Hedonist, najveći međunarodni festival vina na Kvarneru

Bliži se vikend, a vi još nemate planove i ne znate kako biste ga najbolje iskoristili. Imamo ideju za vas!

U Opatiji se ovog vikenda, 28. i 29. listopada 2017. održava međunarodni festival vina Hedonist & wine. Svi vi željni dobrog druženja, pozitivne atmosfere i finih kapljica koje obogaćuju vaše nepce možete posjetiti Kristalnu dvoranu hotela Kvarner i prisustvovati degustacijama vina vodećih vinara Hrvatske i susjednih zemalja ili posjetiti neku od zanimljivih radionica koje će, uz renomirane stručnjake, voditi i predavači Hrvatskog sommelier kluba: Mario Meštrović, Emil Perdec, Željko Bročilović – Carlos, Filip Savić , Marko Škarica i dr. Krešimir Mikinac.

Opatija će dva dana na više lokacija živjeti u znaku čistog hedonizma.

Uz ugodno druženje, cilj je Festivala svakoga posjetitelja očarati vrhunskim proizvodom i šarmantnim kvarnerskim podnebljem.

Hedonist & Wine ujedno promiče širenje kulture stola i ispijanja vina, uživanje u brojnim hedonističkim sadržajima, upoznavanje posjetitelja sa najnovijim svjetskim trendovima i ostvarivanje što kvalitetnijih poslovnih kontakata.

Sljubili smo neodoljivi šarm Opatije, predivne okuse i mirise onoga što samo zemlja može dati, ljepotu koju su stvorile ljudske ruke i sve to utkali u dva dana čistog hedonizma. Budite s nama, slavite život i živite za tren…
Daria Grošić , organizatorica

Želite li se opustiti i zabaviti?  Dva dana pobjegnite od svakodnevnice i prepustite se čistom užitku! Opatija je idealna destinacija za to!

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads