ŽENSKA PRIČA: Uspješne žene otvorile 10. sezonu

U rasprodanom klubu Sax! jedini talk show u Hrvatskoj koji ide uživo ispred publike, „Ženska priča“, proslavio je svoj deseti rođendan. Na samoj večeri, koja je jako dobro posjećena, tematiziraju se razna životna područja na zabavan i opušten način, uz interakciju publike koja gostima postavlja pitanja. Otvorene i iskrene priče javnih osoba garancija su uspjeha Ženske priče i mjesta višekoje se traži iz godine u godinu.

Pod voditeljskom palicom komičarke i spisateljice Marijane Perinić, sinoćnja tema bila je TAJNE USPJEŠNIH ŽENA. U gostima su bile:

  • kazališna, filmska i televizijska glumica te dramska prvakinja Hrvatskog narodnog kazališta, Ana Begić Tahiri
  • najtiražnija hrvatska pjevačica, spisateljica i motivatorica, Danijela Martinović 
  • TV voditeljica, glumica, blogerica i direktorica Turističke zajednice Grada Dugo selo, Karmela Vukov -Colić

U listopadu slijedi nova Ženska priča, čija će sezona potrajati do srpnja 2023. godine.


Otvoreno o uspjehu

Gošće su otvoreno pričale o svom putu prema uspjehu, ljubavi prema poslu, koju smatraju presudnom za dugotrajan opstanak na sceni te o barijerama, neugodnostima i najvećim izazovima. Ana, Danijela i Karmela mnogobrojnu su publiku od srca nasmijale anegdotama iz kazališta, s koncerata ili javljanja uživo, u kojima ne bi mogle suzdržati smijeh. No, ipak bi se snašle i profesionalno odradile posao. Pričale su i usklađivanju privatnih i poslovnih obveza. Složile su se kako im u najtežim situacija snagu daju upravo najbliži.

Podjelile su i priče iz svog doma. O tome kako se snalaze u kućanskim poslovima i svakodnevnom životu. Večer su zaključile porukom kako ni za čim u životu ne žale niti se zbog ičega kaju. A to je i dokaz kako je za uspjeh na poslu bitno i da si zadovoljan sam sa sobom te da se prihvaćaš u potpunosti sa svim manama i vrlinama.

Svestranost svakako obilježava sve tri gošće. One podjednako uživaju u svojim talentima, živeći tako u potpunosti svoju životnu svrhu.

Kao i svaki mjesec, sav prihod od ulaznica je doniran u humanitarne svrhe, Udruzi za borbu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

U listopadu slijedi nova Ženska priča, čija će sezona potrajati do srpnja 2023. godine.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads