Izbijelite zube – kurkumom!

Kurkuma ne samo da izbjeljuje zube, nego je i odličan je antiseptik i prirodni antibiotik. Liječi ranice i sitne pukotine, upalne procese u usnoj šupljini i pomaže kod krvarenja desni. Primijenite ovu provjerenu metodu i blistav, zdraviji osmijeh vam je osiguran.

Ovo je sredstvo potpuno prirodno, ne sadrži tvari koje oštećuju zubnu caklinu i desni.


Kurkuma

Da, da, taj poznati, svestrani, čudesni žuti začin… Među stotinama ostalih dobrobiti, kurkuma će učiniti vaše zube svjetlijima za nekoliko nijansi i to u kratkom roku. Posebno je dobra za zube pušača i ljubitelja kave i crnog čaja.

Ovo je sredstvo potpuno prirodno, ne sadrži tvari koje oštećuju zubnu caklinu i desni. Nakon samo tjedan dana redovitog korištenja ove izbjeljujuće paste na temelju kurkume, može se primijetiti odličan rezultat.

Ono što trebate učiniti je sljedeće:

Uzmite malo praha kurkume (oko 1/4 čajne žlice).

Umočite u nju četkicu za zube i čistite zube na uobičajen način.

Nakon čišćenja, ne ispirajte usta odmah, nego ostavite pastu 3-5 minuta. Za ovo kratko vrijeme, kurkuma će učiniti svoja čuda.

Nakon toga temeljito isperite usta kako bi se odstranila i najsitnija zrnca kurkume koja mogu ostati između zubiju. Rezultat je vidljiv već nakon prvog puta! Ali, ako niste zadovoljni, proceduru ponavljajte tijekom tjedna.


Pasta za zube s kurkumom

Možete napraviti i pastu: pomiješajte 1/4 žličice kurkume i nekoliko kapi maslinovog ulja i koristite kao u gornjem receptu.

I još nešto. Kurkuma ne samo da izbjeljuje zube! Kao odličan antiseptik i prirodni antibiotik, ona liječi ranice i sitne pukotine, upalne procese u usnoj šupljini i pomaže kod krvarenja desni. Zaista čarobni prah.

Blistav, zdraviji osmijeh vam je osiguran.

Ayurvedska maska za lice s kurkumom

Važnost zdravlja usta i zubi

Kurkuma radi za nas – štiti nas od bolesti

Kurkuma i kurkumin nezamjenjivi su za zdravlje

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads