. Jer, osim prekrivanja sitnih napravilnosti i stvaranja onog besprijekornog finiša, puder mnogima donosi i osjećaj sigurnosti.

Kako izbaciti puder iz svakodnevne beauty rutine i još uvijek se osjećati i izgledati odlično? Lako, uz ovih nekoliko ključnih trikova.

Kiseline za dubinsko čišćenje

Ideal kojem težimo je zdrava i sjajna koža zbog koje ćemo bez puno razmišljanja preskočiti puder u svojoj svakodnevnoj rutini. Stare stanice kože najčešći su razlog zbog kojih naša koža izgleda beživotno i sivo, a rješenje se nalazi u proizvodima s kiselinom u sastavu. Ona će se pobrinuti ne samo dubinsko čišćenje kože, već i za uklanjanje mrtvih stanica i stvaranje prirodnog sjaja.

Oživite kožu kratkom masažom

Ako ste ikada bili na masaži lica sigurno ste se uvjerili u njezino magično djelovanje, kao i trenutačne, neočekivano pozitivne rezultate. Redoviti odlasci na masažu za mnoge su i novčano i vremenski neizvedivi. Zato masažu sami unesite u svoj dom, uz sve popularnije jade roller masažere. Samo nekoliko minuta dnevno bit će dovoljno da osvježite i oživite kožu uz ovaj odličan beauty pomagač.

Serum za ublažavanje pora

Naglašene i proširene pore najčešći su problem i natjerat će nas da posegnemo za puderom. Kako bi preskočili njegovo svakodnevno nanošenje, svojoj beauty rutini dodajte serum koji će ublažiti izraženost pora i stvoriti blur efekt na koži.

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads