Nagrađujemo: LJETO U MOM DOMU

Spavaća soba jedna je od najvažnijih prostorija svakoga doma. Pažljivim izborom namještaja, detalja i ostale opreme koja će vam pružiti besprijekoran san, stvorit ćete od nje pravu oazu mira i udobnosti. To je posebno važno tijekom ljetnih mjeseci kada nam vrele noći otežavaju san.

Portal Štitnjača.hr nagrađuje najsretnije čitateljice – ljubiteljice ljeta predivnom posteljinom od pamučnog satena i setovima ručnika za nezaboravne ljetne dane i opuštajuće ljetne noći!

Jastuci

Jastuci su, uz madrac, najbolji prijatelji dobrog i kvalitetnog sna. Mogu biti punjena prirodnim punjenjima poput perja i paperja te heljde ili posebnim mikrovlaknima. Postoje i oni od anatomski oblikovane pjene, memorijske pjene ili lateksa. Baš zato izbor jastuka te najprikladnijega materijala, punjenja i potpore nije uvijek lak zadatak.

Idealan jastuk podupire vaš vrat na način da su vratni kralješci u prirodnom položaju. Budući da se loših navika teško riješiti, moguće je da ste se navikli spavati s visokim jastukom s perjem, iako to ne daje nužno najbolju potporu vašem tijelu. Može biti teško odviknuti se od određene vrste jastuka, pa je možda bolje rješenje imati dva jastuka. Tako ih možete izmjenjivati tijekom noći, pogotovo onih ljetnih!


Posteljina

Posteljina, nova i čista, stvara osjećaj svježine, topline i ugode u spavaćoj sobi. Lijep i kvalitetan set posteljine može uljepšati dan već od jutra, kad se probudimo u novoj, svježe opranoj posteljini s najdražim uzorkom. Kvalitetne posteljine od satena posebno su omiljene jer pružaju osjećaj ugode svojom svilenkastom mekoćom. Moderne su posteljine u toplim, zemljanim tonovima koje savršeno odgovaraju ljetu i ljetnim bojama sunca, mora, mirisnih čempresa…


Ručnici

Vjerojatno znate da novi ručnici mogu imati manju moć upijanja nego što očekujemo. Kako biste je poboljšali, a i iz higijenskih razloga, preporučujemo da ručnike operete prije prve uporabe. Preporuka je da koristite prašak za pranje kada perete svoje nove ručnike. Suzdržite se od korištenja omekšivača jer on stvara nevidljiv film na tkanini, koji smanjuje sposobnost sušenja ručnika i njegovu sposobnost upijanja. Prvih nekoliko puta trebali biste ručnike prati odvojeno i uvijek s istim bojama. Uvijek perite svoje ručnike na minimalno 60 stupnjeva.

Ručnici će biti posebno mekani i zadržati svoju mekoću ako ih nakon svakog pranja osušite u sušilici. Ako želite uštedjeti na struji, neka se osuše na zraku prije nego ih kratko centrifugirate u sušilici. Prije pranja ručnika uvijek provjerite upute za pranje.

 


Portal Štitnjača.hr nagrađuje najsretnije čitateljice – ljubiteljice ljeta predivnom posteljinom od pamučnog satena i setovima ručnika za nezaboravne ljetne dane i opuštajuće ljetne noći!

Odgovorite na pitanje i pričekajte 31.07.2023. kada ćemo objaviti imena sretnih dobitnica (bira se putem https://www.randomizer.org/) Sretno!

Napomena: nagradna igra traje do 31.07.2023., a imena dobitnica bit će objavljena 01.08.2023.

  • MM slash DD slash YYYY
  • LJETO U MOM DOMU

  • Molimo označite knjiga
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

DOBITNICI:

IVANA MLAKAR, Zagreb

SANDRA SMRIKO, Pazin

SNJEŽANA ŠTIMAC, Split

ANA PESTIĆ, Velika Gorica

SANJA STORMAR, Zagreb

MIRA GOLUBIĆ, Vinkovci

IVANA BELIN, Zagreb

SUZANA BIKIĆ, Karlovac

SANJA ŠIMIĆ, Zaprešić

MIROSLAVA BEGINJ, Osijek

PAULA PISEK, Zagreb

MIRJANA SERTIĆ, Požega

KLAUDIJA MOSLAR, Trogir

ANA KOVAČ, Šibenik

HELENA HUSAR, Zagreb

MILENA HORVAT, Zagreb

SANJA SIKIRICA, Vukovar

ZRINKA PUŠAK, Rijeka

SUZANA BELKOVIĆ, Zagreb

ISKRA TOTH, Pula

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads