Pandhy’s – očistite lice šećernim kuglicama

Tretmani čišćenja lica nužni su kod svake osobe koja želi imati lijep i njegovan ten. A da čišćenje lica ne bi bio jedan od omraženijih tretmana u kozmetičkom salonu pobrinula se tvrtka Pandhy’s, poznata po svojoj kozmetici na bazi čiste medicinske glukoze – šećernog  gela.

Male šećerne kuglice rađene od čiste medicinske glukoze  lijepe se i rolaju po površini kože kako bi se dobio efekt vakuuma. Na taj se način potpuno bezbolno izvlače nečistoće i višak sebuma iz kože. Prilikom samog tretmana čišćenja, na koži se vide prištići i nečistoće koje šećerne kuglice izvlače na površinu.

Osim što dubinski čiste, šećerne kuglice pospješuju regeneraciju i izmjenu tvari u stanicama, pa je nakon ovakvog tretmana pojačana obnova kolagena i elastina što rezultira- svježijim i mlađim izgledom.

Ovakvo čišćenje lica može se primjenjivati skoro kod  svih tipova kože, a idealno je za masnu i osjetljivu kožu, te sve one koji ne vole klasične metode čišćenja lica kod kozmetičara.

Medicinska glukoza iz šećernih kuglica ima veliko protuupalno djelovanje i djeluje na brže zacjeljivanje svih oštećenja na koži.

 

 

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads