Vodimo vas na radionicu JESENSKI FITOAROMA DETOX

Čak i ako živimo zdravo u našem se tijelu nakupljaju toksini iz zraka, hrane, kozmetike, sredstava za čišćenje. Na mentalnom i emocionalnom nivou tu su stres, negativne misli, loše navike, vlastita ograničenja. Sve to polagano guši naše tijelo. Stoga je svaku jesen i proljeće, u skladu s prirodnim ciklusima, potrebno provesti čišćenje od svih toksina. Jesen je sažimanje, novi početak jednog ciklusa, odbacivanje starog kako bi mogli započeti s novim.

Mi smo puno više od fizičkog tijela, tu su i naše misli i emocije koje također treba očistiti. Čišćenjem fizičkog, mentalnog i emocionalnog tijela potaknut ćemo duboki proces koji će nas potpuno obnoviti.


Signali koje šalje organizam

Naš nam organizam sam javlja kada je prepun toksina kroz osjećaj umora, manjak energije, iscrpljenost, nesanicu, nervozu, bezvoljnost… Na fizičkoj razini javljaju se loša probava, kožni problemi, alergije, oslabljen imunitet, tamni podočnjaci, neugodan miris znoja, loš zadah, bijele naslage na jeziku ili bilo koja druga neravnoteža.

Tijelo je to koje šalje poziv u pomoć, a mi smo ti koji se trebamo odazvati i učiniti nešto. Ne činiti ništa na te prve znakove neravnoteže može odvesti samo u bolest. Samo zdravo i čisto fizičko tijelo može biti preduvjet za životnu ravnotežu, zadovoljstvo i razvoj vlastitih potencijala.

Cilj detoksikacije je osloboditi tijelo od štetnih tvari tj. toksina koji usporavaju metabolizam i ukloniti njihove posljedice na probavu, imunitet, dišni i mokraćni sustav i zdravlje cijelog organizma poboljšati cirkulaciju.

Radionica

Radionica fitoaromaterapijske detoksikacije organizma ljekovitim biljkama, eteričnim uljima i hidrolatima održava se u Zagrebu u subotu, 13. listopada od 17 do 19 sati u NUVENS yoga centru & centru za osobni razvoj. Adresa centra je Zagrebačka cesta 156 B.

Radionicu vodi Ivona Kovačević Nemec, certificirani aromaterapeut i fitoaromaterapeut.

A jednoj od vas, naših čitateljica, portal Štitnjača.hr poklanja sudjelovanje na radionici JESENSKI FITOAROMA DETOX.

Sretnog dobitnika odabrat ćemo putem https://www.randomizer.org/ Sretno!

Napomena: nagradna igra traje do 11.10. a ime dobitnika bit će objavljeno 12.10.2018.

  • JESENSKI FITOAROMA DETOX
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

 

IME DOBITNIKA: Kristina Maretić

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads