Poklanjamo trendi broš – mašnu Chantal designa

Iza poznatog hrvatskog brenda nakita Chantal design, krije se mlada, vesela i vrlo kreativna žena iz Dugog Sela – Josipa Guja. Poduzetna majka i uspješna dizajnerica, s izradom nakita započela je u srednjoškolskim danima, kada je i sama počela nositi nakit. Kupovala je gotove stvari, no nikada to nije bilo onako kako je zamislila. S godinama se nakupilo svakojakog nakita i jednoga je dana skupila sav svoj, ali i mamin i bakin nakit i napravila prve naušnice po svom guštu. Prijateljicama su se odmah svidjele redizajnirane novotarije i, na njihov nagovor, počela je i sama izrađivati naušnice, ogrlice i narukvice.
“Još i danas čuvam svoje prvo remek djelo”, ponosno govori Josipa.

Mislim da trebamo biti ponosni na sve što radimo s ljubavlju.

Potpunom uspjehu doprinijela je velika podrška najbližih, prijatelja i obitelji, a svoju je ljubav prema kreativnom radu prenijelai na svoju djecu, pa danas uz sebe uvijek ima i male pomagače.
“Svaki moj novi uradak čini me ponosnom, jer još uvijek stvaram s istim žarom kao i prvog dana.” A kad smo je upitali za naziv brenda, jednostavno je odgovorila da voli francuski i da joj je upravo francuski prizvuk imena Chantal savršeno odgovarao nakitu koji stvara.

Uspješna suradnja

Josipin nakit danas je poznat i izvan granica Hrvatske. Nose ga djevojke iz susjednih zemalja, Srbije i BiH, a javljaju se žene iz Francuske, Švedske, Austrije. Ipak, posebno je ponosna na blisku suradnju s Direkcijom Miss Hrvatske za Miss Svijeta, koja joj je otvorila nove mogućnosti i prilike izvan Lijepe naše. Chantal design je tako već 3 godine zaredom pokrovitelj Miss Hrvatske. “Izrađujem kolekcije nakita za finalistice izbora, ali i za Miss Hrvatske koja nakit nosi i na Svjetskom izboru”, govori nam Josipa.

 

Trendovi

“Kad imaš ovakvu vrstu hobija, moraš pratiti trendove, no uvijek se trudim dodati svoj „touch“ svemu što izrađujem”, nastavlja Josipa.

Broš-mašne ove su godine apsolutni hit, pa ih niti ona nije mogla zaobići. Nastoji da svaka mašna bude drugačija od prethodne, što uopće nije teško, s obzirom na sve vrste i boje vrpci, čipke i tkanina koje se trenutno nalazi u njezinom kreativnom kutku.

“Divno je kad iz „ničega“ – mislim na hrpu perlica, cirkona, trakica, stvorim komad nakita kojeg djevojke odaberu za svoje najvažnije trenutke u životu: vjenčanja, mature, dodjele diploma, poklone…ili ih jednostavno uvrste u svoje odjevne kombinacije. Taj me osjećaj  uvijek tjera dalje i potiče moju kreativnost.”

Noviteti

Kao i svi, tako se i Josipa veseli dolasku ljepšeg vremena, jer s njim dolaze i vedrije i veselije boje. Noviteti su, kaže, u pripremi, a ono što nam odaje je kako će se mašne nositi, ne samo kao broševi, već i na obući, odjevnim predmetima, šalovima i slično. Veselimo se novitetima iz Chantalinog kreativnog kutka, a sve što radi možete pratiti na njezinog FaceBook stranici ili na Instagram profilu.

A jednoj od vas, naših čitateljica, portal Štitnjača.hr poklanja trendi broš, kojim vam poručujemo koliko nam značite i koliko ste posebne.

Ime sretne dobitnice objavit ćemo putem https://www.randomizer.org/ Sretno!

Napomena: nagradna igra traje do 22.04.2018., a ime dobitnika bit će objavljeno 23.04.2018.

  • CHANTAL DESIGN
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

IME DOBITNICE: Julijana Šarić, Komletinci

 

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads