Weekend media festival u Rovinju slavi 10. rođendan

Weekend media festival poznato je događanje koje okuplja vodeće ljude i stručnjake u komunikacijskoj industriji i poslovnom svijetu, predstavlja nove «pokretače», pruža nove poglede na posao, nudi nova kreativna rješenja za stvarne poslovne probleme, podučava o novim trendovima, skuplja potrebne informacije iz susjednih država i uz sve to jamči odličnu zabavu.

U skladu sa svakodnevnim i stalnim promjenama, trodnevni festival svake godine okuplja nove vizionare i pojedince usmjerene budućnosti, koji će ponovno odrediti poslovanje kakvo je nekoć bilo. Bez obzira na to gdje radite, bavite li se marketingom, jeste li u agenciji ili ste njezin klijent, Weekend ćete napustiti s mnoštvom inspiracija i ideja.

Ove godine WMF slavi svoje jubilarno, 10. izdanje. Konferencijski dio Weekenda otvara zanimljiva rasprava Srđana Šapera iz McCann Grupe (Beograd) i direktora festivala Tome Ricova (Zagreb) na kojoj će razgovarati o aktualnim pitanjima iz područja marketinga, politike i glazbe. Valja istaknuti i panel Baby You Can Drive My Car na kojem će sudionici raspravljati o budućnosti transporta te alternativnim rješenjima i novim modelima usluga prijevoza.

Na panelu Kreativno dokoličarenje doajeni Weekenda govorit će o proteklih deset godina festivala, otkriti kako je nastao koncept kreativnog dokoličarenja i prognozirati narednih deset godina. Andres Granberg govorit će o Facebookovom ulaganju u Švedsku, svojevrsnoj prekretnici za nordijske zemlje. Popodnevni dio programa rezerviran je za Jonathana Calverta, urednika istraživačkog tima The Sunday Timesa iz Velike Britanije koji je razotkrio jedan od najvećih skandala u povijesti nogometa, a Dominik Osterholt iz Googlea otkrit će koje su najvažnije prednosti i najbolje prakse koje bi digitalni oglašivači trebali pratiti kako bi ostali pri vrhu.

Da se deseta godišnjica Weekenda dostojno obilježi i u party dijelu programa pobrinut će se Sajsi MC by Lampshade Media, nakon koje Jägermeister predstavlja “Naspavat ću se sutra” feat. Nipplepeople, Nik Orosi & Pill Jackson.

Više informacija potražite na weekendmediafestival.com

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads