Kuharica modne obitelji Missoni

Modna kuća Missoni sinonim je za kreacije ukrašene raskošnim jarkim bojama i razigranim uzorcima koje nose esenciju talijanskog stila. Ali, sinonim je i za obiteljsku tradiciju. S trećom generacijom koja je preuzela obiteljski posao, obitelj Missoni jedna je od rijetkih koja je svoje modno carstvo zadržala u obitelji.

Baš poput njhovih kreacija, Missoni obitelj živi život kroz jarke boje i snažne osjećaje. Uz revoluciju koju su unijeli u dizajn pletiva, Missoni obitelj oduvijek se isticala i svojim životnim stilom. On povezuju eleganciju sa strašću, spontanost sa sofisticiranošću. Prepoznatljivi Missoni stil, onaj modni i onaj životni, oduvijek je privlačio pažnju. I izazivao divljenje.

Kronike kulinarske tradicije obitelji Missoni Francesco Maccapani Missoni prenosi kroz stvaranje poznatih, ukusnih i savršeno kreiranih obiteljskih jela.

Jednako jednostavan glamur koji krasi njihove modne kreacije nalazi se i u suštini svakog obiteljskog okupljanja i zajedničkih večera. Istovremeno profinjene i neformalne, Missoni obiteljske gozbe ne donose samo kaleidoskop stila kroz Missoni kreacije koje nose četiri generacije obitelji. Nose i kaleidoskop okusa, mirisa i boja na tanjuru. Sada, najbolje od talijanske kuhinje i najbolje iz kuhinje Missoni obitelji, Francesco Maccapani Missoni, unuk Taia i Rosite Missoni koji su osnovali modni brend, okupio je unutar kuharice koju će svatko poželjeti.

https://www.instagram.com/p/BgWP39jFPId/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=vx1d5s95meui

Bogata tradicija i prepoznatljiv stil

Bilo da na večeru dolazi dvadeset članova obitelji ili dvjesto prijatelja i uzvanika, večere u obitelji Missoni uvijek krase obiteljski recepti. Kreirani su prema svakoj sezoni i za svaku priliku, a prenoseći se s koljena na koljeno, kroz četiri generacije postali su legendarni. Baš kao što obožavatelji Missoni dizajna diljem svijeta prepoznaju onaj klasičan zig-zag Missoni uzorak, Francesco Maccapani Missoni, sin kreativne direktorice modnog brenda Missoni, Angele Missoni, skupio je sve obiteljske recepte. Svi oni prenose jednako bogatu tradiciju i prepoznatljiv stil u kuhinji.

S korijenima u tradicionalnoj talijanskoj kuhinji, The Missoni Family Cookbook kuharica zapravo su kronike kulinarske tradicije obitelji Missoni. Nju Francesco prenosi kroz stvaranje poznatih, ukusnih i savršeno kreiranih obiteljskih jela. S predivnim šarenim uzorkom na koricama i ukusnim jelima unutar njih, The Missoni Family Cookbook kuharica poziva vas ravno u topli dom obitelji Missoni.

https://www.instagram.com/p/BUOcv0KAX0s/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1bvzp1dq2pklp

https://www.instagram.com/p/BjpuffWDNP0/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=qttj27kh6zon

https://www.instagram.com/p/BksnFj8Djy7/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1wjtcsjz56s97

https://www.instagram.com/p/BlLWH2Ij0zz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1t6wsbamb4lrc

https://www.instagram.com/p/Bm8lNWGDnId/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=71lde4b91qdh

Foto: Assouline, Instagram

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads