Počinje šesta sezona Ženske priče: Žena na estradi

Za sve željne inpirativnih i zanimljivih priča poznatih ženskih lica sprema se otvaranje šeste sezone zabavnog talk showa „Ženska priča“. U Klubu hrvatskih glazbenika Sax! u Palmotićevoj ulici, stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče, u utorak, 25. rujna ugostit će glazbene dive hrvatske estrade: Gabi Novak, Franku Batelić i Miju Dimšić. 

Zasigurno će se i ove sezone tražiti mjesto više. A za to će se pobrinuti poznata lica hrvatske estrade, poput gošći koje otvaraju šestu sezonu. Ove tri uspješne žene pričat će o pjevanju, slavi, usponima i padovima i o izazovima karijere. Bit će zanimljivo poslušati i kako se nose sa slavom i svakodnevnim obvezama. A saznat ćemo i kako izgleda njihov život u privatno vrijeme.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. 

Šesta sezona

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu Sax! (Palmotićeva 22/2, Zagreb), u utorak  25. rujna 2018. godine u 20.00 sati. Dvosatni program vodi njegova autorica i idejna začetnica, poznata stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić.

Ženske priče uvijek su dobra prilika za ženski izlazak. A tako će tako biti i u novim nastavcima. Šesta sezona, koja upravo započinje, traje sve do lipnja 2019. godine.

Obavezna je rezervacija stola za posjetitelje na  ili mobitel: 091/552-0611. Karta je simboličnih 20 kuna. Sav prihod ovog humanitarnog projekta uplaćuje se za potrebe Europske koalicije protiv raka dojke, Europa Donna Hrvatska. 

 

Foto promo, Gabi Novak – preuzeto s Jazz.hr

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads