Poklanjamo šarmantni Ženski rokovnik

Ženski rokovnik, najprodavaniji planer u regiji, prvi koji je 2008. godine kreiran samo i isključivo za žene, s rubrikama kao što su „PMS kalendar“ ili shopping lista, s inspirirajućim citatima i šarenim, veselim naslovnicama, ove godine obilježava prvih 10 godina postojanja.

 

Proteklih deset godina Ženskog rokovnika i njegovih prepoznatljivo šarmantnih naslovnica, obilježile su razne suradnje (Aleksandra Dojčinović, Severina, Frajle, Ingrid Divković, Udruga Sve za nju…), no, ova je godina po mnogo čemu posebna. Naime, novu ediciju Ženskog rokovnika za 2018. godinu, svojim su inspirativnim porukama i lijepim mislima ispisale upravo žene, a uputile su ih – drugim ženama, svojim prijateljicama. Sve te lijepe misli otisnute su na stranicama rokovnika. A kada bi ih sve sažele u jednu, ona bi glasila: Budi što jesi, jer je to što jesi – divno. Postoji li ljepša poruka koju možemo poslati prijatelju?

Budi što jesi, jer je to što jesi – divno!

Naslovnice za ovogodišnji Ženski rokovnik nastale su temeljem glasova 5.000 korisnica, koje su izabrale najljepše naslovnice prethodnih godina i prema njihovim glasovima redizajnirano je njih osam, koje krase ovogodišnje rokovnike. A velika novost je i to da naslovnica vašeg Ženskog rokovnika može “oživjeti” videom koji će se mijenjati 2 puta mjesečno i donositi ekskluzivne poruke. (Kako bi naslovnica oživjela potrebno je preuzeti besplatnu mobilnu aplikaciju golivecard putem Apple Storea ili Google Play Storea i pomoću aplikacije skenirati QR kod koji se nalazi na naslovnici, te potom skenirati naslovnicu koja će “oživjeti” s ekskluzivnim AR videom).

 

Osam žena u ovom videu glasno je i sa srcem, s osmijehom i ponekom suzom reklo nešto o svojoj najboljoj prijateljici. Zašto je vole, zašto je tako dugo u njihovom životu… ženski rokovnik poručuje upravo to: sve žene ponekad se ne osjećaju dovoljno dobrima i zato je najmanje što možemo jedna drugoj učiniti je reći prijateljici, sestri, mami…zašto ih volimo, zašto su u našem životu i koje su najljepše vrline koje ih krase.

Poručite im to Ženskim rokovnikom ispod bora. Možete ga naručiti na linku: https://www.zenskirokovnik.com/

A jednoj od vas, naših čitateljica, portal Štitnjača.hr poklanja Ženski rokovnik, kojim vam poručujemo koliko nam značite i koliko ste posebne.

Napišite svoj omiljeni citat na temu ŽENA. Može to biti rečenica iz knjige, filma, citat neke slavne ličnosti, neka vama lijepa misao ili napišite svoju lijepu misao…

I pričekajte prvi dan u novoj godini, kada ćemo objaviti ime sretne dobitnice (bira se putem https://www.randomizer.org/) Sretno!

Napomena: nagradna igra traje do 31.12.2017., a ime dobitnika bit će objavljeno 01.01.2018.

  • ŽENSKI ROKOVNIK
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

IME DOBITNICE: Štefica Antolić, Guzanićeva ulica 13, Lekneno, 10410 Velika Gorica 

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads